A ja przyznam, że pierwszego posta nigdy nie czytam I co? I się okazało, że zaakceptowałam warunki bez czytania
"We don't apologize And that's just the way it is But we can harmonize Even if we sound like shit Don't try to criticize You bitches better plead the fifth" \\m// MRRRRAAUUUUUU!HELL BLOODY YEAH! "Dark matter. It's not atoms. It's the other stuff."
A my sobie odnotujemy u Shirki że,Miałka na uchu ma cuś.To cuś jest małe i łyse.Mamy maść i smarujemy 2-3 razy dziennie przez tydzień oraz wnikliwie obserwujemy Ogłaszamy również że,LUPIEŻ TO WRÓG NR 1 NA CZARNEJ SIERŚCI KOTAi toczymy z nim wojnę Pierwszą bitwę przegraliśmy ale to jeszcze nie koniec wojny
Śliczne kotełki Rudi rzeczywiście jak bliźniak Karmelka Ani Słodki rudasek. A kociczka ma niesamowite umaszczenie, jest niezwykła
Na pewno będziemy zaglądać
Zapraszam na ubrankowo-butkowy bazarekhttp://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=27&t=164058 "Tylko dwie rzeczy są nieskończone: wszechświat oraz ludzka głupota, choć nie jestem pewien co do tej pierwszej" Albert Einstein
A jestem też i mam sprawę takową: (Shirka a Ty nie jesteś aby ze Szczecina???)
Szukamy pilnie kogoś na PA w Szczecienie. Chodzi o psa wyrwanego przez Zosik z meliny. Sprawa jest pilna, szczeniakowi grozi schronisko! Proszę o ewentualne pw. Przepraszam za OT:)