wszystkie kolory życia z kotami cz.II

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto sty 24, 2012 21:40 Re: wszystkie kolory życia z kotami cz.II

Witamy kocie laski :D i ich Dużą.mnie dziś też cały dzień nie było w necie.
Obrazek ,

vailet

Od: Śro sty 05, 2011 22:28

Post » Wto sty 24, 2012 22:16 Re: wszystkie kolory życia z kotami cz.II

dziś w nocy się przekonałam, że szafę (tę turystyczną) kupiłam nie dla siebie tylko dla kotków :evil: i że niestety zbyt długo to ona nie postoi :twisted:
po pierwsze to na półeczkach nic nie mogę trzymać bo kociaste tam włażą i sobie legowiska robią :mrgreen: więc szans nie ma żeby tam ciuchy położyć
po drugie nauczyły się włazić na wieszaki w tej części na wiszące ubranka i oczywiście zrzucają mi ciuchy :evil: nie wspominając o tym że wszystko jest w kłakach :evil: :evil:
po trzecie Bajusia nauczyła się wchodzić na szafę :twisted: i robi to w taki sposób jakby wdrapywała się na drzewo :twisted: pazurki w materiał i do góry....niestety już są dziury 8O :roll:
tak więc żywot szafy będzie krótki :strach: jasny gwint :evil:

dinzoo

Od: Śro lip 07, 2010 15:12

Post » Wto sty 24, 2012 22:21 Re: wszystkie kolory życia z kotami cz.II

dinzoo pisze:dziś w nocy się przekonałam, że szafę (tę turystyczną) kupiłam nie dla siebie tylko dla kotków :evil: i że niestety zbyt długo to ona nie postoi :twisted:
po pierwsze to na półeczkach nic nie mogę trzymać bo kociaste tam włażą i sobie legowiska robią :mrgreen: więc szans nie ma żeby tam ciuchy położyć
po drugie nauczyły się włazić na wieszaki w tej części na wiszące ubranka i oczywiście zrzucają mi ciuchy :evil: nie wspominając o tym że wszystko jest w kłakach :evil: :evil:
po trzecie Bajusia nauczyła się wchodzić na szafę :twisted: i robi to w taki sposób jakby wdrapywała się na drzewo :twisted: pazurki w materiał i do góry....niestety już są dziury 8O :roll:

Ooo niedobre kotuchy.Coś czułam że to będzie dla kotów :mrgreen: fajnie się drze,a tunel na 4 koty im za mało.Jedna zrobi to, to druga też itd.Dlatego ja takiej szafy nie kupiłam bo też kiedyś chciałam :lol:
Obrazek ,

vailet

Post » Śro sty 25, 2012 9:32 Re: wszystkie kolory życia z kotami cz.II

Obrazek
www.pomagam.pl/przeponazosi młoda kotka adoptowana ze schroniska pilnie zbiera na operację przepukliny przeponowej

Karolek(ona)

Od: Wto lip 05, 2011 19:33

Post » Śro sty 25, 2012 10:44 Re: wszystkie kolory życia z kotami cz.II

Obrazek
Witaj dinzoo :) (właśnie dostałam paczuszkę,bardzo dziękuję.Jak wrócimy od weta dam jej czy będzie chciała)
Obrazek ,

vailet

Post » Śro sty 25, 2012 13:58 Re: wszystkie kolory życia z kotami cz.II

dinzoo pisze:dziś w nocy się przekonałam, że szafę (tę turystyczną) kupiłam nie dla siebie tylko dla kotków :evil: i że niestety zbyt długo to ona nie postoi :twisted:

o rety rety... 8O 8O 8O
Toz to sobie kocinki rozrywkę znalazly :roll: :roll:
ObrazekObrazekObrazek Obrazek

ninakiler

Od: Pt paź 14, 2011 14:49

Post » Śro sty 25, 2012 14:40 Re: wszystkie kolory życia z kotami cz.II

u mnie w zoologu jest taki fajny tunel z materiału jakby polar chyba tylko ni epamieteam czy za 34zl czy 44zł
www.pomagam.pl/przeponazosi młoda kotka adoptowana ze schroniska pilnie zbiera na operację przepukliny przeponowej

Karolek(ona)

