Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kokocha pisze:Fajny nowy wątekzaznaczam
MaryLux pisze:MiaudobryKita, jesteś podobna do Nas, a to znaczy, że śliczna
Inka i Kulka
kokocha pisze:Kita, no super masz woreczekA nie boisz się takich? Amelka przed takimi woreczkami to ucieka jak oparzona...
Władzio
zwierzak08 pisze:MaryLux pisze:MiaudobryKita, jesteś podobna do Nas, a to znaczy, że śliczna
Inka i Kulka
No pewnie, że jesteśmy śliczne![]()
Zobaczcie jaki mam worek, już to zdjęcie pokazywałam, ale raz jeszcze pokażę co lubię.
W ogóle to mi się przytyło, Asia się martwi, że gruba będę, ale chyba nie, co?
A tak wyglądałam, jak byłam małą smarkulą
zwierzak08 pisze:MaryLux pisze:MiaudobryKita, jesteś podobna do Nas, a to znaczy, że śliczna
Inka i Kulka
No pewnie, że jesteśmy śliczne![]()
Zobaczcie jaki mam worek, już to zdjęcie pokazywałam, ale raz jeszcze pokażę co lubię.
W ogóle to mi się przytyło, Asia się martwi, że gruba będę, ale chyba nie, co?
A tak wyglądałam, jak byłam małą smarkulą
zwierzak08 pisze:kokocha pisze:Kita, no super masz woreczekA nie boisz się takich? Amelka przed takimi woreczkami to ucieka jak oparzona...
Władzio
Nie, nie boję się, ja niczego się nie boję, nawet odkurzacza, a najbardziej lubię wchodzić do takich worków i jak Asia mnie w nich nosi, tylko mówi, że ciężka jestem, gupia jedna![]()
Danusia pisze:Kita malutki wypołoszek. A potem grube baby z nich wyrastają
.
zwierzak08 pisze:Danusia pisze:Kita malutki wypołoszek. A potem grube baby z nich wyrastają
.
No, wszystko wskazuje na to, że Kita będzie miała więcej ciałka. Najgorsza jest zima i jesień, wiosną/latem jeździliśmy z nią na działkę, to trochę spaliła tłuszczyku no i nie miała czasu na jedzenie a teraz dostała taki apetyt, wrąbie całą porcję kury, którą jeszcze do niedawna zostawiała niedojedzoną
Asia, co ty wypisujesz, gooopia jesteś i tyle, sama byś coś zjadła, a nie gadasz na mnie, że niby gruba jestem
Kita
bozena640 pisze:zwierzak08 pisze:Danusia pisze:Kita malutki wypołoszek. A potem grube baby z nich wyrastają
.
No, wszystko wskazuje na to, że Kita będzie miała więcej ciałka. Najgorsza jest zima i jesień, wiosną/latem jeździliśmy z nią na działkę, to trochę spaliła tłuszczyku no i nie miała czasu na jedzenie a teraz dostała taki apetyt, wrąbie całą porcję kury, którą jeszcze do niedawna zostawiała niedojedzoną
Asia, co ty wypisujesz, gooopia jesteś i tyle, sama byś coś zjadła, a nie gadasz na mnie, że niby gruba jestem
Kita
Kiteczko![]()
![]()
zgadzam się z Tobą, zimą mamy więcej footerka a te Duże wymyślają że niby grube jestesmy
niech się lepiej same przejrzą w lustrze albo lepiej staną na wadze
![]()
Duffy
ula-misia pisze:bozena640 pisze:zwierzak08 pisze:Danusia pisze:Kita malutki wypołoszek. A potem grube baby z nich wyrastają
.
Kita
Kiteczko![]()
![]()
zgadzam się z Tobą, zimą mamy więcej footerka a te Duże wymyślają że niby grube jestesmy
niech się lepiej same przejrzą w lustrze albo lepiej staną na wadze
![]()
Duffy
tego nie zrobią bo wagę popsują![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Dominka1 i 165 gości