Moj świat według Bejbi - część 6, zapraszamy:)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon kwi 09, 2012 14:23 Re: Moj świat według Bejbi - część 6, zapraszamy:)

Anna Karenina pisze:zaznaczam

Witaj!Masz nick łatwy by zapamiętać :)
Obrazek ,

vailet

Od: Śro sty 05, 2011 22:28

Post » Pon kwi 09, 2012 14:46 Re: Moj świat według Bejbi - część 6, zapraszamy:)

vailet pisze:
kalair pisze:Witamy się cieplutko w wąteczku i słonecznie pozdrawiamy! :1luvu:

Hej Bożenko!Jakoś się zmusiłam do nowego wąta.Pozdrawiamy ze słonecznej dziś Bydgoszczy :1luvu:

To jak u nas! :D :ok:
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Pon kwi 09, 2012 14:53 Re: Moj świat według Bejbi - część 6, zapraszamy:)

Witamy w kolejnej części historii Bejbi :)
Cześć dziewczyny!
Mili <3 (AMY <3 pamietamy) Obrazek plus Bagira ObrazekObrazek
Watek : viewtopic.php?f=46&t=204368
Bagi do adopcji: viewtopic.php?f=13&t=200315

MonikaMroz

Od: Nie lip 24, 2011 9:30

Post » Pon kwi 09, 2012 15:02 Re: Moj świat według Bejbi - część 6, zapraszamy:)

MonikaMroz pisze:Witamy w kolejnej części historii Bejbi :)
Cześć dziewczyny!

Witaj Monia z Mili :1luvu: już prawie po Świętach!
Obrazek ,

vailet

Post » Pon kwi 09, 2012 15:50 Re: Moj świat według Bejbi - część 6, zapraszamy:)

Witam się z Bejbi i Dużą na nowym wątku.Jak wam przebiegają święta i czy już ktoś was pomoczył? :D

rudy kociak

Od: Śro paź 19, 2011 18:21

Post » Pon kwi 09, 2012 16:05 Re: Moj świat według Bejbi - część 6, zapraszamy:)

rudy kociak pisze:Witam się z Bejbi i Dużą na nowym wątku.Jak wam przebiegają święta i czy już ktoś was pomoczył? :D

Witaj rudy kociaku :D Święta całkiem fajne,ale wczoraj bo dziś jesteśmy jak zwykle w domu.Nie wyjdę bo boję się że mnie ktoś obleje.Teraz nie patrzą i starszych ludzi wiadrami oblewają,a mi się to nie podoba.Nikt nas nie pomoczy i mam nadzieję że jutro też jak wyjdę.Jak minęły u Ciebie Święta :?:
Obrazek ,

vailet

Post » Pon kwi 09, 2012 16:17 Re: Moj świat według Bejbi - część 6, zapraszamy:)

Dziękuję bardzo spokojnie.Z nadmiernie hołdującymi tradycji chełmska straż miejska i policja radzi sobie dobrze,odstraszają kary za takie bezmyślne oblewanie wodą można dostać mandat nawet 500 zł czyli dosyć sporo. :wink:

rudy kociak

Post » Pon kwi 09, 2012 16:36 Re: Moj świat według Bejbi - część 6, zapraszamy:)

rudy kociak pisze:Dziękuję bardzo spokojnie.Z nadmiernie hołdującymi tradycji chełmska straż miejska i policja radzi sobie dobrze,odstraszają kary za takie bezmyślne oblewanie wodą można dostać mandat nawet 500 zł czyli dosyć sporo. :wink:

Spokojne święta lepsze niż nerwowe :) Co do Policjii to zależy gdzie w jakim mieście.Raczej czym innym się zajmują bo to lanie wiadrami wody to za mała szkodliwość społeczna.Podobno gdzieś dziś ostro wiadra szły z wodą i żadnej policjii nie było,a gówniarze uciekną zanim dojadą.
Obrazek ,

vailet

Post » Pon kwi 09, 2012 17:36 Re: Moj świat według Bejbi - część 6, zapraszamy:)

u nas policja wie gdzie gówniarzeria zazwyczaj gromadzi się,by oddawać się temu procederowi i tam głównie kierowane są radiowozy i patrole piesze,poza tym pomaga monitoring miejski,policja i straż miejska prosi nawet anonimowo dzwonić pod numery alarmowe.Z roku na rok jest spokojniej,jednak odnosi to jakiś skutek :wink: Pewnie policjanci woleliby tyłki usadowić w komisariacie,a tu nasza pani prezydent prosi o zwiększone patrole,dziwna jakaś kobieta,policja zmęczona chciałaby poświętować toż to zbrodnia kazać policjantom w święto pracować jeszcze w większej obsadzie :lol:

rudy kociak

Post » Pon kwi 09, 2012 18:52 Re: Moj świat według Bejbi - część 6, zapraszamy:)

