Dorota pisze:Jak Cie nie kochac?
Nie zrozumiałam co miałaś na myśli

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Dorota pisze:Jak Cie nie kochac?
kussad pisze:Dorota pisze:Jak Cie nie kochac?
Nie zrozumiałam co miałaś na myśliOstatnio pomyliły mi się osoby - to Was poznałam w pierwszych dniach na forum ponad 5 lat temu a nie Danusię..
Dorota pisze:kussad pisze:Zawsze powtarzałam, że dlatego lubię patrzeć na Mysię!![]()
Poczekaj aż wrócę z urlopu i zmobilizuje się do wklejenia innych zdjęć...
Narazie mam problemy...![]()
To nie tak miało być, całkiem nie tak... Straciłam prywatnie cały dzień! Nie tak miały wyglądać imieniny Krzysia. Byliśmy umówieni we troje na całkiem inny dzień tygodnia, że spędzimy go razem... Nie wiadomo co będzie za rok, czy spotkamy się dokładnie w tym dniu.
Nie chcę żeby pamiętał swoje imienny tak jak ja – w Wigilię każdy jest zajęty swoimi świętami i mało kto pamięta jak mam na imię...
Wyszłam wcześniej z pracy i nie zdążyłam do nich dołączyć...wylądowałam w parku na spacerze z psem. Dobre jest jedynie to że bardzo zgodnie moi mężczyźni spędzili tylko we dwóch cały dzień...
Dyskusja była już tylko przez telefon - aktualnie słyszę wersję z terminem wyjazdu w piątek tuż po pracy a nie w niedzielę rano - jeszcze gorzej dla mnie....
Oczywiście żadnej depresji nie mam tylko nie lubię iść na urlop dopki wszystkiego nie zakończę bo będę myślała cały czas o pracy...
Jak Cie nie kochac?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 23 gości