MIECIO JUZ W SWOIM WSPANIALYM DOMKU- JEST SZCZESLIWY !!!!!!!

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon mar 26, 2012 21:11 Re: KONAJACY KOT ZE ZLAMANA SZCZEKA !!!!!!!!! SZCZECIN-POLIC

nie wiem co to jest ban, bo jestem tu niedawno, ale życze tym od grila żeby byli bezdomni i zdychali na trawie, nawet wody nie podam, jeszcze kopne i wybiję wszystkie zęby, obiecuję podajcie adres
Obrazek

wiesiaczek1

Od: Nie kwi 10, 2011 21:23

Post » Pon mar 26, 2012 21:23 Re: KONAJACY KOT ZE ZLAMANA SZCZEKA !!!!!!!!! SZCZECIN-POLIC

Wiesiaczku miałam ochotę puścic wiązankę na temat tych "ludzi" i za nią na pewno bym dostała to :

http://pl.wikipedia.org/wiki/Ban_%28informatyka%29
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Pon mar 26, 2012 21:25 Re: KONAJACY KOT ZE ZLAMANA SZCZEKA !!!!!!!!! SZCZECIN-POLIC

Brak mi słów... 8O :cry: :cry: :cry:
ObrazekObrazekObrazek
Kotu jest wszystko jedno co o nim myślisz. Jakiego władcę kuwety i okolic interesuje co myślą o nim poddani?

caldien

Od: Nie gru 12, 2010 17:19

Post » Pon mar 26, 2012 21:34 Re: KONAJACY KOT ZE ZLAMANA SZCZEKA !!!!!!!!! SZCZECIN-POLIC

Dorzucam zdjęcia.
Iza, nie rozumiem, dlaczego wet założył mu druty miedziane? Jakie dostał antybiotyki? Dostał przeciwbólowe, bo wiem, że u niego to różnie bywa.
Obrazek

Uploaded with ImageShack.us

Obrazek

Obrazek

Ostatnio edytowano Wto mar 27, 2012 6:46 przez alix76, łącznie edytowano 1 raz
Powód: zbyt duże zdjęcia zamieniłam na miniatury

WeraW

Od: Pt lut 24, 2012 21:02

Post » Pon mar 26, 2012 21:42 Re: KONAJACY KOT ZE ZLAMANA SZCZEKA !!!!!!!!! SZCZECIN-POLIC

Matko boska nie strasz mnie !!!! Zly drut mu zalozyl ???? I co teraz ?
Tak dostal antybiotyk, przeciwbolowy, przeciwzapalny i przeciwobrzekowi, tak przynajmniej powiedzial. :evil:
KOCHANA BASIENKO NA ZAWSZE ZOSTANIESZ W MOIM SERCU [*]

ObrazekObrazekObrazek

toz-police

Od: Sob sie 27, 2011 13:50

Post » Pon mar 26, 2012 21:45 Re: KONAJACY KOT ZE ZLAMANA SZCZEKA !!!!!!!!! SZCZECIN-POLIC

Zdziwiona jestem tym drutem, raczej to nie jest chirurgiczny. Teraz to już nic tylko proszę, niech do dognie do dołu, żeby się kot nie kaleczył.

WeraW

Post » Pon mar 26, 2012 21:49 Re: KONAJACY KOT ZE ZLAMANA SZCZEKA !!!!!!!!! SZCZECIN-POLIC

Ja sie na tym nie znam, ale dla mnie to zwykly drut, myslalam ze taki musi byc ?
A moze jakims domowym sposobem zabezpieczyc ta komcowka ostrego druta Co ? Obkleic plastrem czy coz ? :roll:

ObrazekObrazekObrazek

toz-police

Post » Pon mar 26, 2012 21:51 Re: KONAJACY KOT ZE ZLAMANA SZCZEKA !!!!!!!!! SZCZECIN-POLIC

myszolandia, dzieki , domyslałam sie, ale puściły mi nerwy, tyle nieszczęścia, czasem nie wytrzymuję :mrgreen:
Obrazek

wiesiaczek1

Od: Nie kwi 10, 2011 21:23

Post » Pon mar 26, 2012 21:56 Re: KONAJACY KOT ZE ZLAMANA SZCZEKA !!!!!!!!! SZCZECIN-POLIC

Może ten drut założony tylko do czasu zrośnięcia się i dlatego taki?mam nadzieję,że pomoże :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Ja bym może jak dałoby radę to kawałek małej gąbki owineła np nitką?tak po zdjeciu nie widać ile tego wystaje,ale tak mi naszło teraz w głowę

spoko wiesiaczek ,myślałam,ze naprawdę nie wiesz,bo kilka osób nie z tego forum akurat ale z innego mi się np pytają,co to jest ten właśnie ban i czemu czasowy,na IP i ogólnie
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Pon mar 26, 2012 21:58 Re: KONAJACY KOT ZE ZLAMANA SZCZEKA !!!!!!!!! SZCZECIN-POLIC

