Bytomskie Łobuzy cz. 7 :) zdj str 54, 74, 76, 90, 96 :)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto gru 15, 2015 17:29 Re: Bytomskie Łobuzy cz. 7 :)

Ja tez chce kocią sesję! Moze to powinna byc jakaś Twoja specjalizacja Klaudia?:D
Obrazek

jou

Od: Pt cze 26, 2015 9:09

Post » Wto gru 15, 2015 17:42 Re: Bytomskie Łobuzy cz. 7 :)

Kiruś właśnie o tym myślę - bo cóż może być przyjemniejszego od fotografowania ludzi zakochanych w swoich kotach :D
Skarby: Obrazek

klaudiafj

Od: Czw cze 05, 2014 21:02

Post » Wto gru 15, 2015 17:54 Re: Bytomskie Łobuzy cz. 7 :)

mir.ka pisze:jesteśmy i my :1luvu: :201461 :201461 :201461

filmik obejrzany :)

Cioća, a mama muwi że ma dla mnie nażećonego, nasywa siem kot Nikson i nosi muszkę, a ja nie wiem nafet co to nażećony. Mam pszymieszyć welon i bende mieć zdjęncie - pisałam Tosia

klaudiafj

Post » Wto gru 15, 2015 18:04 Re: Bytomskie Łobuzy cz. 7 :)

Klaudia... mam pomysl... moja siostrzenica ... bedzie robic uwaga na dyplomie zawowodym - biżuterię dla kota... Moje koty beda modelami :D Prawdopodobnie Pixie i moze Nicia bo najlepiej znosza cokolwiek na szyji... :D Moze wtedy jakas sesja? ^^ :D Potem zdjecia chyba maja byc nawte na jakiejs wystawie (ale moze juz mi sie myli) :D
Załoga: Pixie, Nitka, Coco i Ćiorny oraz Dixie[*]
Kot Pixior i burasy zapraszają: https://www.facebook.com/PixieKotZCharakterem
Zbiórka hiltonka: https://pomagam.pl/hilton

PixieDixie

Od: Czw kwi 23, 2015 7:40

Post » Wto gru 15, 2015 18:10 Re: Bytomskie Łobuzy cz. 7 :)

klaudiafj pisze:
mir.ka pisze:jesteśmy i my :1luvu: :201461 :201461 :201461

filmik obejrzany :)

Cioća, a mama muwi że ma dla mnie nażećonego, nasywa siem kot Nikson i nosi muszkę, a ja nie wiem nafet co to nażećony. Mam pszymieszyć welon i bende mieć zdjęncie - pisałam Tosia

Tosieńko uważaj żeby z tego jakiś kotków nie było :mrgreen:
niech Ci mama wszystko dokładnie wytłumaczy :wink:
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Wto gru 15, 2015 19:05 Re: Bytomskie Łobuzy cz. 7 :)

No i Tosia zamordowała krasnala :ryk: :ryk: :ryk:
a choince nie wróżę długiego życia :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Obrazek

agusialublin

Od: Nie lip 29, 2012 20:27

Post » Śro gru 16, 2015 16:02 Re: Bytomskie Łobuzy cz. 7 :)

PixieDixie pisze:Klaudia... mam pomysl... moja siostrzenica ... bedzie robic uwaga na dyplomie zawowodym - biżuterię dla kota... Moje koty beda modelami :D Prawdopodobnie Pixie i moze Nicia bo najlepiej znosza cokolwiek na szyji... :D Moze wtedy jakas sesja? ^^ :D Potem zdjecia chyba maja byc nawte na jakiejs wystawie (ale moze juz mi sie myli) :D

No pewnie, ale musiałabym znać więcej szczegółów ;) Ale to w "swoim czasie" ustalimy co i jak :mrgreen:

Dziś robiłam test lampy i wiadomo komu się oberwało :D Dziś jedziemy na wielkie zakupy i po choinkę i tą tutaj usuwam, bo wygląda źle, ale ma światłowody, więc do fotografii mi jest potrzebna a Tosia zrobiła z niej strzęp. Dostanie naturalną i niech ją morduje do woli :)

Marysia...
Obrazek

...niezadowolona jak zwykle ;)
Obrazek

Kolega Krasnal siadł na słupku od Tosi:
Obrazek

Tosiś :D
Obrazek

MAryś:
Obrazek

Każdy miał zapozować, a Kitula nie chciała i schowała się do pudełka, to proszę bardzo - będzie w pudełku!
Obrazek

Tosiś:
Obrazek

Kitula nie chciała dalej pozować to powiedziałam do niej - to proszę bardzo zapozujesz jak na emeryta przystało - w swoim łóżku!
Obrazek

Niezadowolona :twisted:
Obrazek

:)
Obrazek

I backstage - czyli fotki z planu zdjęciowego:
Fotograf sobie, a modele sobie fiu fiu :evil:
Obrazek

