Choco i Nero w MAJU GŁOSUJĄ NA PKDT na KRAKVET cz.3,

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon lip 25, 2011 20:16 Re: Choco Mruczuś [*] Mikuś i my 3

Dorota pisze:Jak Cie nie kochac?

Nie zrozumiałam co miałaś na myśli :oops: Ostatnio pomyliły mi się osoby - to Was poznałam w pierwszych dniach na forum ponad 5 lat temu a nie Danusię.. :oops:
...Obrazek...Obrazek

kussad

Od: Pt paź 13, 2006 9:59

Post » Pon lip 25, 2011 21:51 Re: Choco Mruczuś [*] Mikuś i my 3

kussad pisze:
Dorota pisze:Jak Cie nie kochac?

Nie zrozumiałam co miałaś na myśli :oops: Ostatnio pomyliły mi się osoby - to Was poznałam w pierwszych dniach na forum ponad 5 lat temu a nie Danusię.. :oops:

Spoko.
Dorota, Mru(czek), Chipolit, Norka, O'Gon (Burak); Balbina, Tygrysiunia, Bolek i Coco za TM

Dorota

Od: Pon maja 20, 2002 13:49

Post » Wto lip 26, 2011 7:07 Re: Choco Mruczuś [*] Mikuś i my 3

Nie odpowiedziałaś na moje pytanie :wink:

Zaglądam tutaj na momencik. W Warszawie nareszcie przestał padać deszcz i na chwilę wyjrzało słońce. Wróciłam ze spaceru z Choco. Cały czas mnie nie odstępuje i dotyka swoim puszystym mięciutkim aksamitnym futerkiem albo noskiem albo mnie liże. Bardzo fajnie pachnie futerko codziennie pływającego psa a potem leżącego na łące.
Tylko Mikuś ma teraz utrudniony dostęp do mnie. :|
Życzymy Wszystkim miłego dnia i powodzenia! :ok: :ok: :ok: :1luvu:
...Obrazek...Obrazek

kussad

Post » Wto lip 26, 2011 14:49 Re: Choco Mruczuś [*] Mikuś i my 3

Dorota pisze:
kussad pisze:Zawsze powtarzałam, że dlatego lubię patrzeć na Mysię! :wink:
Poczekaj aż wrócę z urlopu i zmobilizuje się do wklejenia innych zdjęć...

Narazie mam problemy... :(
To nie tak miało być, całkiem nie tak... Straciłam prywatnie cały dzień! Nie tak miały wyglądać imieniny Krzysia. Byliśmy umówieni we troje na całkiem inny dzień tygodnia, że spędzimy go razem... Nie wiadomo co będzie za rok, czy spotkamy się dokładnie w tym dniu.
Nie chcę żeby pamiętał swoje imienny tak jak ja – w Wigilię każdy jest zajęty swoimi świętami i mało kto pamięta jak mam na imię...
Wyszłam wcześniej z pracy i nie zdążyłam do nich dołączyć...wylądowałam w parku na spacerze z psem. Dobre jest jedynie to że bardzo zgodnie moi mężczyźni spędzili tylko we dwóch cały dzień...
Dyskusja była już tylko przez telefon - aktualnie słyszę wersję z terminem wyjazdu w piątek tuż po pracy a nie w niedzielę rano - jeszcze gorzej dla mnie....
Oczywiście żadnej depresji nie mam tylko nie lubię iść na urlop dopki wszystkiego nie zakończę bo będę myślała cały czas o pracy :twisted: ...

Jak Cie nie kochac?

własnie :1luvu:
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Wto lip 26, 2011 14:49 Re: Choco Mruczuś [*] Mikuś i my 3

I od nas jeszcze najlepszości dla Krzysia,za dużo mi tych Krzyśków i o połowie pozapominałam :oops: :oops: :oops:

Obrazek
Obrazek

Myszolandia

Post » Wto lip 26, 2011 21:48 Re: Choco Mruczuś [*] Mikuś i my 3

Bardzo dziękujemy za życzenia! :)
Serdecznie witamy Nowych Gości!

Zwierzaki zostały zakroplone „Fiprexem”.
Z nami wszystko w porządku tylko jestem zajęta i w pracy i w domu.
Mam wszędzie problem z połączeniem się z internetem!
...Obrazek...Obrazek

kussad

Post » Śro lip 27, 2011 8:06 Re: Choco Mruczuś [*] Mikuś i my 3

W każdym dzienniku od rana słyszę, że Sandomierz jest znowu zalany :(

W pracy też mam problem z dostępem do internetu - to jest po prostu śmieszn e - w Warszawie :evil:
...Obrazek...Obrazek

kussad

Post » Śro lip 27, 2011 16:12 Re: Choco Mruczuś [*] Mikuś i my 3

dzisiaj w telewizorni pokazywali pozalewane miasta :(
Obrazek

Myszolandia

Post » Śro lip 27, 2011 21:15 Re: Choco Mruczuś [*] Mikuś i my 3

Dla Tych, Które odeszły [*] i Dla Tych, Którzy Je stracili: :cry: :cry: :cry:

http://www.fjklimek.pl/katalog.php?pwd[1]=&sortuj=&grp=&grupa_p=1&grupa_rek[1]=&aukcja=&start=18&sess_id=86117740

On wróci

O kocie, który odszedł na zawsze

Zapłacz
kiedy odejdzie,
jeśli Cię serce zaboli,
że to o wiele za wcześnie
choć może i z Bożej woli.

Zapłacz
bo dla płaczących
Niebo bywa łaskawsze
lecz niech uwierzą wierzący,
że on nie odszedł na zawsze.

Zapłacz
kiedy odejdzie,
uroń łzę jedną i drugą,
i – przestań
nim słońce wzejdzie,
bo on nie odszedł na długo.

