Henryk już u PcimOlki, teraz musi być lepiej!

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon kwi 11, 2011 18:41 Re: POBITY HENIEK SZUKA PILNIE DT/DS WYCHODZĄCEGO CZ-WA

joshua_ada pisze:
najszczesliwsza pisze:Potrzebna kasa na kastrację, bo na to już nie mam, a nie wypuszczę kota bez kastracji od siebie!

Podniosę :!: :!: :!:

(Masz jak wydobyć od jakiejś karmicielki talon i czy są u Was podpisane umowy z klinikami? Pytam, bo nie wiem. My mamy to szczęście, że karmicielki dostają talony, a że to w dużej części 80-letnie panie, które same nie kastrują, to dają łapaczkom i jakoś się udaje kastrować.)

U nas można i chcę zrobić to z pomocą Fundacji, ale to i tak koszt 30 zł... oni dopłacają resztę :oops: a ja tyle nie mam w tej chwili :oops:
najszczesliwsza

Post » Wto kwi 12, 2011 18:22 Re: POBITY HENIEK SZUKA PILNIE DT/DS WYCHODZĄCEGO CZ-WA

Niespodzianka...

Heniek był wnętrem, stracił dużo krwi.

Za 10 dni najwcześniej stąd wyjdzie...
najszczesliwsza

Post » Wto kwi 12, 2011 23:20 Re: POBITY HENIEK SZUKA PILNIE DT/DS WYCHODZĄCEGO CZ-WA

najszczesliwsza pisze:Niespodzianka...

Heniek był wnętrem, stracił dużo krwi.

Za 10 dni najwcześniej stąd wyjdzie...

:( :( :(

Bardzo mocne :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: za Henia.
Obrazek Obrazek
W moim domu koty bawią się strzykawkami. A jednak patologia czai się gdzie indziej...

joshua_ada

Od: Pon gru 03, 2007 8:41

Post » Śro kwi 13, 2011 17:11 Re: POBITY HENIEK SZUKA PILNIE DT/DS WYCHODZĄCEGO CZ-WA

Za Henia :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Anna Kubica

Post » Śro kwi 13, 2011 19:58 Re: POBITY HENIEK SZUKA PILNIE DT/DS WYCHODZĄCEGO CZ-WA

To i ja potrzymam kciuki, Henio mój ziomal przecie! :ok:

daggie

Od: Sob cze 19, 2010 15:16

Post » Pt kwi 15, 2011 9:53 Re: POBITY HENIEK SZUKA PILNIE DT/DS WYCHODZĄCEGO CZ-WA

Jak się czuje pan kot? Lepiej już po kastracji?
:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek Obrazek
W moim domu koty bawią się strzykawkami. A jednak patologia czai się gdzie indziej...

joshua_ada

Post » Pt kwi 15, 2011 11:45 Re: POBITY HENIEK SZUKA PILNIE DT/DS WYCHODZĄCEGO CZ-WA

Heniek byl u weterynarza wczoraj. Ma wlaczony Onsior albo cos podobnie p.bolowego. Wczoraj po leku zjadl. Sika na podloge, spal ze mna, bo w klatce sie rzucal, poje go strzykawka. Dobrze nie jest. potrzebne jest wsparcie na dobra mokra karme i ogolnie porada jakie mokre kupic, bo to sam szkielet..
najszczesliwsza

Post » Nie kwi 17, 2011 18:50 Re: POBITY HENIEK SZUKA PILNIE DT/DS WYCHODZĄCEGO CZ-WA

Heniek je, domaga się jedzenia, ale je tylko mokre :(
najszczesliwsza

Post » Wto kwi 19, 2011 23:24 Re: POBITY HENIEK SZUKA PILNIE DT/DS WYCHODZĄCEGO CZ-WA

najszczesliwsza pisze:Heniek byl u weterynarza wczoraj. Ma wlaczony Onsior albo cos podobnie p.bolowego. Wczoraj po leku zjadl. Sika na podloge, spal ze mna, bo w klatce sie rzucal, poje go strzykawka. Dobrze nie jest. potrzebne jest wsparcie na dobra mokra karme i ogolnie porada jakie mokre kupic, bo to sam szkielet..

:(
Nie wiem co napisać... :(

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek Obrazek

joshua_ada

Post » Śro kwi 20, 2011 13:14 Re: POBITY HENIEK SZUKA PILNIE DT/DS WYCHODZĄCEGO CZ-WA

I co u Henia słychać?
magdajedral

Post » Śro kwi 20, 2011 21:59 Re: POBITY HENIEK SZUKA PILNIE DT/DS WYCHODZĄCEGO CZ-WA

Lepiej. Dużo lepiej.
Jutro coś napiszę więcej, Heniek twardy gość!
najszczesliwsza

Post » Śro kwi 20, 2011 22:47 Re: POBITY HENIEK SZUKA PILNIE DT/DS WYCHODZĄCEGO CZ-WA

Dzielny i fajnie, że ma opiekę :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek Obrazek

joshua_ada

Post » Czw kwi 21, 2011 22:34 Re: POBITY HENIEK SZUKA PILNIE DT/DS WYCHODZĄCEGO CZ-WA

Jak dobrze pójdzie, to Heniek wróci do domu!

Bo Heniek ma dom, tylko taki wychodzący i bezstresowy.

Chyba udało mi się przekonać panią, żeby go nie wypuszczała.

W środę idę tam do niej, z Heńkiem.

Jeszcze tylko ostatnia wizyta u weta, 30 zł zastrzyk p. świerzbowi PROSZĘ O POMOC :oops:

Wyrobię mu książeczkę i zostawię ją u siebie i siebie wpiszę jako właściciela.

No i będę odwiedzała...
najszczesliwsza

Post » Pt kwi 22, 2011 8:23 Re: POBITY HENIEK SZUKA PILNIE DT/DS WYCHODZĄCEGO CZ-WA

Mocne :ok: :ok: aby się udało i pani zrozumiała co dla Henia dobre :)
magdajedral

Post » Sob kwi 30, 2011 10:35 Re: POBITY HENIEK SZUKA PILNIE DT/DS WYCHODZĄCEGO CZ-WA

Niestety Pani nie otwiera drzwi... a wiem, że ona i syn są w domu i wiedzą, że to ja, bo nie jestem głucha (jeszcze)
najszczesliwsza

[poprzednia][następna]