Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
AYO pisze:Co zrobiłaś malutkiej dziewczynce, że torebeczkę ciągnie po podłodze?![]()
Rozmowa pouczająca wielcemmk pisze: Małż prowadzi właśnie dialog z Rosenem. Brzmi to mnie więcej tak:
- mrrrrau
- mrrrrr?
- mrrrrhh
- mrrrrr!
- mrrraaaauuuu
Czy jedzie z nami lekarz?
Yuki zdezorientowana chodzi między małżem a Rosenem
mmk pisze:Ciąg dalszy cyklu "rozmowy z kotami". Małż wrócił wczoraj do domu, panowie pognali go przywitać, a Yuki została tam, gdzie leżała. Małż woła, żeby przyszla, bo chce jej złożyć życzenia z okazji dnia kota. Yuki spojrzała na niego, podwinęła ogon i zwiała pod stół. Małż nalega - Yuuukiii, no chooodź. Ja na to, żeby się nie dziwł, bo przecież Yuki słyszała, że niedawno był Światowy Dzień Pizzy i wszyscy wówczas jedli pizzę. Yuki dla pewności schowała się głębiej
mmk pisze:Jeszcze jedna historyjka mi się przypomniała. Yuki podeszła do Kuby i dała mu doopkę do wąchania. Kuba się odwrócił. Yuki niezrażona podeszła jeszcze raz. Kuba się odwrócił. Yuki podeszła po raz trzeci. Kuba nie wytrzymał, chwycił ją, powalił kołami do góry i udawał, że gryzie. Puścił i usiadł. Yuki wstała, otrzepała się, zrobiła kółeczko i ... podeszła do Kuby i dała doopkę do wąchania. Kuba powąchał
Użytkownicy przeglądający ten dział: MB&Ofelia i 75 gości