OKI pisze:Biedny, zastraszony Wienio
Dlaczego Wy o niej piszecie w rodzaju męskim? To jednak kocurek?
Moderator: Estraven
OKI pisze:Biedny, zastraszony Wienio
Zofia&Sasza pisze:OKI pisze:Biedny, zastraszony Wienio
Zofia&Sasza pisze:OKI pisze:Biedny, zastraszony Wienio
seidhee pisze:Zofia&Sasza pisze:OKI pisze:Biedny, zastraszony Wienio
Kotka, ale imię Wienio przylgnęło już do niej na dobre... TŻ ma talent do wymyślania imion w 2 sekundy

seidhee pisze:Wczorajszy wieczór był sponsorowany przez literki S i Ł, jak Sikanie do Łóżka![]()
Wczoraj w celu lepszej wentylacji TŻ otworzył drzwi od sypialni, zazwyczaj zamknięte. Wienio wkroczyła do środka i bez skrępowania wypróżniła chyba całodzienną zawartość pęcherza na obie nasze kołdry![]()
Co lepsze, poprzedniego dnia zrobiłam wielkie pranie, więc nawet nie bardzo miałam gdzie porozwieszać tę całą pościel po praniu. No i spaliśmy w śpiworkach.
seidhee pisze:Wczorajszy wieczór był sponsorowany przez literki S i Ł, jak Sikanie do Łóżka![]()
Wczoraj w celu lepszej wentylacji TŻ otworzył drzwi od sypialni, zazwyczaj zamknięte. Wienio wkroczyła do środka i bez skrępowania wypróżniła chyba całodzienną zawartość pęcherza na obie nasze kołdry![]()
Co lepsze, poprzedniego dnia zrobiłam wielkie pranie, więc nawet nie bardzo miałam gdzie porozwieszać tę całą pościel po praniu. No i spaliśmy w śpiworkach.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], pibon i 21 gości