Potem
rozglądnij się wkoło
ale nie w górę;
patrz nisko
i – może wystarczy zawołać,
on może być już tu blisko...

A jeśli ktoś mi zarzuci,
że świat widzę w krzywym lusterku,
to ja powtórzę:
on w r ó c i...
Choć może w innym futerku.
...Obrazek...Obrazek

kussad

Post » Czw lip 28, 2011 10:51 Re: Choco Mruczuś [*] Mikuś i my 3

Jestem z opóźnieniem, nadrobię zaległości (dobrze, że to tylko 2 str. ;) ). Poprzedni wątek - końcówkę - śledziłam prawie na bieżąco, ale nie pisałam, przez brak czasu - ciągle ważne rzeczy do zrobienia, aby nie przegapić "tego" momentu, o kt. wypowiadałaś się Ewo w poprzedniej części :)
Obrazek
Wszystkie argumenty na podparcie ludzkiej wyższości nie są w stanie zaprzeczyć jednej niezaprzeczalnej prawdzie: w cierpieniu zwierzęta są nam równe. Peter Albert David Singer

szybenka

Od: Nie gru 13, 2009 22:16

Post » Czw lip 28, 2011 11:37 Re: Choco Mruczuś [*] Mikuś i my 3

Myślałam o Tobie wieczorem, przy okazji sprawdzę czy mam Twój aktualny nr telefonu. Możliwe, że za trzy tygodnie będę jechała tak jak kiedyś ale teraz z maluszkiem :)
...Obrazek...Obrazek

kussad

Post » Pt lip 29, 2011 8:13 Re: Choco Mruczuś [*] Mikuś i my 3

Na FB kilka dni temu udostępniłam wydarzenie dotyczące pseudohodowli ...

http://www.facebook.com/update_security ... 1509571735

Wiecie, kiedyś przypuszczaliśmy, że Chocula też otarła się o pseudohodowlę. - Została znaleziona w Rembertowie a wtedy niedaleko w Halinowie była pseudohodowla, z której psy często biegały sobie luzem poza terenem... i może być dzieckiem któregoś z nich... czekoladowe Nova Scotia Duck Tolling Retriever też się zdarzały... potem na zawodach poznałam Border Collie, które wyglądały identycznie jak Księżniczka i nawet kiedyś widziałam też suczkę dosłownie tej samej wielkości (była ostatnia z miotu i dlatego taka mała) i wygladającą identycznie co nasza... :twisted:
...Obrazek...Obrazek

kussad

Post » Pt lip 29, 2011 14:49 Re: Choco Mruczuś [*] Mikuś i my 3

to troche oczy Ci wyszły jak zobaczyłaś "bliźniaczkę"

To ja dzisiaj jak wracałam rano z zakupów,widziałam kociaka no identyk jak Miśka 8O ,wołam Mysza,ale odszedł,potem dojrzałam,że ogon ma jaśniejszy od Miśki 8O
Obrazek

Myszolandia

Post » Pt lip 29, 2011 16:04 Re: Choco Mruczuś [*] Mikuś i my 3

Witam :D
Melduję się w nowym wątku - podobno lepiej późno niż później :wink:
Przepraszam Ewo, miałam ciężki tydzień i w pracy i w domu, o ile Neska jest juz ok, dla odmiany zepsuł mi się samochód i przesiaduje w warsztacie - mają tam mnie juz serdecznie dość a za tydzień w końcu urlop o ile pojadę bo nie wiem co z samochodem :|
Zdjęcia Dziewczynek mam tylko na swoim wątku, nie mam ich na komputerze, ale chętnie wrzucę moje ulubione ich zdjęcie :mrgreen:
[IMG=http://img262.imageshack.us/img262/8997/dsc01216y.th.jpg][/IMG]

Uploaded with ImageShack.us

Od razu mówię że teraz będę częściej podglądać niż pisać ale będę zaglądać :D
Pozdrawiam,
Maya

Maykaw

Od: Śro wrz 09, 2009 19:45

Post » Pt lip 29, 2011 20:10 Re: Choco Mruczuś [*] Mikuś i my 3

Melduję że rozpoczęłam urlop! :D

Sylwia ja byłam lepsza – sąsiadka mieszkająca na parterze wtedy miała kota identycznego jak mój i ja wielokrotnie wołając go do domu dziwiłam się dlaczego Mruczuś przede mną ucieka gdy chcę go wziąć na ręce i zabrać do domu zanim zauważylam, że ten nie ma adresówki...

Mayka ośmieliłam się troszkę zmienić Twój post – chcę widzieć Twoje dziewczynki bez klikania w link cały czas. Bardzo dziękuję za wklejenie zdjęcia! Faktycznie to zdjęcie zawsze mi się bardzo podobało!
Spróbuję – może się uda! Obrazek... nie udało się - pomyślę innym razem. Muszę też pomyśleć o linkach ze swojego pierwszego posta bo też nie widać zdjęć. Zrobię to już po powrocie z urlopu bo teraz muszę popracować nad czymś innym potrzebnym mi w najbliższym czasie :wink:

Mikuś już dziś „jedzie” od kilku godzin – włożyłam kocyk do transporterka i bardzo mu się to spodobało!

Przed chwilą podczas pakowania oglądałam książeczki zdrowia swoich kotów. Jako datę urodzenia Mikusia przyjęliśmy dzień, w którym zginął Mruczuś...

Bardzo często nie mogę właczyć miau. Pokazują mi się takie komunikaty: Not Found

The requested URL /view<a href= was not found on this server.
Apache/2.0.63 (FreeBSD) PHP/5.2.12 with Suhosin-Patch Server at forum.miau.pl Port 80
...Obrazek...Obrazek

kussad

[poprzednia][następna]