Moja Venus Trikolorka

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro lut 18, 2015 20:29 Re: Moja Venus Trikolorka

Hi hi, trafił Ci się nowy model na foto :P
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Śro lut 18, 2015 20:30 Re: Moja Venus Trikolorka

Właśnie chciałabym takie panny fotografować :D

Tośmy Cię oblazły :ryk: koleżanek nigdy nie za wiele, tak jak i kotów :ryk:
Skarby: Obrazek

klaudiafj

Od: Czw cze 05, 2014 21:02

Post » Śro lut 18, 2015 20:36 Re: Moja Venus Trikolorka

Ale chyba się nie wystraszyła? 8O Ne ne..na taką nie wygląda.. :mrgreen:
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Śro lut 18, 2015 20:40 Re: Moja Venus Trikolorka

Animatsuri pisze:Nasluchalam sie wczesniej negatywnych opinii o kotkach .... sama teraz nie wiem skad takie.. koty sa cudowne...swoj wlasny niezalezny charakter, chodza wlasnymi sciezkami i to jest piekne w nich.. a venus jest straszna przylepa, juz pierwszej nocy spala na poduszce obok mnie :D ksiazki czasami nie da mi przeczytac bo polozy sie na niej i mruczy zeby ja miziac :D z pracy przychodze wita mnie mruczac :)

Najczęściej takie durnowate opinie wyrażają ci, którzy nigdy kota nie mieli.

felin

Od: Wto sty 06, 2009 0:04

Post » Śro lut 18, 2015 20:47 Re: Moja Venus Trikolorka

Otóż to. Ludzie , którzy nie znają kotów nigdy ich nie mieli, uwielbiają w ogóle powtarzać wszelkie bzdury, i chwalić się, jacy są wszechwiedzący. Ja od znajomej też dobre rady otrzymałam. A ostatnio koleżanka w ciąży.
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Czw lut 19, 2015 17:38 Re: Moja Venus Trikolorka

klaudiafj pisze:O Dziołszka aleś Ty barwna :D Prędziutko do mnie przed aparat ;p

a co klaudius fotografujesz? :) czemu nie, cieplo sie zrobi to moge przyjechac z Venus do ciebie na sesje mala :)
"Szczytem szczęścia dla kota jest uwaga, rozmowa, pieszczoty i miłość ze strony człowieka; a dla ludzi nic nie może być pochlebniejszego niż przywiązanie istoty tak dalece niezależnej."
Eugen Skasa - Weiss

Animatsuri

Od: Sob lut 14, 2015 15:34

Post » Czw lut 19, 2015 18:12 Re: Moja Venus Trikolorka

Piękna kicia, a Ty "siostro" witaj :)
W skrucie: po rozwodzie, równie kolorowa, niezależna matka dwóch rozrabiaków i dwóch kocich córek :mrgreen: , często podróżuje służbowo i bywa, ze mnie w domu nie ma całą dobę lub dwie
Od 28.12.14 u mnie jest Horcia druga kocia córka i dobrze dziewczyny prawią, bierz drugieg kociego towarzysza, zdecydowanie lepiej moja 4 letnia Narnia czuje sie w domu w kocim towarzystwie, niż tylko z nami lub gdy czasami musiała sama zostać na dłużej.
Obrazek
Obrazek

kata1977

Od: Pon lut 07, 2011 7:52

Post » Czw lut 19, 2015 18:31 Re: Moja Venus Trikolorka

Fajnie jest być babka niezaleznie uczuciowo jak i finansowo! :) dlatego moze tak sie dogadujemy z kotkami bo one nas rozumieja ;)

powiedzcie mi siostrzyczki czy zawsze kotka z kotka sie dogada ?
"Szczytem szczęścia dla kota jest uwaga, rozmowa, pieszczoty i miłość ze strony człowieka; a dla ludzi nic nie może być pochlebniejszego niż przywiązanie istoty tak dalece niezależnej."
Eugen Skasa - Weiss