Obrazek

Obrazek

A po sesji relaks (fotki z telefonu):
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

backstage Obrazek

Tyle ;) Mam nadzieję, że Was nie nudzi oglądanie moich pannic :oops:
Teraz uciekam, ale wieczorkiem zajrzę do każdej z Was - obiecuję :*

klaudiafj

Post » Śro gru 16, 2015 16:11 Re: Bytomskie Łobuzy cz. 7 :) ŚWIĄTECZNIE! zaś ZDJĘCIA! st

Klaudia nie tylko nie nudzi ale my uwielbiamy Wasze zdjęcia. A Tosia to już taka pannica coraz większa ona się zmienia z dnia na dzień.
Pozdrawiamy :1luvu:

Gosiagosia

Od: Wto kwi 23, 2013 11:47

Post » Śro gru 16, 2015 17:06 Re: Bytomskie Łobuzy cz. 7 :) ŚWIĄTECZNIE! zaś ZDJĘCIA! st

:) Dziękuję :) To nie są (jakby co) wielce profesjonalne zdjęcie, nie nie domowe :D I nie chodzi mi o chwalenie zdjęciami a o chwalenie kotami :mrgreen:

Mam psm - od rana nawet pół kawy stworzyło mi nadciśnienie, mam jechać na zakupy a właśnie piję wino na uspokojenie :( wszystko mnie denerwuje, ważę 10 kg więcej niż nomalnie i japę mam jak cegła. To jest normalnie chore, nie chcę nikogo widzieć :( Już i tak co kogoś spotkam kto mnie dawno nie widział to słyszę - jak ty super wyglądasz! Kiedyś wyglądałaś jak spagetii. :( A aż tak się nie objadam. Ok, diety nie mam, ale jem normalnie, a tyję za dwóch, co 2 miesiące jest wyraźnie gorzej. A nie umiem się zmusić by iść do lekarza, normalnie nie umiem. Powinnam zbadać tarczycę, bo wszystko wskazuje na niedoczynność, jajniki i serce. Czasami boli mnie serce, często, a raz myślałam, że mam zawał i i tak nie idę do lekarza. M. mówi, że z kotami to z każdą sraczką biegam... a ze sobą nie idę.
Nie chcę się użalać, po prostu nie mogę już na siebie patrzeć i mam psm :( Są leki na psm oprócz wina i słodyczy i przekąsek i popcornu i wywalenia wszystkich za drzwi albo skopania tychże (oczywiście nie jem tych przekąsek - czasami, a słodyczy jeszcze rzadziej, herbaty i kawy nie słodzę - gdybym to robiła to miałabym już 100 kg) ? Też się tak męczycie? No i jak ja mam cokolwiek ugotować podczas psm? Zawsze wszystko wyrzucam bo z klusek nawet robi się zupa w garnku - nawet mój m. rozumie, że w tych dniach nie mogę gotować.a ma wigilię wypada O - super będę gruba jak stodoła, wściekła i obolała i jak pisałam u Gosi dostanę na pewno kolejną za małą sukienkę :( Już mam takich 3 sztuki i w żadnej nie wyszłam ani razu :(

klaudiafj

Post » Śro gru 16, 2015 17:11 Re: Bytomskie Łobuzy cz. 7 :)

klaudiafj pisze:
PixieDixie pisze:Klaudia... mam pomysl... moja siostrzenica ... bedzie robic uwaga na dyplomie zawowodym - biżuterię dla kota... Moje koty beda modelami :D Prawdopodobnie Pixie i moze Nicia bo najlepiej znosza cokolwiek na szyji... :D Moze wtedy jakas sesja? ^^ :D Potem zdjecia chyba maja byc nawte na jakiejs wystawie (ale moze juz mi sie myli) :D

No pewnie, ale musiałabym znać więcej szczegółów ;) Ale to w "swoim czasie" ustalimy co i jak :mrgreen:

Dziś robiłam test lampy i wiadomo komu się oberwało :D Dziś jedziemy na wielkie zakupy i po choinkę i tą tutaj usuwam, bo wygląda źle, ale ma światłowody, więc do fotografii mi jest potrzebna a Tosia zrobiła z niej strzęp. Dostanie naturalną i niech ją morduje do woli :)

Marysia...
Obrazek

...niezadowolona jak zwykle ;)
Obrazek

Kolega Krasnal siadł na słupku od Tosi:
Obrazek

Tosiś :D
Obrazek

MAryś:
Obrazek

Każdy miał zapozować, a Kitula nie chciała i schowała się do pudełka, to proszę bardzo - będzie w pudełku!
Obrazek

Tosiś:
Obrazek

Kitula nie chciała dalej pozować to powiedziałam do niej - to proszę bardzo zapozujesz jak na emeryta przystało - w swoim łóżku!
Obrazek

