Lajla ...Kacper morf.+bioch.b.d. tylko te oczy.......

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt lip 22, 2011 22:53 Re: Oswojone maluchy wyrzucone na ulicę.Szukam DS dla jednej

horacy 7 pisze:Welino dopiero dotarłam bo wyciągnęłam cztery maluchy ze schronu i byłam u weta w Olsztynie.Wiem ,że sie martwisz ,zobaczymy jutro co będzie po antybiotyku i kroplówce mam nadzieje ,ze jutro będzie lepiej . :ok: :ok: :ok: :ok:

Mam nadzieję bo oszaleję-bardzo kocham tą kruszynkę,Meksykanka z Reniferem widzieli jaki to słodziak :1luvu:

welina

Od: Pon sty 25, 2010 15:17

Post » Sob lip 23, 2011 5:07 Re: Oswojone maluchy wyrzucone na ulicę.Szukam DS dla jednej

To nie twoja wina.U maluszków wszystko tak jak u dzieci postępuje błyskawicznie. Błyskawicznie tez wracają do formy. Będzie ok. Miała może gorączkę dlatego nie jadła.
Kciuki :ok:
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Sob lip 23, 2011 6:49 Re: Oswojone maluchy wyrzucone na ulicę.Szukam DS dla jednej

Wyjeżdżamy do Szczytna
Trzymamy kciuki :ok:
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Od: Wto mar 08, 2011 1:13

Post » Sob lip 23, 2011 13:32 Re: Oswojone maluchy wyrzucone na ulicę.Szukam DS dla jednej

Jestem tak psychicznie wyczerpana,że nie mam siły pisać.Co z Lajlunią napiszę później,Gdyby w nocy nie pojechała do szpitalika ( miała 40,5 gorączki ) mogło by być bardzo źle.

welina

Post » Sob lip 23, 2011 13:44 Re: Oswojone maluchy wyrzucone na ulicę.Szukam DS dla jednej

Trzymam kciuki ,niestety u nas też źle i obawa co dalej. :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
[/url]ObrazekObrazekObrazek

horacy 7

Od: Śro cze 02, 2010 16:01

Post » Sob lip 23, 2011 13:53 Re: Oswojone maluchy wyrzucone na ulicę.Szukam DS dla jednej

kciuki i ode mnie :ok: :ok: :ok:

popi

Od: Czw gru 28, 2006 21:32

Post » Sob lip 23, 2011 14:04 Re: Oswojone maluchy wyrzucone na ulicę.Szukam DS dla jednej

Witam się pięknie :lol:

wiora

Od: Czw sty 24, 2008 0:19
Lokalizacja: leszno:) /Baile Atha Cliath/Malta-Ibi patria, ubi bene

Post » Sob lip 23, 2011 17:21 Re: Wyrzucone na ulicę.PILNIE- DS dla Zosi...Lajla-poważny uraz.

Też mocno trzymam kciuki za malutką :ok: :ok: :ok:

Mój mały tymczasik też miał coś z nóżką, też na nią nie stawał kilka dni ale na szczęście u niego to było tylko pękniecie kości piszczelowej. Już praktycznie po problemie. Oby u malutkiej też szybko się wszystko wyprostowało.......
Obrazek Obrazek

AlfaLS

Od: Pon sie 10, 2009 22:07

Post » Sob lip 23, 2011 19:57 Re: Wyrzucone na ulicę.PILNIE- DS dla Zosi...Lajla-poważny uraz.

ja też z szybkimi kciukami zaglądam :ok:
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Sob lip 23, 2011 19:58 Re: Wyrzucone na ulicę.PILNIE- DS dla Zosi...Lajla-poważny uraz.

Witam Wszystkich!

Żebym trafiła od razu na szefa to kocina nie męczyła by się tyle.Tamten WET g.......o się znał.Ja nie WET.a wiedziałam ,że łokieć,a ona ,że stłuczona cała łapka.Za wizytę i zastrzyk przeciwbólowy wzięła 58 zł 8O Okazało się ,że Zośka ją dziabnęła w zabawie-zrobił się straszny ropień.)Gorączka 40,5.Przelewała mi się przez ręce.Szef zostawił ją na noc w klinice za głupiego jasia,prześwietlenie,kroplówkę i antybiotyk zapłaciłam 75zł Pobyt w klinice 0 zł.Jeszcze 5 dni będzie brała antybiotyk. A i odjął 7 zł za poprzednią wizytę.Tylko,że tej poprzedniej w ogóle nie powinno być.Bo od razu powinna zostać na obserwacji..Dziś już sobie podjadła i domaga się non stop pieszczot i noszenia na rękach..I robi to głośno-straszna gaduła z niej.Bardzo przeżywam zachowanie mojego Kacperka.Przez tymczasiki pogniewał się na mnie.Jak biorę go na ręce to warczy :cry: Nie dziwię się bo maluchy odebrały mu jego terytorium.Nawet resztę kotów wypędzał z tego pokoju,a teraz nie wolno mu wchodzić.Też jest w stresie, :roll: ,A tak bardzo mnie kochał. :roll:
Pozdrawiam

welina

Post » Sob lip 23, 2011 20:28 Re: Wyrzucone na ulicę.PILNIE- DS dla Zosi...Lajla-poważny uraz.

zazdrość niestety :cry:
ale z czasem sie to zmieni tylko musisz częściej się nim zajmować...często to przerabiam.
Obrazek

dorcia44

Od: Pt maja 19, 2006 20:20

Post » Sob lip 23, 2011 20:56 Re: Wyrzucone na ulicę.PILNIE- DS dla Zosi...Lajla-poważny uraz.

Jak się cieszę z takich dobrych wiadomości,teraz będzie już dobrze. :1luvu:

horacy 7

Post » Nie lip 24, 2011 7:58 Re: Wyrzucone na ulicę.PILNIE- DS dla Zosi...Lajla-poważny uraz.

Cudna 8 tygodniowa Zosia o dużych oczach i pięknym umaszczeniu czeka na DS-kto ją pokocha :?:

Obrazek

Lajla czuje się już lepiej,ma apetyt,ale nadal nóżka boli i chodzi na trzech łapkach.Non stop domaga się zainteresowania.Jest strasznie gadającym kociakiem-pierwszy raz spotkałam się z taką gadułą :lol: Gdy była bardzo chora ,obolała z gorączką- płakała.Tylko uspakajała się, gdy brałam ją na ręce i bujałam jak niemowlaka.Wtedy spała spokojnie mrucząc głośno.Przyzwyczaiła się do tego.Teraz chce tego samego i nie nie ma zamiaru zrozumieć,że brak mi czasu i siły. :mrgreen: :ryk:
Zaraz muszę się wziąć za sprzątanie olbrzymiej klaty,prawie na pół pokoju.To nie na moje ręce,ale jak mus to mus. :cry:

Obrazek

welina

Post » Nie lip 24, 2011 8:53 Re: Wyrzucone na ulicę.PILNIE- DS dla Zosi...Lajla-poważny uraz.

Witamy dziewczynki i dużą ,będzie już tylko dobrze. :1luvu:

horacy 7

Post » Nie lip 24, 2011 11:50 Re: PILNIE- DS dla Zosi-Wyrzucone na ulicę...Lajla-poważny uraz.

Te ropnie potrafią być naprawdę paskudne, no ale na całe szczęście zdążyłyście :ok:
Obrazek

AniaWrocław

Od: Czw maja 29, 2003 23:28

[poprzednia][następna]