Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kamari pisze:No pięknie, jak przychodzi co do czego, to zaraz wszyscy z zadupia. Albo mają inne ciekawe alibi.
Nie ma tak koleżanki. Trzeba się czasem spotkać w realu![]()
emkamara pisze:postaram się być!
lidka02 pisze:kamari pisze:No pięknie, jak przychodzi co do czego, to zaraz wszyscy z zadupia. Albo mają inne ciekawe alibi.
Nie ma tak koleżanki. Trzeba się czasem spotkać w realu![]()
Mam rowerem 250 kilasów smyknąć a jak mi serducho wysiądzie to kto zajmnie się moimi stworkamimoże kiedyś latem kto wie ...........
Karolek(ona) pisze:ja nie mam sensownwego alibi tylko takie, że nie dotre bo nie mam za co, nawet jakbym chciała rowerem to go nie mam
ale za co zapraszam do mnie na działke na następne spotkanie, posiedzimy na powietrzu przy grilu (działak co prawda jest babci ale już ja ją ugadam, że tego dnia ma inne sprawy i cała będzie nasza)
lidka02 pisze:Karolek(ona) pisze:ja nie mam sensownwego alibi tylko takie, że nie dotre bo nie mam za co, nawet jakbym chciała rowerem to go nie mam
ale za co zapraszam do mnie na działke na następne spotkanie, posiedzimy na powietrzu przy grilu (działak co prawda jest babci ale już ja ją ugadam, że tego dnia ma inne sprawy i cała będzie nasza)
Oj ale się ululacie![]()
![]()
babcia by się załamała
lidka02 pisze:Karolek(ona) pisze:ja nie mam sensownwego alibi tylko takie, że nie dotre bo nie mam za co, nawet jakbym chciała rowerem to go nie mam
Oj ale się ululacie![]()
![]()
babcia by się załamała
kamari pisze:lidka02 pisze:Karolek(ona) pisze:ja nie mam sensownwego alibi tylko takie, że nie dotre bo nie mam za co, nawet jakbym chciała rowerem to go nie mam
Oj ale się ululacie![]()
![]()
babcia by się załamała
Jak się dobrze postaramy, to możemy się ululać po całej PolsceA co
kamari pisze:lidka02 pisze:Karolek(ona) pisze:ja nie mam sensownwego alibi tylko takie, że nie dotre bo nie mam za co, nawet jakbym chciała rowerem to go nie mam
Oj ale się ululacie![]()
![]()
babcia by się załamała
Jak się dobrze postaramy, to możemy się ululać po całej PolsceA co
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1159 gości