barbarados pisze:Jesteśmy padnięte , Kicie i ja . Spokojnej nocki .
Dzięki - wzajemnie - wymiziaj futerka i zapraszamy jutro!
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
barbarados pisze:Jesteśmy padnięte , Kicie i ja . Spokojnej nocki .
Ewa L. pisze:AgaS1987 pisze:Ewa L. pisze:Pola ogląda go ze wszystkich stron a Zuzia leżaczkuje nadal na balkoniku.![]()
![]()
No tak bo Polcia musi obadac czy sie nadaje dla Zuzienki:) A potem Zuzia do niej dolaczy
Mysle, ze jutro to sie zaczna tańce na nim
Albo jeszcze dzisiaj wieczorem jak zgaszę światło
Ewa L. pisze:barbarados pisze:Jesteśmy padnięte , Kicie i ja . Spokojnej nocki .
AgaS1987 pisze:Ewa L. pisze:barbarados pisze:Jesteśmy padnięte , Kicie i ja . Spokojnej nocki .
I my zyczymy spokojnej nocki
Sihaja pisze:O, gdybym nie zajrzała na net przed pójściem spać, pominęłabym założenie nowego wątku. Wprawdzie nie na 1 stronie, ale witamy się i rozgaszczamy z chęcią. Ja i moje czterołapne
Dobranoc
AgaS1987 pisze:Ewa L. pisze:AgaS1987 pisze:Ewa L. pisze:Pola ogląda go ze wszystkich stron a Zuzia leżaczkuje nadal na balkoniku.![]()
![]()
No tak bo Polcia musi obadac czy sie nadaje dla Zuzienki:) A potem Zuzia do niej dolaczy
Albo jeszcze dzisiaj wieczorem jak zgaszę światło![]()
![]()
![]()
Ooo to może być bardzo ciekawa noc
Ewa L. pisze:AgaS1987 pisze:Ewa L. pisze:AgaS1987 pisze:Ewa L. pisze:Pola ogląda go ze wszystkich stron a Zuzia leżaczkuje nadal na balkoniku.![]()
![]()
Albo jeszcze dzisiaj wieczorem jak zgaszę światło![]()
![]()
![]()
Ooo to może być bardzo ciekawa noc
Taaak....wtedy obie zaczynają buszować![]()
![]()
AnnAArczyK pisze:A nie mówiłam, że pędzisz z prędkoscią światła albo i jeszcze szybciej?
Ledwo doleciałam z jęzorem na wierzchu, dobrze, że w biegu sobie go nie odgryzłam![]()
Witam się chyba jako ostatnia, ale się nie przejmuję, nie pierwszy wątek, gdzie nie załapałam się na pierwszą stronkę
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 43 gości