Borys po prostu

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob paź 12, 2013 13:49 Re: Borys po prostu

A gdzie założycielka wątku?

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Sob paź 12, 2013 14:50 Re: Borys po prostu

I my się witamy, lepiej późno niż później ;) Futerko Borysek ma wspaniałe.
Co u Ciebie, ziomalku Borysie? Jak na wycieczce było? Kocio-Psi koledzy :)
kicikicimiauhau

Post » Sob paź 12, 2013 17:38 Re: Borys po prostu

:?:

MaryLux

Post » Wto paź 15, 2013 20:07 Re: Borys po prostu

Tu też taka cisza?

Stefa35

Od: Pt sie 23, 2013 0:18

Post » Wto paź 15, 2013 20:10 Re: Borys po prostu

:?: :?: :?:
Obrazek Obrazek
Klarunia [*] 06.2004 - 10.02.2013 czekaj na mnie za TM BARF-ujemy od września 2013r.

ab.

Od: Pt kwi 12, 2013 21:10

Post » Śro paź 16, 2013 9:22 Re: Borys po prostu

haaaalo?!

Sarah DeMonique

Od: Pt cze 04, 2010 11:10

Post » Śro paź 16, 2013 19:36 Re: Borys po prostu

:?: :!: :?:

MaryLux

Post » Czw paź 17, 2013 13:48 Re: Borys po prostu

Jesteśmy, jesteśmy :D Dziękujemy za komplementy... lubimy, lubimy :D:D:D
Postaram się systematycznie odwiedzać inne kociakowe wątki. Na razie ja i futrzasty na kolanach podczytujemy żeby się zapoznać. Muszę przyznać forum jest imponujących rozmiarów :) Mam nadzieję że szybko się połąpiemy :ok:

Kiepściuchno z czasem staliśmy ostatnio ze względu na wszędobylskie grypsko :evil:
Kocina nasza dzielnie stanęła na wysokości zadania i robiła za termofor najbardziej poszkodowanym. Bardzo mnie to zaciekawiło. Borys bezbłędnie wtulał się w tego kto akurat miał najwyższą gorączkę. Nie przypuszczałam że koty tak działają 8O Cieszę się że jest z nami i pokazał nam w ten sposób swoje przywiązanie... albo zwyczajnie wiedział gdzie wygrzać tyłek. Osobiście wolę wierzyć w opcję pierwszą :mrgreen:
Wycieczka nam się nie powiodła. Vet kazał poczekać z kastracją ze dwa miesiące. Za to zaliczyliśmy przegląd techniczny i odnaleźliśmy pchłę :?
Borys sam się nie szwęda po dworze ale koci goście przychodzą do ogródka.
A z tymi gośćmi to nie małą przygodę mieliśmy :P Chciałam kocurowi przyjemność sprawić i kocimiętkę kupiłam. Nasypałam w pluszową myszę, do drapaka zaczepiłam i.... nic :roll: No to myślę pewnie za mało nasypałam więc szczodrze i od serca dałam niemal pół garści :oops: Borys zabawkę miał w głębokim poważaniu za to okoliczne kocury nie :ryk: Borysowy drapak stoi tuż przy drzwiach wyjściowych od kuchni i zapewne zapach było dość wyraźnie czuć biorąc pod uwagę koci węch. No narozrabiałam :twisted: okazało się że w okolicy całkiem sporo kociaków mieszka. Zanim skumałam czemu przychodzą i zutylizowałam myszę raz naliczyłam trzy kociaki na parapecie :kotek: :kotek: :kotek:
Borys gości nie zauważał, był ponad to :lol: jednak któryś pchłę przytaszczył :?

