Nietoperzyk jest boski!!!!:) Elianka - Twój Czarnuszek także:))))
Parę dni mnie nie było- jak już wspomniałam przygotowuję się do przeprowadzki i miałam troszkę formalności do pozałatwiania. Mam nadzieję że jakoś to przeżyjemy i od października będę z Wami łączyć się z nowego miejsca:).
Lamarek robi się z dnia na dzień coraz bardziej zaczepliwy

Chce się bawić , ale podczas zabawy strasznie drapie i gryzie, kiedy stoję w kuchni i zmywam naczynia to wdrapuje się po moich spodniach albo po grubych rajstopach ( cienkim rajstopom wyprawiłam mentalny pogrzeb i stypę- to se usz ne vrati

) , niepokoi mnie tylko to że kiedy syn zbliża do niego twarz to parę razy jakoś tak dziwnie skoczył i ugryzł go lekko w policzek. Na szczęście podczas nocy jest grzeczny, wtuli się obok na podusi i mogę zapomnieć że mam kota, śpi spokojnie a my z nim.
Posłuchałam Waszej rady i whiskas poszedł w odstawkę. Kupiłam filet z kurczaka, pokroiłam surowy w kosteczkę i zjadł ze smakiem. Potem dałam mu resztę whiskasa,powąchał i uciekł. Już mi go nie chce jeść . Czy to przez to że świeży kurak mu zasmakował i sam stwierdził że badziewia jeść nie będzie? Po prostu omija mi to szerokim łukiem. Mam zamiar kupić filet z tilapii i ugotować, może mu też zasmakuje, oczywiście po gruntownym przejrzeniu czy są jakieś ości.
Wybaczcie mi moje braki w wiedzy w wychowywaniu młodziaka, ale dopiero raczkuję, z pewnością macie na wyposażeniu zabaweczki dla Waszych Kotków i tzw. domki-drapaki- ja się zastanawiam nad kupnem takiego czegoś----> (przykład)
http://allegro.pl/drapak-dla-kota-kotka ... 44503.html - czy to dobra inwestycja ?
Będę Wam Kochane wdzięczna za podpowiedzi i sugestie

Kawka się już parzy