MANIEK(FIV+) Lew Kanapowy

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt kwi 20, 2012 21:04 Re: Maniek(FIV+) Lew Kanapowy

Żanetko :ok: :lol:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Od: Czw wrz 11, 2008 19:03

Post » Pt kwi 20, 2012 21:32 Re: Maniek(FIV+) Lew Kanapowy

Potffory przysiądą w kąciku i będą podczytywać
Obrazek**Obrazek**"Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać Waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem."Théophile Gautier

Petka

Od: Nie cze 22, 2008 23:31

Post » Pt kwi 20, 2012 21:35 Re: Maniek(FIV+) Lew Kanapowy

Manius, sloneczko... Justa nie raz wychodzila z siebie ... i stawala obok :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: jak ja wkurzales :D ale miales zawsze niezawodne sposoby, zeby ja uglaskac i dlugo sie na Ciebie nie gniewala :D Ciekawe, czy na Zanete tez tak bedzie to dzialalo :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:

Chce w tym miejscu podziekowac:

Justynie-za opieke nad Mankiem, za to wszystko, co zrobila dla Niego, za to, jak sie troszczyla o zdrowie, jak dbala...
Wiem, ze sie sporo napracowalas przy tym, wiem, bo widzialam na wlasne oczy, jaka to ciezka praca jest. I jestem Ci za to ogromnie wdzieczna :* :piwa: piwko tez dostaniesz :D jak tylko bede miala pare zlociszy :) Spisalas sie znakomicie, lepszej opieki dla mojego "malenstwa" nie moglam sobie wymarzyc :) Dziekuje Ci za to bardzo, bardzo, bardzo :*:*:*:* :1luvu:

CatAngel-to nasza miauowa specjalistka od fachowego oglaszania kota w internecie. Za naprawde niewielka kwote parunastu zl robi pakiet sporo ponad setke ogloszen na roznych stronach internetowych przeznaczonych do tego typu ogloszen. Wiele kotow dzieki tym ogloszeniom znalazlo swoje domy, swoich ludzi... Ta dziewczyna przynosi kotom szczescie, jest takim dobrym Aniolem Strozem kotow w potrzebie. Strona, na ktorej Maniek zostal wypatrzony jest na liscie pakietu ogloszen CatAngel wlasnie. Tak wiec dziekuje i Tobie, Dobra Kobieto, bo tez sie sporo napracowalas przy tych ogloszeniach :) Ale jak widzisz, ta ciezka praca sie oplacila i kolejny kot uszczesliwiony zostal Domem Stalym dzieki Tobie wlasnie :1luvu: Wielkie dzieki :1luvu:

Lekarzom z przychodni weterynaryjnej "FAUNA" za znakomita (to i tak malo powiedziane) opieke medyczna nad Mankiem, za szybka pomoc za kazdym razem, gdy tylko gorzej sie poczul. Za poswiecony Mu czas, zaangazowanie... za wszystko... Wielki Szacun!!! :1luvu:

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Pt kwi 20, 2012 21:38 Re: Maniek(FIV+) Lew Kanapowy

Ja też baaaardzo wszystkim dziękuję, że umożliwiliście Maniusiowi znalezienie mnie a mnie znalezienie Maniusia! :*

A teraz idę do kuchni narobić ciastek owsianych, bo mnie zaraz niecierpliwość skręci! A jak się denerwuję to jem, a jak już jeść to zdrowo! :*

zaneta22

Od: Pt kwi 13, 2012 14:54

Post » Pt kwi 20, 2012 21:51 Re: Maniek(FIV+) Lew Kanapowy

skarby, ja musze isc spac, bo mnie czeka pobudka o 5 rano.... 8O
Zaneta, napisz mi smsa jak tylko odbierzesz Manka i jak dojedziecie juz do domu. Fona bede miala wlaczonego, tylko sygnal wycisze, zeby nie pobudzic innych.... Pamietasz moj nr?

