Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
dinzoo pisze:dziś w nocy się przekonałam, że szafę (tę turystyczną) kupiłam nie dla siebie tylko dla kotkówi że niestety zbyt długo to ona nie postoi
![]()
po pierwsze to na półeczkach nic nie mogę trzymać bo kociaste tam włażą i sobie legowiska robiąwięc szans nie ma żeby tam ciuchy położyć
po drugie nauczyły się włazić na wieszaki w tej części na wiszące ubranka i oczywiście zrzucają mi ciuchynie wspominając o tym że wszystko jest w kłakach
![]()
![]()
po trzecie Bajusia nauczyła się wchodzić na szafęi robi to w taki sposób jakby wdrapywała się na drzewo
pazurki w materiał i do góry....niestety już są dziury
![]()
![]()
tak więc żywot szafy będzie krótkijasny gwint
dinzoo pisze:dziś w nocy się przekonałam, że szafę (tę turystyczną) kupiłam nie dla siebie tylko dla kotkówi że niestety zbyt długo to ona nie postoi
![]()
po pierwsze to na półeczkach nic nie mogę trzymać bo kociaste tam włażą i sobie legowiska robiąwięc szans nie ma żeby tam ciuchy położyć
po drugie nauczyły się włazić na wieszaki w tej części na wiszące ubranka i oczywiście zrzucają mi ciuchynie wspominając o tym że wszystko jest w kłakach
![]()
![]()
po trzecie Bajusia nauczyła się wchodzić na szafęi robi to w taki sposób jakby wdrapywała się na drzewo
pazurki w materiał i do góry....niestety już są dziury
![]()
![]()
tak więc żywot szafy będzie krótkijasny gwint
dinzoo pisze:wiedziałam, że szafa nie przeżyje, ale że polegnie tak szybko![]()
tego się nie spodziewałam
no ale jak miało być inaczej jak i Bajka i Mańka i Coco wczoraj nauczyły się na nią włazić![]()
sądna noc to była, wszak noc to najlepszy czas na rozróbętak więc część kotów w szafie część na szafie buszowały, szeleściły, wywalały pudełka, zrzucały wieszaki, skakały z szafy i na szafę, darły pazurami materiał, tłukły się między sobą na szafie...
myślałam, że je poduszę
o szóstej rano szafa skapitulowałazrobiła wielkie trrrrrrrrrraaaach
![]()
połamała sobie pałąki i została wywalona na śmietnik...
znowu został tylko wieszak
![]()
aha, sprawcą wielkiego rumoru była Bajusiatak, tak..malutka, drobniutka, zestresowana Bajusia...szkoda, że nie widziałyście mojego wyskoku z łóżka jak się toto zawaliło
i miny niewiniątka
o błękitnych oczętach
vailet pisze:dinzoo tak się zdenerwowałaś co narobiły że nie zauważyłaś dopisku pod gifem z kotem na drzewiedziś paczuszka doszła
![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: januszek i 53 gości