I zaczęłam drugą stronę nowego wątku

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
barbarados pisze:Znam ten wierszyk ! Ale niezmiennie poprawia mi humorNa forum trafiłam przez Aniadę , kibicowałam Bolusiowi . Zaczęłam podczytywać inne wątki i tak poszło . Super ludzie , do których można się zwrócić z prośbą o radę , cierpliwi , rozumiejący panikarstwo . Gdzie ja takich jeszcze znajdę ?!?
![]()
Pierwszą kandydatką o która się staraliśmy , była Malwinka bez Łapki . Takie kociątko malutkie .Znalazła super domek ! Potem trafiłam na wątek Dorci i zakochałam się w Blusi . Blusi wyszedł jednak dodatni test na białaczkę i adopcję zawieszono . W miedzy czasie ktoś podrzucił Dorotce kociaki . Pojechałam do Niej po niebieskiego kocurka . Przyjechałam z dwiema kotkami .Do dziś jestem wdzięczna Dorocie , za zaufanie , którym mnie obdarzyła , powierzając kotki i mam nadzieje , że jej nie zawiodę . Dziękuje Dorotko !
![]()
To mnie nauczył nie planować . To , że chcę np , niebieskiego kocurka , to nie znaczy , że z nim wrócę .
Zawsze wolałam podczytywać niż pisać . Zobaczymy , kto wytrzyma moje grafomaństwo .
barbarados pisze:
I przepraszam za bałagan w tle.......................................
.................Kaloryfer mam na ścianie , nie pod oknem i stąd dodatkowy parapecik . I pudło na którym koty sobie legowisko zrobiły . Ale już zamówiłam koszyk u Mileny88 i będzie to trochę lepiej wyglądało
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 12 gości