Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
LaRosaNegra87 pisze:Witaj AsiuJa tez Asia jakby kto pytal
Cudowna masz tricolorke, a co do imienia to moze Kaja tak jak moja?
Pozdrawiamy! Jakbys miala jakies pytania - pisz smialo
dorcia44 pisze:u mnie w tej chwili jest 6 psów (ale różnie to bywa) na 7 kotów i tu też różnie bywa ,zawsze więcej niż mniej![]()
ale biorąc nowe psy do domu nigdy nie miałam żadnych problemów .
Ci co u mnie bywają mają przyjemność przejść dogoterapię
felin pisze:Kocimiętka może nie zadzialać - 25% kotów jest genetycznie niewrażliwych na to zielsko. Ale na walerianę reagują wszystkie
kalair pisze:Tak całkiem bezboleśnie to się chyba nie da.. a może szamponem na sucho?
LaRosaNegra87 pisze:Hehe, ciesze sie ze z imieniem trafilamCzyli beda dwie tricolorki Kaje (moja i Twoja - jak wyglada moja mozesz zobaczyc w linku w moim podpisie). Co do drapaka to tez w sumie jestem nowicjuszem (koty mam dopiero niecaly rok), ale wydaje mi sie ze dobrym sposobem moze byc spsikanie drapaka kocimietka dla zachety
Jarka pisze:LaRosaNegra87 pisze:Hehe, ciesze sie ze z imieniem trafilamCzyli beda dwie tricolorki Kaje (moja i Twoja - jak wyglada moja mozesz zobaczyc w linku w moim podpisie). Co do drapaka to tez w sumie jestem nowicjuszem (koty mam dopiero niecaly rok), ale wydaje mi sie ze dobrym sposobem moze byc spsikanie drapaka kocimietka dla zachety
Trzy trikolorkiMoja też Kaja, przyszła już do mnie z tym imieniem, którego nie chciałam zmieniać, żeby nie robić jej wody z mózgu.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1011 gości