10sisay pisze:My też jesteśmy
Guliwerek pojechał dziś się kastrowaćPolubiłam chuligana bardzo, bardzo... czemu nie można mieć tylu kotów ile się chce?
![]()
Ile lat ma Gapusia? mój 8,5 i pyszczek już się robi naprawdę siwy, koło oczu nawet
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
10sisay pisze:My też jesteśmy
Guliwerek pojechał dziś się kastrowaćPolubiłam chuligana bardzo, bardzo... czemu nie można mieć tylu kotów ile się chce?
![]()
Ile lat ma Gapusia? mój 8,5 i pyszczek już się robi naprawdę siwy, koło oczu nawet
witanko wszystkim zagladajacym-papierkuje,w podgladzie poluje na jaja smocze dla odreagowaniahalbina pisze:witałki kociakom i ich Dużym!
Ja na zerowke i papiery obrabiam ,czyli wstaje o 5halbina pisze:SIEM kładziemy zaraz, jutro na ósmą...
anulka111 pisze:witanko wszystkim zagladajacym-papierkuje,w podgladzie poluje na jaja smocze dla odreagowaniahalbina pisze:witałki kociakom i ich Dużym!![]()
Koty po morderczym wieczorze-kazdy mordowal kazdego -zalegly spac:
Gucio koszyk na witrynie,
Smakusia na sofce -włoczniaczek
Rys zmianial miejsce -fotel ( włocznaiczek) ,aktualnie spi na biurku i mam mu trzymac łapke
anulka111 pisze:witanko wszystkim zagladajacym-papierkuje,w podgladzie poluje na jaja smocze dla odreagowaniahalbina pisze:witałki kociakom i ich Dużym!![]()
Koty po morderczym wieczorze-kazdy mordowal kazdego -zalegly spac:
Gucio koszyk na witrynie,
Smakusia na sofce -włoczniaczek
Rys zmianial miejsce -fotel ( włocznaiczek) ,aktualnie spi na biurku i mam mu trzymac łapke
anulka111 pisze:Ja na zerowke i papiery obrabiam ,czyli wstaje o 5halbina pisze:SIEM kładziemy zaraz, jutro na ósmą...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 453 gości