Zuzia i Pola po raz 30 ♥♥♥ - dużo fot od 65 str.

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie kwi 12, 2015 11:12 Re: Zuzia i Pola po raz 30 ♥♥♥

Ewa L. pisze:
mir.ka pisze:co porabiacie dziewczyny w ten niedzielny dzionek?

Wstałyśmy, zjadłyśmy śniadanko, wypiłam dwie kawki, odwiedził mnie tata, siedzę trochę na miau, jeszcze troszkę i zrobię sobie obiadek , trochę odpocznę i na 17 do pracy. :mrgreen:

ja też już po dwóch kawkach czyli limit na dziś wyczerpany :)
koty też już po śniadaniu i obiedzie, a nasz obiad tradycyjnie na 14-tą, jeszcze się nie robi :wink:
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Nie kwi 12, 2015 11:21 Re: Zuzia i Pola po raz 30 ♥♥♥

Spać mi się chce niesamowicie. Wczoraj jak wychodziłam z pracy zadzwoniła koleżanka ta co ze mną pracowała i odeszła.Jak zaczęłyśmy rozmawiać to zapomniałam nawet kluczyka od szafki i został w drzwiach.
Żaliła się z problemów rodzinnych i poprosiła abym pogadała z kierowniczką o ponownym przyjęciu jej do nas do pracy. W tej nowej jest jej źle, panuje nie ciekawa atmosfera, dziewczyny są sztywne i ogólnie źle jej się pracuje.
Tęskni za nami i jeśli kierowniczka się zgodzi to ona chętnie wróci bo umowa próbna kończy jej się 9 maja.
Trzeba by pomyśleć i pogadać z kierowniczką bo z nią jestem w stanie coś zadziałać na stoisku a z tymi obecnymi to ręce mi opadają.
Obrazek

Ewa L.

Od: Śro lut 27, 2013 20:02

Post » Nie kwi 12, 2015 11:24 Re: Zuzia i Pola po raz 30 ♥♥♥

Ewa L. pisze:Spać mi się chce niesamowicie. Wczoraj jak wychodziłam z pracy zadzwoniła koleżanka ta co ze mną pracowała i odeszła.Jak zaczęłyśmy rozmawiać to zapomniałam nawet kluczyka od szafki i został w drzwiach.
Żaliła się z problemów rodzinnych i poprosiła abym pogadała z kierowniczką o ponownym przyjęciu jej do nas do pracy. W tej nowej jest jej źle, panuje nie ciekawa atmosfera, dziewczyny są sztywne i ogólnie źle jej się pracuje.
Tęskni za nami i jeśli kierowniczka się zgodzi to ona chętnie wróci bo umowa próbna kończy jej się 9 maja.
Trzeba by pomyśleć i pogadać z kierowniczką bo z nią jestem w stanie coś zadziałać na stoisku a z tymi obecnymi to ręce mi opadają.

a dlaczego odeszła? tam miało być lepiej?
Obrazek

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Post » Nie kwi 12, 2015 11:29 Re: Zuzia i Pola po raz 30 ♥♥♥

Hej Ewuś :) Meldujemy się :)

No to Twoja wola, dla mnie to dziwne zachowanie najpierw się zwolnić i wszystko olać a potem z płaczem wracać i jeszcze angażować w to trzecią osobę, czyli Ciebie. Sama powinna porozmawiać z kierowniczką a nie wyręczać się Tobą :/ Tobie się uda przekonać kierowniczkę to ona przyjdzie na gotowe. No, ale zrobisz co uważasz za słuszne. A jak zrobisz jak ona chce i po czasie zacznie się między Wami coś psuć, np ona będzie olewać pracę to będziesz miała niesmak, że zawdzięcza ją Tobie.
:)
Skarby: Obrazek

klaudiafj

Od: Czw cze 05, 2014 21:02

Post » Nie kwi 12, 2015 11:46 Re: Zuzia i Pola po raz 30 ♥♥♥

mir.ka pisze:
Ewa L. pisze:Spać mi się chce niesamowicie. Wczoraj jak wychodziłam z pracy zadzwoniła koleżanka ta co ze mną pracowała i odeszła.Jak zaczęłyśmy rozmawiać to zapomniałam nawet kluczyka od szafki i został w drzwiach.

Bo tam więcej płacili i mąż na nią wywierał presję. Mają córkę uczącą się i kasa potrzebna. Ale okazało się że 250 zł nie są warte zachodu.
Obrazek

Ewa L.

Post » Nie kwi 12, 2015 11:49 Re: Zuzia i Pola po raz 30 ♥♥♥

Obrazek PIĘKNEJ NIEDZIELI :ok:
Mili <3 (AMY <3 pamietamy) Obrazek plus Bagira ObrazekObrazek
Watek : viewtopic.php?f=46&t=204368
Bagi do adopcji: viewtopic.php?f=13&t=200315

MonikaMroz

Od: Nie lip 24, 2011 9:30

Post » Nie kwi 12, 2015 12:09 Re: Zuzia i Pola po raz 30 ♥♥♥

klaudiafj pisze:Hej Ewuś :) Meldujemy się :)

No to Twoja wola, dla mnie to dziwne zachowanie najpierw się zwolnić i wszystko olać a potem z płaczem wracać i jeszcze angażować w to trzecią osobę, czyli Ciebie. Sama powinna porozmawiać z kierowniczką a nie wyręczać się Tobą :/ Tobie się uda przekonać kierowniczkę to ona przyjdzie na gotowe. No, ale zrobisz co uważasz za słuszne. A jak zrobisz jak ona chce i po czasie zacznie się między Wami coś psuć, np ona będzie olewać pracę to będziesz miała niesmak, że zawdzięcza ją Tobie.
:)

