shalom pisze:Witaj trawa 11 i miszelinatak, są prześliczne szczególnie na żywo i z bliska
![]()
Miszelina mogłabyś coś powiedzieć jeszcze o tych kroplach Bacha? mam się zgłosić do tej ryśki czy jak? jako, że w tym momencie zdrowie na pierwszym miejscu a chyba czekają mnie wydatki związane z testami,bo przeciez nie mogę nie zrobić, to miło by było zaoszczędzić na tym feliwayu. Jestem tylko biedna studentkąPocieszajace że moja kotka dzikuska nie jest wyjątkiem zupełnym, ale zachowuje się dokładnie jak Twój znikot, z podłogi zupełnie nie da się jej przechwycić, ale czasem da się jak leży taka troche zaspana. Co najdziwniejsze protestuje ale i tak cudnie mruczy jak ją trzymam i głaszczę. Niezdecydowana
Do ryśki trzeba napisać na pw, opisując problem i to, co się chce uzyskać (np. dodanie kotu odwagi, odstresowanie itp.) Czasem potrzebne będą jeszcze inne informacje, ale wtedy ryśka sama zapyta, np. o to, jak kot zachowuje się w określonych sytuacjach. Potem dobierze mieszankę ziołową i prześle gotową do podawania pocztą. Podaje się po kilka kropli bezpośrednio do pyszczka lub do jedzenia, 4-5 razy dziennie przez 3-4 tygodnie (ja dawałam 4 razy, bo częściej nie dałam rady(. Pomogło.
Natomiast o skuteczności Feliwaya nie jestem w 100% przekonana, u mnie w domu zadziałał, u koleżanki nie.
A pw jest w folderze "wysłane" do czasu odebrania go przez adresata.