Avian ja też proszę o namiary na to forum

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Amika6 pisze:Jek pisze: Swoją drogą jakim trzeba być człowiekiem by robić coś takiego w takim trudnym czasie....
Wyjątkowo się z Tobą zgodzę.
Jedni przeżywają taką stratę boleśnie i długo, inni odreagowują w cudzych wątkach i szybciutko nadrabiają stracony czas ...
Amika6 pisze:Jek pisze: Swoją drogą jakim trzeba być człowiekiem by robić coś takiego w takim trudnym czasie....
Jedni przeżywają taką stratę boleśnie i długo, inni odreagowują w cudzych wątkach i szybciutko nadrabiają stracony czas ...
Amika6 pisze:O matttko, nawet to, że przyznałam rację Jek, też Wam się nie podoba![]()
skaskaNH pisze:Amika6 pisze:Jedni przeżywają taką stratę boleśnie i długo, inni odreagowują w cudzych wątkach i szybciutko nadrabiają stracony czas ...
... a inni nie potrzebują nawet poważnej straty, wystarczy zwykła życiowa frustracja, by ją w cudzych wątkach odreagowywać
aga9955 pisze:Amika6 pisze:O matttko, nawet to, że przyznałam rację Jek, też Wam się nie podoba![]()
Dyzur masz? Dzis w watku kaski?
Amika6 pisze: (...) Nie .... tak sobie tu zajrzałam, a że bardzo spodobała mi się tamta wypowiedź, to się wpisałam. Czyżby był jakiś prawem zagwarantowany zakaz wypowiadania się tutaj![]()
Tymczasem papa ...
Jek pisze:Amika6 pisze: (...) Nie .... tak sobie tu zajrzałam, a że bardzo spodobała mi się tamta wypowiedź, to się wpisałam. Czyżby był jakiś prawem zagwarantowany zakaz wypowiadania się tutaj![]()
Tymczasem papa ...
Szkoda że nie "żegnam wyniośle z domieszką ironii"![]()
Deklasacja, panie dzieju, deklasacja!
Amika6 pisze:Jek pisze:Amika6 pisze: (...) Nie .... tak sobie tu zajrzałam, a że bardzo spodobała mi się tamta wypowiedź, to się wpisałam. Czyżby był jakiś prawem zagwarantowany zakaz wypowiadania się tutaj![]()
Tymczasem papa ...
Szkoda że nie "żegnam wyniośle z domieszką ironii"![]()
Deklasacja, panie dzieju, deklasacja!
Jek, coś dzisiaj wyjątkowo złotymimyślami sypiesz
Tobie też ... papa
aga9955 pisze:Amika6 pisze:O matttko, nawet to, że przyznałam rację Jek, też Wam się nie podoba![]()
Dyzur masz? Dzis w watku kaski?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Silverblue i 97 gości