Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Ewa L. pisze:Jesteśmy.
Ziemosław pisze:Melduję się
mir.ka pisze:SabaS pisze:No to jesteśmywszystkiego najkociego dla całej czwóreczki i dla Dużych też, żeby nigdy nie brakowało czasu i kasy na dopieszczanie ogonków
![]()
![]()
A ja dziś funduję Kropce wizytę u weta, taki jej prezent robięale na kuriera z paczką z zoo+ też czekam, żeby nie było że nie pamiętałam. Ze spaniem zawsze tak mam, jak mogę spać dłużej, to noce właśnie tak wyglądają.
![]()
Przyjemnego dnia
Witamy serdecznie pierwszą![]()
Biedna Kropcia, taki prezentA cos jej dolega czy tak kontrolnie?
Do nas paczka dzisiaj doszła, z prezentem w postaci ulubionych smaczków, za darmo od zooplusaKurier a DPD był prze 9.00
, tak jak lubię
SabaS pisze:mir.ka pisze:SabaS pisze:No to jesteśmywszystkiego najkociego dla całej czwóreczki i dla Dużych też, żeby nigdy nie brakowało czasu i kasy na dopieszczanie ogonków
![]()
![]()
A ja dziś funduję Kropce wizytę u weta, taki jej prezent robięale na kuriera z paczką z zoo+ też czekam, żeby nie było że nie pamiętałam. Ze spaniem zawsze tak mam, jak mogę spać dłużej, to noce właśnie tak wyglądają.
![]()
Przyjemnego dnia
Witamy serdecznie pierwszą![]()
Biedna Kropcia, taki prezentA cos jej dolega czy tak kontrolnie?
Do nas paczka dzisiaj doszła, z prezentem w postaci ulubionych smaczków, za darmo od zooplusaKurier a DPD był prze 9.00
, tak jak lubię
Miałam telefon od weta, u Kropki wyszły podwyższone parametry nerkoweale nie znam szczegółów. Mam donieść mocz, to wezmę wyniki i będziemy się badać dalej. A to miało być tylko kontrolne badanie ehhh. Jeszcze czekam na wynik pcr na białaczkę.
SabaS pisze:miała i paskiem (słabo dodatni) i pcr (ujemny), ale chcę być już na 100% pewna, że jest ok. Na łapanie moczu mam patent z butelką, tylko trzeba dobry moment wyczuć, jak za wcześnie to kot ucieka z kuwety i polowanie zaczyna się od nowaNa szczęście Kropka załatwia się zadkiem do wyjścia, nie muszę kombinować z dojściem do kuwety
A ona też nie będzie widzieć co zamierzam, taką mam nadzieję
Zobaczymy co czas pokaże z tymi wynikami. A jak Twoje futra? Jak się czuje Jake?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Sigrid, Silverblue i 19 gości