Witamy śliczne dziewczyny trzy ! :1luvu:
To nie do końca tak. Baśka to bardzo szczera osoba i co ma ci do powiedzenia to powie nie owijając w bawełnę i za to ją cenię i szanuję. Nigdy nie ukrywała że złożyła cv do innych firm i jak zaproponują jej korzystniejsze warunki to zmieni pracę. I tak było właśnie teraz. Dostała propozycję lepiej płatnej pracy i tam poszła. Jej mąż ją naciskał i namawiał do tego i dlatego się zgodziła. Jak popracowała to okazało się że kasa to nie wszystko że atmosfera w pracy, ludzie z którymi pracujesz są ważniejsi niż 250 zł więcej wypłaty. Dlatego właśnie chce wrócić ale jest jej najzwyczajniej w świecie wstyd.
Baśka jest pracowita i zna się na prowadzeniu stoiska. Dzięki nam bardzo zmniejszyły się straty. Ja sama z tymi tłukami z którymi mam do czynienia teraz nie dam rady. Nie sposób stać przy nich i pokazywać palcem co mają robić i jak. Edzia jest właśnie taka że jak ją opitolę to potrafi zrobić dobrze tak jak należy a jak nie to zaczyna robic na odwal się. Druga znów wszystko robi dobrze i wszystko wie a jak jej pokażesz że jednak nie do końca to zaprzecza że to ona zrobiła źle i zgania na innych.
Trzecia która na szczęście odchodzi to porażka całkowita. Ostatnio stała sama.Od 10 do 17 była na stoisku a do 14 była z nią Edzia. Ja od 13.30 jak przyszłam do pracy rozkładałam z dziewczynami na sklepie palety z towarem więc nie zaglądałam na stoisko. Ok. 16 moja błyskotliwa koleżanka pyta sie kierowniczki czy w chłodni są jeszcze ćwiartki z kurczaka. Kierowniczka zrobiła takie oczy 8O 8O 8O i pyta mnie o te ćwiartki. Powiedziałam że nie wiem niech zobaczą w chłodni. Okazało się że koleżanka w chłodni nie widziała.
Poszłam , podniosłam pojemnik z filetami zerkając do pojemnika pod spodem i ......przyniosłam jej ćwiartki na stoisko :evil: :evil: :evil:
Ręce, cycki i majtki normalnie opadają.
Z Baśką czegoś takiego nie było.
Ona i tak sama przyjdzie do kierowniczki pogadać z nią chodz tylko o to żeby podszykować jej grunt i dowiedzieć się czy ma jakieś szanse.
Obrazek

Ewa L.

Post » Nie kwi 12, 2015 12:10 Re: Zuzia i Pola po raz 30 ♥♥♥

MonikaMroz pisze:Obrazek PIĘKNEJ NIEDZIELI :ok:

Witaj Monia ! :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Dziękujemy bardzo za kwiatuszki. :ok:
Obrazek

Ewa L.

Post » Nie kwi 12, 2015 13:52 Re: Zuzia i Pola po raz 30 ♥♥♥

Widzę że mamy przerwę obiadowa i wszystkich wymiotło z miau :mrgreen:
Obrazek

Ewa L.

Post » Nie kwi 12, 2015 13:57 Re: Zuzia i Pola po raz 30 ♥♥♥

Hops i jestem i się witam.
Haker

Hannah12

Od: Czw sie 11, 2005 11:57

Post » Nie kwi 12, 2015 14:10 Re: Zuzia i Pola po raz 30 ♥♥♥

Hannah12 pisze:Hops i jestem i się witam.
Haker

Witaj Hakerku braciszku Inusi ! :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek

Ewa L.

Post » Nie kwi 12, 2015 14:46 Re: Zuzia i Pola po raz 30 ♥♥♥

już po obiedzie , nawet z deserem, były lody koktajlowe :D
Obrazek

mir.ka

Post » Nie kwi 12, 2015 15:19 Re: Zuzia i Pola po raz 30 ♥♥♥

Ja też po obiadku i powoli szykuję się do roboty bo do 17 już coraz bliżej.
Nie chce mi się straszliwie ale nie mam wyjścia - trzeba iść. Pocieszam się tylko że później poniedziałek i wtorek mam wolne , środa, czwartek i piątek od rana i wolne sobota, niedziela i poniedziałek. :mrgreen:
Obrazek

Ewa L.

Post » Nie kwi 12, 2015 15:42 Re: Zuzia i Pola po raz 30 ♥♥♥

Ewa L. pisze:
mir.ka pisze:

Bo tam więcej płacili i mąż na nią wywierał presję. Mają córkę uczącą się i kasa potrzebna. Ale okazało się że 250 zł nie są warte zachodu.

Czasami sprawdza sie przysłowie wszędzie dobrze ale w domu najlepiej. Ludzie szukają zawsze lepiej płatnej pracy, ale wlasnie atmosfera w pracy jest bardzo ważna. :piwa: miłej pracy!
"Dom należy do kotów. My tylko spłacamy kredyt"
Obrazek

Moli25

Od: Pon gru 22, 2014 21:40

Post » Nie kwi 12, 2015 17:12 Re: Zuzia i Pola po raz 30 ♥♥♥

Dotarłam :twisted:

barbarados

Od: Sob lip 21, 2012 18:01

[poprzednia][następna]