I zaraz doczytuję

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Myszolandia pisze:
Ej haloo !!!
Duża mi doniesła,że tu ponoć jakiś bóras się pojawił
Mysz przyjszła na zwiad
Siema Bóras,ja jezdę Mysz ,ponoć jestem taka sama jak Ty ,tfu na odwrót,Ty taki sam jak ja,bom ja starsza i dama,to mam pierwszeszeństwo w porównaniach,ekhem![]()
Ten,co miałam spytnąć najsamwpierwprzód ? podobam CI się jako ? no bo Ty żeś mmmmm nawet nawet mmmm
No dobra,to szufla na początek,nie bede się rozgadywała tak od razu,bom nieśmiała![]()
Myszolandia pisze:
Ej haloo !!!
Duża mi doniesła,że tu ponoć jakiś bóras się pojawił
Mysz przyjszła na zwiad
Siema Bóras,ja jezdę Mysz ,ponoć jestem taka sama jak Ty ,tfu na odwrót,Ty taki sam jak ja,bom ja starsza i dama,to mam pierwszeszeństwo w porównaniach,ekhem![]()
Ten,co miałam spytnąć najsamwpierwprzód ? podobam CI się jako ? no bo Ty żeś mmmmm nawet nawet mmmm
No dobra,to szufla na początek,nie bede się rozgadywała tak od razu,bom nieśmiała![]()
FElunia pisze:Witamy wszystkie kotki - Pusię, Migotkę, Hugo i Kmina!
O ile Felunia to moja wymarzona Księżniczka, to Sevenek jest takim kotkiem, jakie zawsze najbardziej podobały się TŻetowi - buraskiemA ja go uwielbiam za te tulanki i ugniatanki - Felicita w ogóle nie lubi się przytulać, a głaskanie znosi z wielką łaską.
Hugo i Kmin wyglądają jak Sevenek parę lat późniejSevenek waży już ponad 3 kg. Nie chcę mu wydzielać jedzenia, bo ciągle rośnie, ale martwię się czy za chwilę nie okaże się, że dba o linię, z tym że jego linia do okrąg
A czy Kmin ma własny wątek? Bo nie mogę znaleźć.
Muszę podziękować Fuksikowi, że odstąpił młodszym kolegom swoje buteleczki i mleczko
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 45 gości