My sie meldujemy choc spoznieni, ale to wina gosci, ze nas nawiedzili :)
Caluski dla Ksiezniczki i milego wieczoru zyczymy :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Chili, Maja, Chicko i ich Duza
ObrazekObrazek

marysienka

Od: Pt gru 10, 2010 3:08

Post » Pon kwi 09, 2012 20:05 Re: Moj świat według Bejbi - część 6, zapraszamy:)

marysienka pisze:My sie meldujemy choc spoznieni, ale to wina gosci, ze nas nawiedzili :)
Caluski dla Ksiezniczki i milego wieczoru zyczymy :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Chili, Maja, Chicko i ich Duza

Witaj marysienka :D miło Cię widzieć.Nic nie szkodzi jeszcze brakuje kilku osób które tu bywały,ale Święta przecież i prawie ludzi na miau nie ma.Dzięki za całuski i lotem błyskawicy :lol: to znaczy jak net pozwoli wysyłam buziaczki Twoim kotkom :1luvu: :1luvu:
Obrazek ,

vailet

Post » Pon kwi 09, 2012 20:08 Re: Moj świat według Bejbi - część 6, zapraszamy:)

Zaznaczę sobie, będę jak zwykle podczytywać :D .
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Od: Pon maja 23, 2011 10:55

Post » Pon kwi 09, 2012 20:14 Re: Moj świat według Bejbi - część 6, zapraszamy:)

vip0 pisze:Zaznaczę sobie, będę jak zwykle podczytywać :D .

Witaj zapraszamy :)
Obrazek ,

vailet

Post » Pon kwi 09, 2012 20:21 Re: Moj świat według Bejbi - część 6, zapraszamy:)

Wiola, nie obrazisz się za małe OT?
viewtopic.php?f=1&t=140901
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Od: Pon maja 23, 2011 10:55

Post » Pon kwi 09, 2012 21:01 Re: Moj świat według Bejbi - część 6, zapraszamy:)

vip0 pisze:Wiola, nie obrazisz się za małe OT?
viewtopic.php?f=1&t=140901

Nie dlaczego mam się obrazić :ok: Jeśli można pomóc w ten sposób osobie którą uważasz za przyjaciela to jak najbardziej jestem za :ok: Rozumiem sytuację ja też nie dostanę nawet 500zł kredytu NIGDZIE i gdyby rodzice TŻ-aumarli tfu,tfu :cry: ...`plany siostry TŻ-a z malutkim domkiem pod Kołobrzegiem są na kilka lat odległe.Nawet nie ma jeszcze materiałów i jak zbuduje swój mały bo 50 metrów bez piwnicy to wtedy może nam wybudować domek gospodarczy też maleńki koło 40 metrów w całości.To nad morzem,a ja nie mogę na wietrze przebywać.Mogłabym mieć wtedy drugiego kota nie malucha tylko 6 miesięcznego kocurka bo boję się już strerylek gdyby coś takiego było to są często takie brzydsze syberyjczyki nie do hodowli,ale z rodowodem ze względu na wiek, tylko na kolanka za małe pieniądze.Pół roczny z wolierą,albo na smyczy.Maluchy są różne nie znamy jeszcze jaki charakter będzie miał.Tylko co z Bejbi tam nie ma dobrych wetów i panikuję jak o tym pomyślę.Chyba kontakt telefoniczny i foty by pouczył innego weta jak leczyć w razie nawrotu.Ona chce nas za stróżów by nikt nic nie ukradł,ale marzę o choć takim domku.Niestety są potwornie drogie i wykonanie i materiały.Na razie tylko w planach są wewnętrzne ściany i fundament.Co z tego wyjdzie nie mam pojęcia :? Czy wogóle wyjdzie.
Obrazek ,

vailet

[poprzednia][następna]