Mnie po prawie 10 latach nie znudziło się ich oglądanie

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
moniex pisze:Czarnuszek jest pięknyKocham czarne koty i tęsknię za swoją czarną Perełką, która odeszła w sierpniu ubiegłego roku
Mar-La pisze:Dziękujemy za miłe słowa.I cieszę się również, że zdjęcia się podobają.
justyna p pisze:Petroniusz pisze:Ale brakuje Wam trzeciego - Sama
A właśnie, a mojej Sasanki byście nie chciały?
Samsanka idealnie by pasowała do naszych wariatów, nawet wygląda jak koktajl Casowo-Deanowy.Ale nie mamy na razie warunków na trzeciego malucha.
![]()
Koci Sammy będzie u nas na pewno, ale to za jakiś rok-dwa...lidiya pisze:Wygląda na to, że chłopakom się nareszcie poszczęściło!
Zdjęcia super- kwintesencja kociej przyjaźni, dowód dla każdego, że dwa koty to jest to!
Dzięki dziewczyny!
To my dziękujemy, za opiekę nad tymi cudami.
Dwa koty, które się znają to idealna sprawa. Już edukujemy pod tym względem znajomych, którzy rozważają kociaka.
(klik)![]()
![]()
Dużo czytałam o kotach ignorujących budki w drapakach. Dean na szczęście do nich nie należy.![]()
Chyba nigdy nam się nie znudzi oglądanie takich przytulanek.
Żałuję, że mam starą lustrzankę bez funkcji nagrywania filmików. Bo scenki rodzajowe gdzie Cas wylizuje Deana są przeurocze.![]()
![]()
Na kolejnych zdjęciach będzie więcej wiewióry.
Mar-La pisze:W Deana dziś wstąpił diabeł. Lata jak kot z pęcherzem, ciągle zaczepia Casa do bijatyk (zwykle lali się max dwa razy dziennie), rzuca się na drapak i maltretuje pompona. Większość z tych rzeczy to jego codzienna rutyna, ale dziś wyjątkowo jest w tym wszystkim jakiś dziki szał.
JoasiaS pisze:http://farm9.staticflickr.com/8227/8534335039_d9de10c0be.jpg
Niebiańskie koty![]()
Cudne!
justyna p pisze:To sobie wyobraźcie dyżur w fundacji kiedy połowa stada ma taki odpał![]()
Niezapomniane chwile
Wasze skarby też oczywiście zawsze uczestniczyły
piano pisze:Zdjęcia mogłyby być pocztówkamialbo stronami kalendarza
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016 i 29 gości