WWW u Emila i Lilly- Do zobaczenia!!!

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro mar 30, 2011 20:20 Re: WWW u Emila i Lilly-Radio wolna Europa - I`m back to life!

I babajaga tez sie dowlokla :-)

AYO jestes w kafejce czy w domu masz net?

SecretFire

Od: Sob sie 30, 2008 15:29

Post » Śro mar 30, 2011 20:22 Re: WWW u Emila i Lilly-Radio wolna Europa - I`m back to life!

W kafejce 8)
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

AYO

Od: Śro gru 17, 2008 20:56

Post » Śro mar 30, 2011 20:23 Re: WWW u Emila i Lilly-Radio wolna Europa - I`m back to life!

Jesteś. W końcu. :lol: :lol: :lol:
Obrazek**Obrazek**"Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać Waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem."Théophile Gautier

Petka

Od: Nie cze 22, 2008 23:31

Post » Śro mar 30, 2011 20:24 Re: WWW u Emila i Lilly-Radio wolna Europa - I`m back to life!

Tu szukalam kafejki internetowej, ale sie nie doszukalam. Strasznie brak internetu, jak gdzies sie nowym jest.

Petka lezki mi przy Twojej kartce poszly, ale i tez sie usmiechnelam.

SecretFire

Post » Śro mar 30, 2011 20:28 Re: WWW u Emila i Lilly-Radio wolna Europa - I`m back to life!

SecretFire pisze:

Petka lezki mi przy Twojej kartce poszly, ale i tez sie usmiechnelam.

No, co Ty ... tylko mi proszę nie beczeć. :mrgreen:
Prawie się sprawdziło to co napisałam. 8)
Obrazek**Obrazek**"Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać Waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem."Théophile Gautier

Petka

Post » Śro mar 30, 2011 20:30 Re: WWW u Emila i Lilly-Radio wolna Europa - I`m back to life!

Babajaga się nie musiała dowlekać, bo siedzi murem na krzesełku. Nie mam na nic siły. Przysięgam, jak przyszłam z pracy i usiadłam tak siedzę i nie mam siły nawet iść garów umyć :roll:
Obrazek
Błogosławiony ten, co nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa. J. Tuwim

babajaga

Od: Wto mar 18, 2008 15:30

Post » Śro mar 30, 2011 20:32 Re: WWW u Emila i Lilly-Radio wolna Europa - I`m back to life!

A no tak. Troche drogie to sprawdzenie bylo, ale jestem faktycznie.

Zeby tak podsumowac... Wyposazenie mieszkania (jeszcze nie do konca) 2.200,00 € w tym wersalka, Sideboard, lozko, materace, i to pod materace. Do tego 440,00 € nowy komputer...o aucie nie wspomne. Tak oplukana jeszcze nie bylam, ale teraz majac nowy komp i wreszcie internet, bede szukac nowej pracy i moze wiecej zarobie co bym splacila dlugi...

SecretFire

Post » Śro mar 30, 2011 20:37 Re: WWW u Emila i Lilly-Radio wolna Europa - I`m back to life!

A jak kociaste czują się po przeprowadzce?

Petka

Post » Śro mar 30, 2011 20:38 Re: WWW u Emila i Lilly-Radio wolna Europa - I`m back to life!

Nareszcie jesteś :) :1luvu:
Obrazek Obrazek

shira3

Od: Śro mar 11, 2009 21:51

Post » Śro mar 30, 2011 20:46 Re: WWW u Emila i Lilly-Radio wolna Europa - I`m back to life!

Shira :1luvu: , witaj! Babusia...ja tez padam. Herbatka stoi nie wypita a w glowie sie z glod kreci ale miau mi tak brakowalo...

Kociaste bardzo dobrze do tej pory zniosly to przesiedlenie. W podrozy cala droge jeczeli i balam sie troche, bo tez dlugo w korku stalam a potem stwierdzilam, ze moje auto nie nadaje sie na gory. Wiece problem nastepny, niedlugo szukam znowu auto, ktore ma napend na 4 kola!
Emil chce uciekac, bo wiecznie czuje inne zwierzeta, Lilly jakos tak nie robi ale ciekawa swiata i przez luki w dachowych oknach sie oba gniota i chca ogladac ptaszki. Na balkonie zrobilam miejsce, gdzie karmie te owe fruwajace zabawki kotkow i mamy kino niesamowite. Ja potrafie sama godzinami sie przygladac, jak mnostwo sie u mnie tego karmi. Siatki jeszcze nie moglam zamowic, ale zamowie. Emila nie utrzymam w mieszkaniu.

Chcecie zobaczyc jak mieszkam? Tu jest strona internetowa naszej stadniny i gospodarki. Moje mieszkanie jest pod dachem szpiczastym i balkon na cala dlugosc.
www.lindenhof-henschenberg.de

Tu dobrze widac przod domu i wlasnie moje mieszkanie calkiem u gory po lewej stronie domu.
http://www.lindenhof-henschenberg.de/ce ... ./../sound

SecretFire

Post » Śro mar 30, 2011 20:46 Re: WWW u Emila i Lilly-Radio wolna Europa - I`m back to life!

Witam :ryk:
nareszcie jesteś :ryk:

Wiolaww

Od: Nie gru 12, 2010 16:55

Post » Śro mar 30, 2011 20:52 Re: WWW u Emila i Lilly-Radio wolna Europa - I`m back to life!

8) Tajnos agentos :-)

SecretFire

Post » Śro mar 30, 2011 20:59 Re: WWW u Emila i Lilly-Radio wolna Europa - I`m back to life!

witaj z powrotem :piwa:
zamawiam sobie miejsce w wątku najszybciej się rozrastającym :)
ObrazekObrazekObrazek
ZAPRASZAM NA WYPRZEDAŻ U CYNAMONA I WANILII:
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=27&t=134893&p=8123784#p8123784

cynamon i wanilia

Od: Sob maja 24, 2008 20:16

Post » Śro mar 30, 2011 21:02 Re: WWW u Emila i Lilly-Radio wolna Europa - I`m back to life!

Piękne miejsce do mieszkania! Żeby i reszta spraw dobrze ci się ułożyła. A jak będziesz szukać taniego a dobrego autka z napędem na 4 łapy to pomyśl o Fiacie Panda.
Obrazek
Błogosławiony ten, co nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa. J. Tuwim

babajaga

Od: Wto mar 18, 2008 15:30

Post » Śro mar 30, 2011 21:05 Re: WWW u Emila i Lilly-Radio wolna Europa - I`m back to life!

A widzisz! Chcialam kupic Fiat Panda, ale mi odradzali ludzie. No i mi sie troche za maly wydawal na dwa transporterki... Myslalam teraz o Subaru. Zobacze, teraz i tak musze poczekac troche.

C&W toc tak szybko az nie idzie... :oops: Ale teraz nadgonie i chyba do polowy kwietnia bedzie czesc 6 :mrgreen:

Ide do lozka, zmiana czasu mnie troche zbija z nog. Jutro wieczorem bede znowu. No i jeszcze tez karme dla moich potworow musze zamowic.

Spijcie ladnie i spokojnie! :1luvu: :1luvu:

SecretFire

[poprzednia][następna]