kciuki trzymam nadal

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MalgWroclaw pisze:Karmiłam łyżeczką Fasolkę, siedziałam z nią na fotelu. Naprzeciwko Pralcia - na krześle, z boku Frania - na biurku. Paczą![]()
"przestań dręczyć tę kotkę!"
jolabuk5 pisze:Duza się zamartwia, że straż po raz drugi nie przyjedzie po tego samego kota na tym samym drzewie
birbarka pisze:Co jest Fasolce? Biedulka, ma taką śliczną i smutną buzię. Inne koty tez ładne, ale Fasolińska chwyta ze serce.
Fasolko, ja, Mrusia też ostatnio mocno chorowałam. Wozili mnie na zastrzyki, czasem pan wet przyjeżdżał do mnie. Teraz już jestem weselsza, choć troszkę wkurzona, bo wzięli do domu Małego. Nikt mnie nie pytał o zdanieTrącam Cię delikatnie noskiem
![]()
Fasolko, jestem Misio, jestem za mały i za chudy jak na swoje 9 miesięcy. Wciąż boli mnie brzuszek i mam rzadkie kupki. Dają mi ohydne jedzenie dla chorych kotów, a w innym pokoju Mrusidło napycha się łakociami i czuję to przez drzwi. Jeżdżę na zastrzyki, mierzą mi w pupie gorączkę, nie podoba mi się to wszystko i jestem smutny. Mruczę do Ciebie.![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 56 gości