Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kalair pisze:Nie mamy wody, prawdopodobnie jakaś awaria.. Musiałam po dwa litry zalecieć, coby chociaż ziemniaczki ugotować. Pełny zlew, ostatnie dwa widelce zużyte..he he.. Ciekawe, kiedy włączą..
Karolek(ona) pisze:kalair pisze:Nie mamy wody, prawdopodobnie jakaś awaria.. Musiałam po dwa litry zalecieć, coby chociaż ziemniaczki ugotować. Pełny zlew, ostatnie dwa widelce zużyte..he he.. Ciekawe, kiedy włączą..
a mi się schrzaniła słuchawka prysznicowa, woda leci bokami a nie dziurkami tylko, do mycia głowy musiałam się rozebrać i zachlapałam cala łazienkę, siebie i mam mokre skarpety. żeby dało się to rozkręcić to bym wyczyściła bo tam kamień jest ale się nie da, trzeba kupić nowa cała z wężykiem.
kalair pisze:Karolek(ona) pisze:kalair pisze:Nie mamy wody, prawdopodobnie jakaś awaria.. Musiałam po dwa litry zalecieć, coby chociaż ziemniaczki ugotować. Pełny zlew, ostatnie dwa widelce zużyte..he he.. Ciekawe, kiedy włączą..
a mi się schrzaniła słuchawka prysznicowa, woda leci bokami a nie dziurkami tylko, do mycia głowy musiałam się rozebrać i zachlapałam cala łazienkę, siebie i mam mokre skarpety. żeby dało się to rozkręcić to bym wyczyściła bo tam kamień jest ale się nie da, trzeba kupić nowa cała z wężykiem.
No, nam ostatnio dwa wężyki poszły pod rząd.. Też nieco zalało..![]()
Samą słuchaweczkę też możesz kupić.
kalair pisze:Caragh pisze:Dwie KLIPY![]()
Yyyy???![]()
Karolek(ona) pisze:kalair pisze:Karolek(ona) pisze:kalair pisze:Nie mamy wody, prawdopodobnie jakaś awaria.. Musiałam po dwa litry zalecieć, coby chociaż ziemniaczki ugotować. Pełny zlew, ostatnie dwa widelce zużyte..he he.. Ciekawe, kiedy włączą..
No, nam ostatnio dwa wężyki poszły pod rząd.. Też nieco zalało..![]()
Samą słuchaweczkę też możesz kupić.
nie mogę bo tej nie odkręcę, jedynie od baterii mogę odkręcić wężyk
Caragh pisze:kalair pisze:Caragh pisze:Dwie KLIPY![]()
Yyyy???![]()
No Ciućmy, Sieroty, Ofiary losuIno pozytywnie
kalair pisze:![]()
kalair pisze:
Użytkownicy przeglądający ten dział: pibon i 19 gości