Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Hannibal Lektor pisze:Ogłoszenie chyba odwrotne do większości. Tak więc: szukam kotka do adopcji, najlepiej persa lub w typie persa. Wiek nie gra roli, jeśli chodzi o płeć: dobrze, aby to był kot kastrat, chociaż kotka też może byćZe swojej strony mogę zaproponować domek, w którym kotek będzie jedynym kotem, niewychodzący, bez dzieci, z innych zwierząt: trzy szczurki
Mieszkam w Krakowie. Dobrze by było, aby adopcja nie była pilna, ponieważ do połowy, a nawet może do końca lipca mam zaplanowany mały remont i w mieszkaniu będzie dużo zamieszania...
Szalony Kot pisze:W pierwszym poście jest info, że może być kotkaa czemu kocurek? Jak dla mnie są takie trochę durniejsze od kotek
Mała1 pisze:Jest niesamowity, przed chwila byłam na chwile w schronie i chciałam choć kilka dredów mu odciąć
nie da sie- to mega skorupa w wielu miejscach tak przylegająca do skóry ,że nie wiadomo gdzie filc, gdzie skóra
Tu trzeba doswiadczonego fryzjera
Szarpałam, cięłam, naciągałam grzebieniem, czyściłam mega syf w uszach
Ani warknął, tylko mruczał
Jak go tylko puszczaałm to od razu sam wskakiwał do klatki-widac czuje sie tam bezpiecznie
apetyt ma, jedno oczko ma ciuteniek ropki, ale myśle ,ze to nic chorobowego
Nie jest plaskaty
Szalony Kot pisze:Zajrzyj tu, na Persika: http://www.jul-kot.neostrada.pl/
Chociaż widzę, że strona rzadko aktualizowana, może być stare ogłoszenie
Lukes pisze:Witaj Hanibalu ;0
Tak sie sklada, ze niestety dla nas musimy szukac nowego domu dla maszego kota.
Szczegoły tu: viewtopic.php?f=13&t=154710 Odezwij sie jesli jestes zainteresowany.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 42 gości