Szczypiorki, Nero, Kropa i Ziuta-porozmawiajmy o geriatrii.

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie wrz 04, 2016 20:48 Re: Szczypiorki, Nero, Edzia - jesteśmy po zabiegu.

Menel nie jest pamiętliwy. Poza tym on ma na wszystko i wszystkich totalnie wywalone :lol: Bierze z życia to, czego akurat zapragnie i nawet nie mam co próbować mu się sprzeciwić. On nie zna słowa NIE :lol: Wymiziam go, jak już wróci z obchodu wokół domu i wytrę go z deszczu, bo leje. Na deszcz też ma wywalone :lol:
Obrazek

Femka

Od: Sob mar 24, 2007 19:56

Post » Nie wrz 04, 2016 20:52 Re: Szczypiorki, Nero, Edzia - jesteśmy po zabiegu.

sprawy zebow to powazna sprawa i to się okazuje po latach
nawet nie probuje sobie wyobrazić co te biedne koty musza znosic
ja na szczęście miałam do tego dobrego weta i nie zmieniam go od lat
ostatnio dłutował Feliksa przy mnie, nie uciekłam :20147

a Feliksowi z 2 tylko kłami język nie ucieka :smokin:
ObrazekObrazekObrazek

Maryla

Od: Pt sie 22, 2003 9:21

Post » Nie wrz 04, 2016 20:57 Re: Szczypiorki, Nero, Edzia - jesteśmy po zabiegu.

Femcia jest damą w każdym calu i na pewno nauczy się właściwego zachowania :roll:
Obrazek

Femka

Post » Nie wrz 04, 2016 21:00 Re: Szczypiorki, Nero, Edzia - jesteśmy po zabiegu.

Niunia (15 lat skończone w czerwcu) od ponad roku jest bezzębna. Prawie, bo kły jej zostawiono.
Język nie wypada, ale to w sumie niewiele ją obchodzi ;)
Za to z jedzeniem radzi sobie doskonale i komfort życia, po usunięciu zębów i wyleczeniu paszczy zwiększył się jej ogromnie.
Trzymam kciuki za Femcię :ok:

Olat

Od: Sob mar 30, 2002 21:41

Post » Nie wrz 04, 2016 21:10 Re: Szczypiorki, Nero, Edzia - jesteśmy po zabiegu.

---
:smokin:
http://domowepiwniczne.blogspot.com/ <- a to nasz blog, można poczytać
i pomóc nam robiąc zakupy w Zooplus'ie - kliknij w banerek sklepu na pierwszej stronie bloga

jesteśmy też na FB -> https://web.facebook.com/IKtoTuMruczy/

ewa_mrau

Od: Pon sie 30, 2010 12:57

Post » Nie wrz 04, 2016 21:14 Re: Szczypiorki, Nero, Edzia - jesteśmy po zabiegu.

ewa_mrau pisze:---
:smokin:

zasadniczo się z Tobą zgadzam :lol:

Olat, Femcia, która właśnie wróciła sflagana ze spaceru w deszczu :roll: dziękuje za życzenia. Bardziej jednak jest zainteresowana niepokojąco pustą miseczką. Femcia od momentu, gdy dziąsła po zabiegu zaczęły się goić, dostała takiego apetytu, że zaczynam się obawiać o mój budżet domowy.

Na razie zaopatrzyłam się w opał stając w progach startowych do sezonu grzewczego. W ciągu dnia ciągle bardzo ciepło, ale poranki i wieczory bardzo chłodne. A nienawidzę wychodzić spod prysznica w chłód, a wieczorem siedzieć w swetrach. niewykluczone zatem, że za momęcik uruchomię piec.
Obrazek

Femka

Post » Nie wrz 04, 2016 21:25 Re: Szczypiorki, Nero, Edzia - jesteśmy po zabiegu.

tak tak, piec potrzebny
żeby kotecki nie zmarzły :smokin:
ObrazekObrazekObrazek

Maryla

Od: Pt sie 22, 2003 9:21

Post » Nie wrz 04, 2016 21:31 Re: Szczypiorki, Nero, Edzia - jesteśmy po zabiegu.

O, nowy wąt! :mrgreen:
Piękne zwierząsia. :201461
To tylko ja,
Tż Gretty
:cat3: Kot. Nie dla idiotów!

Gretta

Od: Wto lip 18, 2006 12:53

Post » Pon wrz 05, 2016 1:11 Re: Szczypiorki, Nero, Edzia - jesteśmy po zabiegu.

Alez Nero to jest model! Zakochac sie mozna, chociaz amstaffa w nim nie widac, taki jest labkowaty na fotach ;)

Szalony Kot

Od: Pt wrz 24, 2010 13:01

Post » Pon wrz 05, 2016 6:32 Re: Szczypiorki, Nero, Edzia - jesteśmy po zabiegu.

Bialasowi po usunieciu zebow przez chwile jedzenie wypadalo bokiem, ale jakos sie nauczyla trzymac wargi ;) i teraz juz nie wypada :)
aktualny wątek viewtopic.php?f=46&t=221075
Urodziłam się zmęczona i żyję, żeby odpocząć.

zuza

Od: Sob lut 02, 2002 22:11

Post » Pon wrz 05, 2016 9:31 Re: Szczypiorki, Nero, Edzia - jesteśmy po zabiegu.

Szalony Kot pisze:Alez Nero to jest model! Zakochac sie mozna, chociaz amstaffa w nim nie widac, taki jest labkowaty na fotach ;)

Przyznaj chociaż, że widać w nim bestię :placz:
Obrazek

Femka

Post » Pon wrz 05, 2016 9:39 Re: Szczypiorki, Nero, Edzia - jesteśmy po zabiegu.

Jesli Cie to pocieszy, to labradory i retrievery maja najwyzszy wskaznik pogryzien wsrod psow w USA ;) bo ludzie zakładają ze to rodzinne psy, olewaja szkolenie, a niewychowane do psow dzieci skutecznie nadwyrezaja psia cierpliwosc.

Psy pozornie groźne są częściej szkolone/ lepiej pilnowane, wiec i odsetek pogryzien nizszy.
Taka ciekawostka ;)

Szalony Kot

Od: Pt wrz 24, 2010 13:01

Post » Pon wrz 05, 2016 9:46 Re: Szczypiorki, Nero, Edzia - jesteśmy po zabiegu.

Femka pisze:
Szalony Kot pisze:Alez Nero to jest model! Zakochac sie mozna, chociaz amstaffa w nim nie widac, taki jest labkowaty na fotach ;)

Nie widać. :mrgreen:
Obrazek

mimbla64

Od: Pon lis 12, 2007 9:29

Post » Pon wrz 05, 2016 9:51 Re: Szczypiorki, Nero, Edzia - jesteśmy po zabiegu.

Ty mnie fotki nie przysyłaj - MAM i wgapiam się
Obrazek

Kinnia

Od: Nie sie 19, 2012 21:12

Post » Pon wrz 05, 2016 10:58 Re: Szczypiorki, Nero, Edzia - jesteśmy po zabiegu.

Femka pisze:

:lol: Femka nie maż się.
Ciamciaramcia Nerutek jest boski. :1luvu:
Po 8 latach pobłażliwego ignorowania ZŁA z życzeniami:

Obrazek

Feebee

Od: Pon paź 05, 2015 13:22

[poprzednia][następna]