nie wiedziałam że tu takie zwyczaje

patrzyłam, czy ogólny jakiś wątek powitalny jest, ale nie znalazłam.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Tyiga pisze:Witam, witam,
nie wiedziałam że tu takie zwyczaje![]()
patrzyłam, czy ogólny jakiś wątek powitalny jest, ale nie znalazłam.
kalair pisze:Jest.Ale w każdym wątku się możesz odezwać i Cię przywitamy.
kocurzyca41 pisze:kalair pisze:Jest.Ale w każdym wątku się możesz odezwać i Cię przywitamy.
Ciotka...ja Cię śledzę...Wystawiasz moje zszargane nerwy na ciężką próbę.....Ja tusieczek już całe wieki nie widziałam....Zakładaj nowy wątek....bo napuszczę dziewczyny i za Ciebie założymy....
kocurzyca41 pisze:No...Tobie może i dobrze...ale mnie nie....Wiesz,ze uzależniona jestem.....Dawaj cukiereczka,puchatą i nakrapianą....
kalair pisze:kocurzyca41 pisze:No...Tobie może i dobrze...ale mnie nie....Wiesz,ze uzależniona jestem.....Dawaj cukiereczka,puchatą i nakrapianą....
E tam, masz dość przyjemności
kocurzyca41 pisze:kalair pisze:kocurzyca41 pisze:No...Tobie może i dobrze...ale mnie nie....Wiesz,ze uzależniona jestem.....Dawaj cukiereczka,puchatą i nakrapianą....
E tam, masz dość przyjemności
Mam teraz dużo futer do głaskania....i nakarmienia....Właśnie zdążyłam Pingusi kolację dać...Wczoraj jak byłam u Kasi kupiłam im na próbę Butchersa.....Smakuje jak nie wiem co...Żeby moje tak jadły....A właśnie tata przez telefon zameldował,że moje panny apetytów nie mają...A jak Tusieczki z jedzeniem? I tak za nimi tęsknię
Użytkownicy przeglądający ten dział: badgstuff i 40 gości