Animatsuri

Post » Czw lut 19, 2015 18:33 Re: Moja Venus Trikolorka

Z mojego doświadczenia wynika, że kocury dogadują się łatwiej.
Kocie baby chimeryczne bywają :twisted:

felin

Od: Wto sty 06, 2009 0:04

Post » Czw lut 19, 2015 19:35 Re: Moja Venus Trikolorka

Animatsuri pisze:Fajnie jest być babka niezaleznie uczuciowo jak i finansowo! :) dlatego moze tak sie dogadujemy z kotkami bo one nas rozumieja ;)

Ja bałam sie bardzo, a poszło bardzo szybko. Zapraszam do poczytania mojego wątku, możesz prześledzić naszą historię. Dobre rady miałam od forumowiczek, plus kobieca i kocia intuicja. Teraz moje kocice świata po za sobą nie widzą, bardzo przezywaj rozłąki gdy np. Jedna ma wizytę u weta, lub gdy drugiej trzebabyło leki podawać, a to nawet jesteście nie 2 miesiące.
Obrazek
Obrazek

kata1977

Post » Czw lut 19, 2015 19:38 Re: Moja Venus Trikolorka

Animatsuri pisze:Fajnie jest być babka niezaleznie uczuciowo jak i finansowo! :) dlatego moze tak sie dogadujemy z kotkami bo one nas rozumieja ;)

A coś nas różni
Ja nie jestem niezależna uczuciowo, mam na stanie niemęża :mrgreen:
Obrazek
Obrazek

kata1977

Post » Czw lut 19, 2015 21:05 Re: Moja Venus Trikolorka

Fotografuję ;)

felin pisze:Z mojego doświadczenia wynika, że kocury dogadują się łatwiej.
Kocie baby chimeryczne bywają :twisted:

Z mojego doświadczenia wynika tak - do Kitusi wzięłam Maciusia to go równo tresowała jak żona męża :) A potem do Kitusi wzięłam Marysię i bez zgrzytu się obyło. Na forum usłyszałam, że dziewczyny się lepiej dogadują :) Ale wg mnie bez różnicy, zależy od kocich charakterów i ich osobistych stosunków z kim kot się dogada :) Ale że z każdym to wiadomo :)

klaudiafj

Post » Czw lut 19, 2015 21:11 Re: Moja Venus Trikolorka

Hehehe
A ja mam "swiezego" męża, przytulam się do jego portfela jak chce na zakupy :lol: to on sprawił że jestem chora na punkcie kota :lol: i to mój małżonek znalazł Molke, wiec ja mam dobrze :201461 a raczej ją z Molka mamy dobrze :D w końcu ma dwie kobiety na utrzymaniu :ryk:

Tez czekamy jak nas znajdzie jakiś kotek :D marzy mi się kotka, ale co znajdziemy to będziemy mieć :1luvu:
"Dom należy do kotów. My tylko spłacamy kredyt"
Obrazek

Moli25

Od: Pon gru 22, 2014 21:40

Post » Pt lut 20, 2015 0:15 Re: Moja Venus Trikolorka

Własnie Venus dostała dziś pierwsza rujke :o ... jakies porady zeby szybciej jej sie skonczyla ruja? czy to zalezne jest od kotki? nie chce jej faszerowac lekami na uspokojenie, czytalam ze rujka moze trwac nawet tygodniami u kotki, wiec nie wiem czy mam isc do weta i umowic niunie na zabieg sterylizacji.
Eugen Skasa - Weiss

Animatsuri

Post » Pt lut 20, 2015 0:29 Re: Moja Venus Trikolorka

No jest teraz wysyp rujek. Przeczekaj, mało dotykaj :) U naszych koleżanek jedna miała 5 dni a druga 10 i musiała dostać tabletki na przerwanie, bo się bardzo męczyła. Zobaczysz jak będzie u Ciebie. Zawsze możesz zadzwonić do weta i zapytać o poradę. No i umów się na zabieg :)

klaudiafj

[poprzednia][następna]