To nie Ty masz kota ! to Kot ma Ciebie

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
klaudiafj pisze:Bardzo przepraszam, co ja mam z tymi kroplami miętowymi a myślałam o kocimiętce
Moli25 pisze:To nie Ty masz kota ! to Kot ma Ciebie
klaudiafj pisze:Tosia jest bardzo, bardzo piękna! Chyba jak wszystkie Tosie
klaudiafj pisze:Żeby kot poszedł spać to trzeba go wyszaleć, potem dać mu dobre papu (trzeba zachować właściwą kolejność) i pójdzie spać ... może
klaudiafj pisze:No, ale przecież kot to stworzenie nocne W dzień śpi, a w nocy się tłucze - taka natura
klaudiafj pisze:A saszetkę dajesz od razu całą? Czy po trochu? Bo cała to się zeschnie w miseczce.
Emee pisze:w nagrodę za to, że była dziś dzielna, przyjdzie paczka z zooplus z przekąskami, wędką nową, applawsem suchym i nowym legowiskiem (które i tak zostanie olane, ale liczy się gest, co nie?)
klaudiafj pisze:jak masz krople czy kocimiętkę to kropnij czy nasyp na legowisko
KatS pisze: Ja już oddaję trzecie legowisko kociej fundacji
KatS pisze:Ja bym była bardzo szczęsliwa, gdyby moje koty zechciały rano dłużej spać. Albo przynajmniej kulturalnie wychodziły szaleć do drugiego pokoju.
Emee pisze: KatS pisze:
Ja już oddaję trzecie legowisko kociej fundacji
Nie strasz, nie straszTo nowe jest takie piękne!
![]()
Emee pisze:Tylko jaka szansa, że będzie kulturalnym kotem?
Emee pisze:Ale powiem tak: ja śpię jak zabita. A mój TŻ... Cóż. Musi się przyzwyczaić - nie ma wyjścia jakby
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 413 gości