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Pt kwi 20, 2012 21:59 Re: Maniek(FIV+) Lew Kanapowy

To i ja też podziękuję Juście :1luvu: ,sis :1luvu: za Maniuśka,że dzięki Wam nie stało się................ bo jedna go wypatrzyła,druga nim zajeła

No i przede wszystkim Tobie Żaneta :1luvu: za to ,że chcesz mu dać dom i opiekę :1luvu: :1luvu: :1luvu: Maniuśka jedzie do DS ,nie mogę cały czas uwierzyć,ze to dzieje się naprawdę :oops: :oops: :oops:

sis zapodajcie mi esa jutro jak Maniuśka,mogę z opóźnieniem odebrać,bo będę w pracy,ale na bank odbiorę i odbazgrolę
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Pt kwi 20, 2012 22:01 Re: Maniek(FIV+) Lew Kanapowy

Mam numer do Ciebie, Ola. Napiszę i sms i na forum, żeby wszystkich uspokoić. :)

zaneta22

Post » Pt kwi 20, 2012 22:12 Re: Maniek(FIV+) Lew Kanapowy

Czekamy Żanetko na sygnał, na wieści. Maniusiu, nie mogę się doczekać, kiedy już będziesz na miejscu. Maniusiu kochany, szczęścia i zdrowia w nowym domku :1luvu: Do zobaczenia koteńku kochany :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek

bulba

Od: Pt paź 09, 2009 8:44

Post » Sob kwi 21, 2012 0:47 Re: MANIEK(FIV+) Lew Kanapowy

Chłopaki będą za 30 minut w Warszawie. :piwa:

zaneta22

Post » Sob kwi 21, 2012 0:55 Re: MANIEK(FIV+) Lew Kanapowy

zaneta22 pisze:Chłopaki będą za 30 minut w Warszawie. :piwa:

Czekamy :ok: :piwa:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Od: Czw wrz 11, 2008 19:03

Post » Sob kwi 21, 2012 1:11 Re: MANIEK(FIV+) Lew Kanapowy

Ja muszę rano wcześnie wstać więc nie doczekam do końca, ale rano jak rzadko odpalę kompa przed pracą aby zobaczyć wieści :ok:
Proszę ucałować chłopaków między uszka od ciotek ze Śląska!
ObrazekObrazekObrazek

phantasmagori

Od: Czw sty 08, 2009 21:22

Post » Sob kwi 21, 2012 1:48 Re: MANIEK(FIV+) Lew Kanapowy

Już Maniuś się melduje! Jest, Booooże jaki on piękny! :*:*:**:*:* :1luvu: :1luvu:
Miłości moje! :*
Gada jak najęty, mraukoli, tuli się do dłoni. :*

zaneta22

Post » Sob kwi 21, 2012 2:09 Re: MANIEK(FIV+) Lew Kanapowy

Spaceruję z Maniusiem po mieszkaniu i pokazuję mu wszystko, trzymam i podsadzam, bo wszystko ogląda, ale jeszcze w głowie mu się kręci. Na razie spokojnie ogląda, tuli się do nóg i mruczy.

zaneta22

Post » Sob kwi 21, 2012 2:32 Re: MANIEK(FIV+) Lew Kanapowy

Już pierwsza wpadka za nami. Wszedł na sedes, spuścił łapką wodę i zaskoczony klapnął na tyłek i urwał deskę. Plastikowa była, słaba, urwały się jej zawiasy.

Pije wodę z łyżką mleka koziego, usiedliśmy na podłodze w kuchni i zjedliśmy pierś z kurczaka gotowaną (Maniuś 2 łyżki ja resztę :oops: ) i zjadł kilka chrupek Snabell Urinary. Apetyt ma.

Jak mu zabawkę napełniałam kocimiętką wczoraj to rozsypało mi się trochę na dywan i go wącha bardzo uważnie. Łazienkę z kuwetą odwiedził kilka razy powąchał, pomacał łapką, ale jeszcze nie skorzystał. Ale pije dużo wody, to znaczy, że będzie siku. Mruczy i tuli się.

Zawołany przychodzi i ociera się. Uszy i ogonek nosi wysoko, więc raczej się nie boi.

Zobaczył okna i szafy, zajrzał do lodówki i za łóżko. Interesuje go brodzik w łazience. Kilka razy go badał.

Obejrzał buty i transporter nowy.

zaneta22

Post » Sob kwi 21, 2012 2:42 Re: MANIEK(FIV+) Lew Kanapowy

Położył się do łóżka pod kołdrę i zasnął. Posiedzę jeszcze chwilę i też idę spać. Napiszę jak tylko wstanę.

Ps. Jaaaaki on gruuuuby! 8O

zaneta22

[poprzednia][następna]