Daj znać co powiedział wet o zdrowiu kotka i o szczepieniach - też mnie ten temat bardzo nurtuje

Bardzo mi przykro z powodu czarnego kotka

Czy pierwszy post jest aktualny?
Co do Mysi i jej zapalenia pęcherza -doczytałam że ma 13 lat, tak? - moja Kitulka też dostała w ostatnim półroczu dwa razy zapalenie pęcherza pierwszy raz w życiu. Dostała antybiotyki i właśnie lek rozkurczowy, czyli naszą kobiecą nospę. Badania moczu jej nie zrobiłam bo nie wiem jak mam tego dokonać, gdyż Kitusia już mi powiedziała co myśli o wkładaniu jej naczyń pod tyłek. Przerywa interes i odchodzi. (Maciuś zrobił ładnie do kubka na mocz). Jednak wiem, że w przypadku Kitusi to była moja wina, że dostała zapalenia pęcherza, ponieważ przewiało ją w nocy w mojej sypialni. Po prostu miałam okno uchylone i to się potwierdziło przy drugim razie, gdy też w nocy się mocno ochłodziło, a ja spałam i nie czułam zimna. Teraz się pilnuję i przede wszystkim przeniosłam jej posłanie do salonu, gdzie nie otwieram okna na noc, a teraz w okresie zimowym grzeje jej kominkiem i staram się, żeby nie było przeciągów. Muszę teraz dbać o babuleńkę moją