Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Myszolandia pisze:Może ten drut założony tylko do czasu zrośnięcia się i dlatego taki?mam nadzieję,że pomoże![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ja bym może jak dałoby radę to kawałek małej gąbki owineła np nitką?tak po zdjeciu nie widać ile tego wystaje,ale tak mi naszło teraz w głowę
spoko wiesiaczek ,myślałam,ze naprawdę nie wiesz,bo kilka osób nie z tego forum akurat ale z innego mi się np pytają,co to jest ten właśnie ban i czemu czasowy,na IP i ogólnie
WeraW pisze:Stal chirurgiczna jest neutralna, nie wchodzi w reakcje. Poza tym na pewno jest bardziej wytrzymała niż miedź, bo na to mi wygląda po zdjęciach. Ponadto widziałam taki zabieg z wykorzystaniem specjalnej nici, wtedy końce wiązane były na małe supełki z boku kła i nie wychodziły poza pyszczek. Nie wiem co możecie teraz zrobić, jeśli nie zawiążecie końców np. plasterkiem to kot się porani, bo będzie próbował to zdjąć, jeśli zawiążecie i tak będzie próbował to zdjąć. Poproś go żeby może jakoś to zabezpieczył, nim pyszczek się zagoi to i tak minie z miesiąc jak nic.
I pamiętajcie, do zdjęcia drutów żadnego twardego jedzenia, najlepiej mokre.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 92 gości