Z nowości... Borys będzie miał basen pod choinkę :wink: Co tam grzebanie w 112tu litrach wody. Stawiamy 375 litrów plus życie :)
Kocisko ma zapędy wędkarskie i ciekawa jestem czy się ucieszy :lol:

Udało mi się wydusić zdjęcia z telefonu :D
Jakość kiepściuchna ale to jedyna szansa dla mnie żeby złapać moment.
Oto kilka z nich, takich no wiecie... z dzieciństwa :wink:

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

memorki

Od: Sob wrz 21, 2013 8:12

Post » Czw paź 17, 2013 14:31 Re: Borys po prostu

jakie ona ma serducho na nosku :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
loffffam

Sarah DeMonique

Post » Czw paź 17, 2013 14:47 Re: Borys po prostu

On jest chyba za mały jeszcze na kocimiętkowe fazy :D
Czy pchła była tylko jedna? czy już jest umarta? :twisted:

Borys jest cudnym małym skarbem :1luvu:
Demonki <3
Obrazek Obrazek

elianka

Od: Wto gru 26, 2006 18:42

Post » Pt paź 18, 2013 8:51 Re: Borys po prostu

Drzemka w nocniku rozłożyła mnie na łopatki.Śliczny drapak kocio też super słodki

Stefa35

Od: Pt sie 23, 2013 0:18

Post » Pt paź 18, 2013 9:23 Re: Borys po prostu

dzień dobry weekendowo :") mój serduszkowy nosku ;)

Sarah DeMonique

Post » Pt paź 18, 2013 21:01 Re: Borys po prostu

Witamy się wieczorową porą po dniu pełnym wrażeń :)

Pchła to była szachrajka i jej klon. Kocisko z rospędu dostał coś na kark bo obroża w jego wydaniu nie przeszłaby ;)
Borysowy kinolek urzekł mnie właśnie w pierwszej kolejności kiedy się poznaliśmy :D

Jestem dzisiaj niesamowicie dumna z naszego Pana Kota :1luvu:
Po pierwsze pomógł dzieciakom napisać kartkę urodzinową do chorej dziewczynki (akcja głośna w necie) Łapiszcze osobiście odbił i myślę że gdyby miał kciuka to by trzymał za zdrowie małej :1luvu:
Po drugie mieliśmy gości. Do naszych dzieciaków przyszło trochę innych dzieciaków. Rodziców nawet przytargali :wink:
Kot pokazał klasę... zasnął centralnie na środku pokoju gościnnego wśród rozwrzeszczanej gromady :lol: Generalnie olał wszystkich :twisted:
Poza tym to w temacie spania, ja nie mam gdzie spać :cry: Wyobraźcie sobie że w moim własnym osobistym (no M też, niech stracę) łóżku małżeńskim nie ma dla mnie miejsca 8O :twisted: Miłośno tam, przytulaśnie a ja to chyba na kanapie wyląduję... Około północy zaczynają się wędrówki ludu, najpierw najmłodsze się zwlecze, potem starsze przypałęta a kot gorszy być przecież nie może więc już w kolejce czeka :?
Borys się nade mną zlitował i wieczorem przywlekł swoje futro na moje kolana, chyba w ramach pocieszenia... a może chciał mnie upewnić że i dzisiejszej nocy moje łóżko będzie oblegane. Kto go wie... Odkryłam za to że lubię prawdziwe futra, ładnie mi w takich.... szczególnie dobrze leżą mi na kolanach :mrgreen:
Cóź tam że dnie są na wariackich papierach a w nocy tłok jak na centralnym. Lubię wyzwania :twisted:
I moich trzech przystojniaków oczywiście :)
Obrazek
Obrazek

memorki

Post » Pt paź 18, 2013 22:51 Re: Borys po prostu

Masz się czym chwalić :ok:
czyli jesteś w domu rodzynką :ryk:
Obrazek Obrazek
Klarunia [*] 06.2004 - 10.02.2013 czekaj na mnie za TM BARF-ujemy od września 2013r.

ab.

Od: Pt kwi 12, 2013 21:10

Post » Sob paź 19, 2013 10:39 Re: Borys po prostu

ab. pisze:Masz się czym chwalić :ok:
czyli jesteś w domu rodzynką :ryk:

Rodzynką jestem i dobrze mi z tym ;)
Ktoś mi kiedyś powiedział że mając samych facetów w domu to to ja decyduję czy będę służącą czy księżniczką :)
Wybór był prosty, księżniczkuje sobie :mrgreen:
Obecnie Borys robi konkurencję, księciunio jeden :kotek: :twisted: myślę że j+ed+nak ++ hierarchię jakoś ustalimy...... jak mi zlezie z klawiatury gadzina jedna :twisted:

memorki

[poprzednia][następna]