Post » Śro sty 25, 2012 16:10 Re: wszystkie kolory życia z kotami cz.II

wiedziałam, że szafa nie przeżyje, ale że polegnie tak szybko 8O :?: tego się nie spodziewałam
no ale jak miało być inaczej jak i Bajka i Mańka i Coco wczoraj nauczyły się na nią włazić :roll:
sądna noc to była, wszak noc to najlepszy czas na rozróbę :evil: tak więc część kotów w szafie część na szafie buszowały, szeleściły, wywalały pudełka, zrzucały wieszaki, skakały z szafy i na szafę, darły pazurami materiał, tłukły się między sobą na szafie... :evil: myślałam, że je poduszę
o szóstej rano szafa skapitulowała :twisted: zrobiła wielkie trrrrrrrrrraaaach :!: :!: połamała sobie pałąki i została wywalona na śmietnik... :evil: znowu został tylko wieszak :roll:
aha, sprawcą wielkiego rumoru była Bajusia :mrgreen: tak, tak..malutka, drobniutka, zestresowana Bajusia...szkoda, że nie widziałyście mojego wyskoku z łóżka jak się toto zawaliło :ryk: i miny niewiniątka :ryk: o błękitnych oczętach

dinzoo

Post » Śro sty 25, 2012 16:15 Re: wszystkie kolory życia z kotami cz.II

dinzoo pisze:wiedziałam, że szafa nie przeżyje, ale że polegnie tak szybko 8O :?: tego się nie spodziewałam
no ale jak miało być inaczej jak i Bajka i Mańka i Coco wczoraj nauczyły się na nią włazić :roll:
sądna noc to była, wszak noc to najlepszy czas na rozróbę :evil: tak więc część kotów w szafie część na szafie buszowały, szeleściły, wywalały pudełka, zrzucały wieszaki, skakały z szafy i na szafę, darły pazurami materiał, tłukły się między sobą na szafie... :evil: myślałam, że je poduszę
o szóstej rano szafa skapitulowała :twisted: zrobiła wielkie trrrrrrrrrraaaach :!: :!: połamała sobie pałąki i została wywalona na śmietnik... :evil: znowu został tylko wieszak :roll:
aha, sprawcą wielkiego rumoru była Bajusia :mrgreen: tak, tak..malutka, drobniutka, zestresowana Bajusia...szkoda, że nie widziałyście mojego wyskoku z łóżka jak się toto zawaliło :ryk: i miny niewiniątka :ryk: o błękitnych oczętach

ech moge sobie wyobrazic tę minę... :ryk: :ryk: :ryk: przerabiam spojrzenie niewiniątka dwa razy na dzien hahaha :ryk:
ObrazekObrazekObrazek Obrazek

ninakiler

Od: Pt paź 14, 2011 14:49

Post » Śro sty 25, 2012 18:54 Re: wszystkie kolory życia z kotami cz.II

Maleństwo Bajusia? :mrgreen: :lol: Oj musiałaś być wkurzona :evil: ja bym była..
Obrazek ,

vailet

Post » Śro sty 25, 2012 20:30 Re: wszystkie kolory życia z kotami cz.II

w nocy to się na nie wkurzałam, potem to mi ręce opadły, a śmiać czy płakać to już dziś po południu jak mi ten wieszak ze schodów zrzuciły :twisted: :evil: jak one to zrobiły 8O wszystkie ciuchy i te pałąki zwaliły z góry :strach: wszystko to pogrzechotało po 15stu schodkach i walnęło na podłogę w przedpokoju....no naprawdę nie wiedziałam płakać :?: drzeć się :?: śmiać się :?: ...dobrze, że żadnej nie pociągnęło bo by się przecież połamała na tych schodach :oops:

dinzoo

Post » Czw sty 26, 2012 0:54 Re: wszystkie kolory życia z kotami cz.II

dinzoo tak się zdenerwowałaś co narobiły że nie zauważyłaś dopisku pod gifem z kotem na drzewie :mrgreen: dziś paczuszka doszła :D :1luvu: :1luvu:
Obrazek ,

vailet

Post » Czw sty 26, 2012 9:37 Re: wszystkie kolory życia z kotami cz.II

vailet pisze:dinzoo tak się zdenerwowałaś co narobiły że nie zauważyłaś dopisku pod gifem z kotem na drzewie :mrgreen: dziś paczuszka doszła :D :1luvu: :1luvu:

sorki :oops: no normalnie ślepa chyba jestem :twisted: teraz już zauważyłam :lol:

dinzoo

Post » Czw sty 26, 2012 10:49 Re: wszystkie kolory życia z kotami cz.II

Obrazek

Karolek(ona)

Post » Czw sty 26, 2012 17:40 Re: wszystkie kolory życia z kotami cz.II

Hohoh chwilę mnie nie było a tu już szafa poległa 8O Masz wygimnbastykowane dziewczyny hehe :mrgreen: Czasem jak moje psocą i coś zepsują, to też nie wiem czy się śmiać czy płakać :twisted: A Bajusia taka rozrabiaka to bym nie powiedziała :wink:

joszko89

Od: Nie paź 09, 2011 14:13

[poprzednia][następna]