patrycja98 pisze:Tylko nie wiem co się z nią dzieje dzisiaj wieczorem jest od godziny taka nie do zniesienia teraz dopiero się uspokoiła jak ją wzięłam na ręce a tak miauczała i nie mogła miejsca znaleźć
teraz na szczęście poszła spać....
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
patrycja98 pisze:Tylko nie wiem co się z nią dzieje dzisiaj wieczorem jest od godziny taka nie do zniesienia teraz dopiero się uspokoiła jak ją wzięłam na ręce a tak miauczała i nie mogła miejsca znaleźć
kotx2 pisze:patrycja98 pisze:Tylko nie wiem co się z nią dzieje dzisiaj wieczorem jest od godziny taka nie do zniesienia teraz dopiero się uspokoiła jak ją wzięłam na ręce a tak miauczała i nie mogła miejsca znaleźć
sterylizowana
patrycja98 pisze:ja mam ją od soboty, a w książeczce nic takiego nie ma, są tylko dwa szczepienie wpisane....
patrycja98 pisze:17teraz ide na szczepienie z nia to się weterynarza zapytam....![]()
![]()
![]()
patrycja98 pisze:teraz staram się ją obserwować, jak za parę dni się skończy miauczenie to nie będzie obaw, tak myślę
Użytkownicy przeglądający ten dział: lucjan123 i 27 gości