Manius, sloneczko... Justa nie raz wychodzila z siebie ... i stawala obok

jak ja wkurzales

ale miales zawsze niezawodne sposoby, zeby ja uglaskac i dlugo sie na Ciebie nie gniewala

Ciekawe, czy na Zanete tez tak bedzie to dzialalo

Chce w tym miejscu podziekowac:
Justynie-za opieke nad Mankiem, za to wszystko, co zrobila dla Niego, za to, jak sie troszczyla o zdrowie, jak dbala...
Wiem, ze sie sporo napracowalas przy tym, wiem, bo widzialam na wlasne oczy, jaka to ciezka praca jest. I jestem Ci za to ogromnie wdzieczna :*

piwko tez dostaniesz

jak tylko bede miala pare zlociszy

Spisalas sie znakomicie, lepszej opieki dla mojego "malenstwa" nie moglam sobie wymarzyc

Dziekuje Ci za to bardzo, bardzo, bardzo :*:*:*:*
CatAngel-to nasza miauowa specjalistka od fachowego oglaszania kota w internecie. Za naprawde niewielka kwote parunastu zl robi pakiet sporo ponad setke ogloszen na roznych stronach internetowych przeznaczonych do tego typu ogloszen. Wiele kotow dzieki tym ogloszeniom znalazlo swoje domy, swoich ludzi... Ta dziewczyna przynosi kotom szczescie, jest takim dobrym Aniolem Strozem kotow w potrzebie. Strona, na ktorej Maniek zostal wypatrzony jest na liscie pakietu ogloszen CatAngel wlasnie. Tak wiec dziekuje i Tobie, Dobra Kobieto, bo tez sie sporo napracowalas przy tych ogloszeniach

Ale jak widzisz, ta ciezka praca sie oplacila i kolejny kot uszczesliwiony zostal Domem Stalym dzieki Tobie wlasnie

Wielkie dzieki

Lekarzom z przychodni weterynaryjnej "FAUNA" za znakomita (to i tak malo powiedziane) opieke medyczna nad Mankiem, za szybka pomoc za kazdym razem, gdy tylko gorzej sie poczul. Za poswiecony Mu czas, zaangazowanie... za wszystko... Wielki Szacun!!!