Niezadowolona :twisted:
Obrazek

:)
Obrazek

I backstage - czyli fotki z planu zdjęciowego:
Fotograf sobie, a modele sobie fiu fiu :evil:
Obrazek

Obrazek

Obrazek

A po sesji relaks (fotki z telefonu):
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

backstage Obrazek

Tyle ;) Mam nadzieję, że Was nie nudzi oglądanie moich pannic :oops:
Teraz uciekam, ale wieczorkiem zajrzę do każdej z Was - obiecuję :*

zdjęcia jak zwykle świetne, koty na nich cudowne :ok:
Obrazek

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Post » Śro gru 16, 2015 17:13 Re: Bytomskie Łobuzy cz. 7 :) ŚWIĄTECZNIE! zaś ZDJĘCIA! st

[quote="klaudiafj"]:) Dziękuję :) To nie są (jakby co) wielce profesjonalne zdjęcie, nie nie domowe :D I nie chodzi mi o chwalenie zdjęciami a o chwalenie kotami :mrgreen:

Mam psm - od rana nawet pół kawy stworzyło mi nadciśnienie, mam jechać na zakupy a właśnie piję wino na uspokojenie :( wszystko mnie denerwuje, ważę 10 kg więcej niż nomalnie i japę mam jak cegła. To jest normalnie chore, nie chcę nikogo widzieć :( Już i tak co kogoś spotkam kto mnie dawno nie widział to słyszę - jak ty super wyglądasz! Kiedyś wyglądałaś jak spagetii. :( A aż tak się nie objadam. Ok, diety nie mam, ale jem normalnie, a tyję za dwóch, co 2 miesiące jest wyraźnie gorzej. A nie umiem się zmusić by iść do lekarza, normalnie nie umiem. Powinnam zbadać tarczycę, bo wszystko wskazuje na niedoczynność, jajniki i serce. Czasami boli mnie serce, często, a raz myślałam, że mam zawał i i tak nie idę do lekarza. M. mówi, że z kotami to z każdą sraczką biegam... a ze sobą nie idę.

i ma rację, powinnaś zadbać o siebie, już dawno temu pisałaś ,ze powinnaś iść do lekarza i porobic badania
pamiętaj ,że masz koty na wychowaniu :wink:
Obrazek

mir.ka

Post » Śro gru 16, 2015 17:20 Re: Bytomskie Łobuzy cz. 7 :) ŚWIĄTECZNIE! zaś ZDJĘCIA! st

Tak, pisałam i nie poszłam :( nie mogę się przemóc...

Wypiłam lampkę wina, trochę mnie to uspokoiło i zrobiło mi się ciepło na sercu booooo przypomniało mi się, że przywiozę kotom choinkę :D Odczuwam już za nich ich radość :D Chcę, żeby choinka była zerwana (nie w doniczce), chcę kupić do niej stojak i chcę, żeby miała gałązki nie za gęsto, żeby Tosia mogła po niej wchodzić. Ale za duża nie będzie, bo teraz pewnie są bardzo drogie. Ale niech się koty cieszą, ich szczęście i radość to moje szczęście i radość :mrgreen:

klaudiafj

Post » Śro gru 16, 2015 17:27 Re: Bytomskie Łobuzy cz. 7 :) ŚWIĄTECZNIE! zaś ZDJĘCIA! st

klaudiafj pisze:Tak, pisałam i nie poszłam :( nie mogę się przemóc...

Wypiłam lampkę wina, trochę mnie to uspokoiło i zrobiło mi się ciepło na sercu booooo przypomniało mi się, że przywiozę kotom choinkę :D Odczuwam już za nich ich radość :D Chcę, żeby choinka była zerwana (nie w doniczce), chcę kupić do niej stojak i chcę, żeby miała gałązki nie za gęsto, żeby Tosia mogła po niej wchodzić. Ale za duża nie będzie, bo teraz pewnie są bardzo drogie. Ale niech się koty cieszą, ich szczęście i radość to moje szczęście i radość :mrgreen:

no nie wiem czy po winku to dobrze kupować choinkę, bo nie wiadomo co Ci mogą wcisnąć i kotom sie nie spodoba :mrgreen:

ja niedawno zlewałam swoje wino i jest tego 18 litrów, choć jeszcze trzeba jakieś pól roku poczekać ,żeby było dobre :piwa:
Obrazek

mir.ka

Post » Śro gru 16, 2015 19:27 Re: Bytomskie Łobuzy cz. 7 :) ŚWIĄTECZNIE! zaś ZDJĘCIA! st

Hej Klaudziu :P :P :P Witanko na nowym wątku :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Cudowne kociaczki na zdjęciach :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek

joannawiśniewska

Od: Pon sty 12, 2015 20:48

Post » Śro gru 16, 2015 19:31 Re: Bytomskie Łobuzy cz. 7 :) ŚWIĄTECZNIE! zaś ZDJĘCIA! st

Obrazek

Obrazek
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

[poprzednia][następna]