kalair pisze:Noo! Tym razem duże brawa dla Anulki!Mimo komarów...
Ale nam się od Ani oberwie za to nabijanie

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kalair pisze:Noo! Tym razem duże brawa dla Anulki!Mimo komarów...
Caragh pisze:kalair pisze:Noo! Tym razem duże brawa dla Anulki!Mimo komarów...
Ale nam się od Ani oberwie za to nabijanie![]()
![]()
kalair pisze:Zobaczymy!
Rety jak tu trzeba sie pilnowac-ide doczytac,coscie napisalyCaragh pisze:kalair pisze:Noo! Tym razem duże brawa dla Anulki!Mimo komarów...
![]()
Obrazek jest taki rozmazany troche,slabo widac imionka ,powinien byc poprawiony.Caragh pisze:anulka111 pisze:Jestem,ale obrazek ledwo da sie czytac powitalny- nie wiem czemu
![]()
A Ta zaś nie widzi
![]()
Ja widzę normalnie![]()
Ale przynajmniej na wąt ekspresowo trafiłaś![]()
anulka111 pisze:Rety jak tu trzeba sie pilnowac-ide doczytac,coscie napisalyCaragh pisze:kalair pisze:Noo! Tym razem duże brawa dla Anulki!Mimo komarów...
![]()
anulka111 pisze:Obrazek jest taki rozmazany troche,slabo widac imionka ,powinien byc poprawiony.Caragh pisze:anulka111 pisze:Jestem,ale obrazek ledwo da sie czytac powitalny- nie wiem czemu
![]()
A Ta zaś nie widzi
![]()
Ja widzę normalnie![]()
Ale przynajmniej na wąt ekspresowo trafiłaś![]()
O komarach nie wspominajcie-23 prawie,a ja kurcze z zamknietymi oknami,drzwiami na balkon siedze i wlaczonym brosem na komary
Caragh pisze:U mnie wszystko pootwierane - komarów zero![]()
Ale ja też światła nie świecę wcale
kalair pisze:Daj mnie!
Qrka, mało, że prąd szlag trafił, wentylatorka nie włączę, to jeszcze grzeje od świeczek! Ratunku!
Taaaaaaaaaaaa ale komarow choc nie masz-a obrazek obraza uirode Kretek-popraw obrazek albo daj ladniejszykalair pisze:Caragh pisze:U mnie wszystko pootwierane - komarów zero![]()
Daj mnie!
Qrka, mało, że prąd szlag trafił, wentylatorka nie włączę, to jeszcze grzeje od świeczek! Ratunku!
Caragh pisze:kalair pisze:Daj mnie!
Widzę Ci zimno![]()
Się dogrzewać chcesz![]()
![]()
anulka111 pisze:Taaaaaaaaaaaa ale komarow choc nie masz-a obrazek obraza uirode Kretek-popraw obrazek albo daj ladniejszykalair pisze:Caragh pisze:U mnie wszystko pootwierane - komarów zero![]()
Daj mnie!
Qrka, mało, że prąd szlag trafił, wentylatorka nie włączę, to jeszcze grzeje od świeczek! Ratunku!![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Sigrid, zuza i 1120 gości