Fofko, jelopy i goscie

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Śro lis 30, 2011 11:13 Re: Komandos, Michal, Hogata oraz goscie. Porod online

my siem wreszcie dowiem, skont są ludzkie młode.
Morf i Kefir.
Obrazek

czarno-czarni

Od: Pon lip 21, 2008 12:35

Post » Śro lis 30, 2011 11:16 Re: Komandos, Michal, Hogata oraz goscie. Porod online

dagmara-olga pisze:my siem wreszcie dowiem, skont są ludzkie młode.
Morf i Kefir.

Naiwniaki...
Myślicie, że ktoś Wam tak wprost napisze...

[Jak napisze, to i tak go ocenzurują.]
:mrgreen:
Kocie Hospicjum -1% - KRS 0000408882

'Pijcie swe niezaznane szczęście
chcąc nie być tym, kim jesteście'

Agn

Od: Pt paź 21, 2005 14:01

Post » Śro lis 30, 2011 11:18 Re: Komandos, Michal, Hogata oraz goscie. Porod online

widział żem w necie som filmiki ale gupie jakieś i od 18 lat a ja mam tak z 10 kurde no.
Morf
Obrazek

czarno-czarni

Post » Śro lis 30, 2011 11:38 Re: Komandos, Michal, Hogata oraz goscie. Porod online

Jak ? Poszło dalej? Epidural podali? trzymamy kciuki mucio mucio :ok: :ok: :ok: :ok:

Asia_Siunia

Od: Czw mar 05, 2009 15:18

Post » Śro lis 30, 2011 15:51 Re: Komandos, Michal, Hogata oraz goscie. Porod online

I co :?: I co :?:
Miau wycięło na kilka godzin :twisted:
OUT OF ORDER Obrazek

pixie65

Od: Czw paź 20, 2005 9:53

Post » Śro lis 30, 2011 16:00 Re: Komandos, Michal, Hogata oraz goscie. Porod online

Trzymam kciuki :ok:
najszczesliwsza

Post » Śro lis 30, 2011 16:07 Re: Komandos, Michal, Hogata oraz goscie. Porod online

Miau wcięło na kilka godzina ja w domu z tego porodu on-line bez wieści o mało po ściana nie chodziłam...
Kciuki to nam chyba na stale zostaną... :ok: :ok: :ok:

Asia_Siunia

Post » Śro lis 30, 2011 16:23 Re: Komandos, Michal, Hogata oraz goscie. Porod online

jeszcze troszkę potrwa :| a mnie nerwy noszą

Molf a ja wiem skond siem bierze ludzkie młode Obrazek siem idzie do szpitala i tam dajom Obrazek
Borys

PearlRain

Od: Pt gru 11, 2009 12:06

Post » Śro lis 30, 2011 16:32 Re: Komandos, Michal, Hogata oraz goscie. Porod online

PearlRain pisze:jeszcze troszkę potrwa :| a mnie nerwy noszą

Molf a ja wiem skond siem bierze ludzkie młode Obrazek siem idzie do szpitala i tam dajom Obrazek
Borys

Gupoty gadasz :lol: to czemu Duża Komandosa miala duuży brzuch w którym skakał ludź :?: A :?: U ludziów jest pewnie tak, ze oni zjadajom takie nasiono i ono rośnie w brzuchu jak arbuz który nawet lubiem i potem tego ludzi-arbuza wyciagajom ...jakoś... :?

Asia_Siunia

Post » Śro lis 30, 2011 16:44 Re: Komandos, Michal, Hogata oraz goscie. Porod online

Asia_Siunia pisze:

Borys

Gupoty gadasz :lol: to czemu Duża Komandosa miala duuży brzuch w którym skakał ludź :?: A :?: U ludziów jest pewnie tak, ze oni zjadajom takie nasiono i ono rośnie w brzuchu jak arbuz który nawet lubiem i potem tego ludzi-arbuza wyciagajom ...jakoś... :?

powaga ja bum cyk cyk, to po co Duża Komandosa posła do spitala? po małego ludzia posła, a małe kotki takje jak ja w kszakach siem znajduje, albo na ulicy mówiem Ci

PearlRain

Post » Śro lis 30, 2011 16:48 Re: Komandos, Michal, Hogata oraz goscie. Porod online

O matko jedyna :!: Kciuki trzymamy mocno ... ale mi się tak jakoś słabo zrobiło :roll:
ObrazekObrazekObrazek

Nemi

Od: Nie wrz 13, 2009 10:20

Post » Śro lis 30, 2011 17:17 Re: Komandos, Michal, Hogata oraz goscie. Porod online

PearlRain pisze:
Asia_Siunia pisze:

Borys

powaga ja bum cyk cyk, to po co Duża Komandosa posła do spitala? po małego ludzia posła, a małe kotki takje jak ja w kszakach siem znajduje, albo na ulicy mówiem Ci

jak siem zgubiły to sie i znajduje :mrgreen:

Maly jesce jezdeś i mało wiesz...nie to co my-doświadczone stateczne koty :mrgreen:

Asia_Siunia

Post » Śro lis 30, 2011 18:58 Re: Komandos, Michal, Hogata oraz goscie. Porod online

padłam :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:

Jest tu na miau gdzieś dział humor albo'co? :ryk:
Kciuki trzymam i ja :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

A mojej Dużej też półtora roku temu wyszedł nie wiadomo skont taki sam dzyndzel ludzki,tylko z dzyndzlem z przodu i mnie teraz zaczepia,mmmrrraaauuu

Myszka oburzona
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Śro lis 30, 2011 19:01 Re: Komandos, Michal, Hogata oraz goscie. Porod online

ma się ruje i tyle. Tylko się nie szuka kocurów po śmietnikach tylko ma się ponoć swojego kocura i z nim się tom ruję uskutecznia. Potem jest już młode.
Kefir mi tak objaśnia, coś chyba wie, mondry jest
Morf
Obrazek

czarno-czarni

Post » Śro lis 30, 2011 19:14 Re: Komandos, Michal, Hogata oraz goscie. Porod online

dagmara-olga pisze:ma się ruje i tyle. Tylko się nie szuka kocurów po śmietnikach tylko ma się ponoć swojego kocura i z nim się tom ruję uskutecznia. Potem jest już młode.
Kefir mi tak objaśnia, coś chyba wie, mondry jest
Morf

Molf Kefil coś buja, małe kotki som z ulicy tak jak ja jestem, a po ludzkie młode idzie siem do spitala, ja tam maalutki jesce jestem ale sfoje wjem Obrazek
Borys

PearlRain

[poprzednia][następna]