:cry: :cry: :cry:
Obrazek

KITKA[*]28.03.2011 ŻUCZEK[*]17.04.2013 BUNIA[*]30.03.2015 BUBA [*] 12.10.2015 ZUZIA[*] 14.01.2018
RUDY MIŚ [*]1.08.2019 MAŁA[*] 11.04.2020

Do zobaczenia nasze kochane

ankacom

Od: Wto wrz 14, 2010 17:23

Post » Pon mar 26, 2012 22:03 Re: KONAJACY KOT ZE ZLAMANA SZCZEKA !!!!!!!!! SZCZECIN-POLIC

Stal chirurgiczna jest neutralna, nie wchodzi w reakcje. Poza tym na pewno jest bardziej wytrzymała niż miedź, bo na to mi wygląda po zdjęciach. Ponadto widziałam taki zabieg z wykorzystaniem specjalnej nici, wtedy końce wiązane były na małe supełki z boku kła i nie wychodziły poza pyszczek. Nie wiem co możecie teraz zrobić, jeśli nie zawiążecie końców np. plasterkiem to kot się porani, bo będzie próbował to zdjąć, jeśli zawiążecie i tak będzie próbował to zdjąć. Poproś go żeby może jakoś to zabezpieczył, nim pyszczek się zagoi to i tak minie z miesiąc jak nic.
I pamiętajcie, do zdjęcia drutów żadnego twardego jedzenia, najlepiej mokre.

WeraW

Post » Pon mar 26, 2012 22:31 Re: KONAJACY KOT ZE ZLAMANA SZCZEKA !!!!!!!!! SZCZECIN-POLIC

Myszolandia pisze:Może ten drut założony tylko do czasu zrośnięcia się i dlatego taki?mam nadzieję,że pomoże :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Ja bym może jak dałoby radę to kawałek małej gąbki owineła np nitką?tak po zdjeciu nie widać ile tego wystaje,ale tak mi naszło teraz w głowę

spoko wiesiaczek ,myślałam,ze naprawdę nie wiesz,bo kilka osób nie z tego forum akurat ale z innego mi się np pytają,co to jest ten właśnie ban i czemu czasowy,na IP i ogólnie

Cholera sporo go wystaje. Jutro cos wykombinuje.

ObrazekObrazekObrazek

toz-police

Post » Pon mar 26, 2012 22:32 Re: KONAJACY KOT ZE ZLAMANA SZCZEKA !!!!!!!!! SZCZECIN-POLIC

WeraW pisze:Stal chirurgiczna jest neutralna, nie wchodzi w reakcje. Poza tym na pewno jest bardziej wytrzymała niż miedź, bo na to mi wygląda po zdjęciach. Ponadto widziałam taki zabieg z wykorzystaniem specjalnej nici, wtedy końce wiązane były na małe supełki z boku kła i nie wychodziły poza pyszczek. Nie wiem co możecie teraz zrobić, jeśli nie zawiążecie końców np. plasterkiem to kot się porani, bo będzie próbował to zdjąć, jeśli zawiążecie i tak będzie próbował to zdjąć. Poproś go żeby może jakoś to zabezpieczył, nim pyszczek się zagoi to i tak minie z miesiąc jak nic.
I pamiętajcie, do zdjęcia drutów żadnego twardego jedzenia, najlepiej mokre.

Narazie to on wogole nie jest zainteresowany jedzeniem :cry:

ObrazekObrazekObrazek

toz-police

Post » Pon mar 26, 2012 22:35 Re: KONAJACY KOT ZE ZLAMANA SZCZEKA !!!!!!!!! SZCZECIN-POLIC

I znowu musze prosic KOCHANE CIOTECZKI :1luvu:
Czy ktos by zrobil biednemu koteczkowi banerek :oops:

ObrazekObrazekObrazek

toz-police

Post » Pon mar 26, 2012 22:36 Re: KONAJACY KOT ZE ZLAMANA SZCZEKA !!!!!!!!! SZCZECIN-POLIC

I tak dzisiaj nie powinien jeść, niech dojdzie do siebie po narkozie. Od biedy może na jakieś mięso rozdziabane się skusi? Coś musi w końcu zjeść, a jak nie to kroplówka z glukozą i ringerem zostaje. Myślę, że jak coś to może jak nie będzie chciał jeść to daj mu trochę glukozy do pysia?

WeraW

[poprzednia][następna]