Moje trzynaście łapek i cztery ogony, czyli klub bezlapków:)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon wrz 27, 2010 10:11 Re: Moje trzynaście łapek i cztery ogony, czyli klub bezlapków:)

KAsia Amy pisze:Melduje się!

hejka :1luvu:
Obrazek

Danusia

Od: Pon kwi 02, 2007 11:56

Post » Pon wrz 27, 2010 10:11 Re: Moje trzynaście łapek i cztery ogony, czyli klub bezlapków:)

Avian pisze:Skoro pierwsza strona, to też sie zamelduję ;)

witam cichą podczytywaczkę :1luvu:
Obrazek

Danusia

Post » Pon wrz 27, 2010 10:12 Re: Moje trzynaście łapek i cztery ogony, czyli klub bezlapków:)

kasiunia773 pisze:Oooo załapałam się na pierwszą stronę :mrgreen:
Cześć :ok:

pierwsi będą ostatnimi :ryk:
hej Kasiu :1luvu:
Obrazek

Danusia

Post » Pon wrz 27, 2010 10:13 Re: Moje trzynaście łapek i cztery ogony, czyli klub bezlapków:)

Obrazek
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Pon wrz 27, 2010 10:13 Re: Moje trzynaście łapek i cztery ogony, czyli klub bezlapków:)

Bolkowa pisze:O rany, załapałam się na samym początku.
Witajcie porannie.

ano rano :wink:
włąsnie wstałam 8O
tyle godzin zamrnowalam :ryk:

Hej Bolkowa :1luvu:
Obrazek

Danusia

kociczka39 pisze:Obrazek

Hej Mysiu słodka :1luvu:
Obrazek

Danusia

Post » Pon wrz 27, 2010 10:17 Re: Moje trzynaście łapek i cztery ogony, czyli klub bezlapków:)

Bajcia sobie nowe miejsce do spanka znalazla :wink:

Obrazek
Obrazek

Danusia

Post » Pon wrz 27, 2010 11:27 Re: Moje trzynaście łapek i cztery ogony, czyli klub bezlapków:)

Słodka Bajunia :1luvu: :1luvu: :1luvu:
witam się w nowym watku 8)

alus1

Od: Śro wrz 03, 2008 16:26

Post » Pon wrz 27, 2010 11:33 Re: Moje trzynaście łapek i cztery ogony, czyli klub bezlapków:)

alus1 pisze:Słodka Bajunia :1luvu: :1luvu: :1luvu:
witam się w nowym watku 8)

Witaj kochana :1luvu:

lenia mam, nawet mi sie wstępu nie chce uzupelnic :ryk:
ale obiadek już zjadłam :mrgreen:
Obrazek

Danusia

Post » Pon wrz 27, 2010 12:13 Re: Moje trzynaście łapek i cztery ogony, czyli klub bezlapków:)

Weszłam jakiś czas temu do kuchi i nie wiem czy śmiać się czy płakać. Mam przepis na sos majonezowy, do realizacji którego podchodzę od ponad tygodnia.
A było to tak....
Kilka dni temu zajrzałam do lodówki, zakupiłam co trzeba i zabrałam się do roboty. Okazało się, że butelka jest po oliwie a nie z oliwą, ale ja nie zauważyłam, bo butla jest ciemna, Odłożyłam więc przepis. Następnego dnia zakupiłam oliwę, zabrałam się do robienia - okazało się, że musztarda w słoiku w ilości mikro zabarwia tylko ścianki. Warknęłam pod nosem, odłożyłam na dzień następny (zakupy brakujących produktów zrobiłam) - okazało się, że chłopy nagle zatęskniły za rzodkiewkami i całość tuż przed moim przyjściem z pracy zjadły. Odłożyłam na następny dzień, zrobiłam zakupy, przystąpiłam do wyjmowania potrzebnych składników - w słoiku z ogórkami warszawskimi (dużym), kupionym w dniu pierwszego podejścia została tylko woda i przyprawy, słoik nadal stał w lodówce :evil: Odłożyłam na następny dzień, zakupy zrobiłam, zabrakło sera, wysłałam chłopów do sklepu, napadła mnie kichawica i machnęłam ręką na wymyślne dressingi.
Dzisiaj poczułam się lepiej - w lodówce jest chleb i oliwa..... :mrgreen:

Bolkowa

Od: Pon gru 03, 2007 20:29

Post » Pon wrz 27, 2010 12:15 Re: Moje trzynaście łapek i cztery ogony, czyli klub bezlapków:)

Bolkowa pisze:Weszłam jakiś czas temu do kuchi i nie wiem czy śmiać się czy płakać. Mam przepis na sos majonezowy, do realizacji którego podchodzę od ponad tygodnia.
A było to tak....
Kilka dni temu zajrzałam do lodówki, zakupiłam co trzeba i zabrałam się do roboty. Okazało się, że butelka jest po oliwie a nie z oliwą, ale ja nie zauważyłam, bo butla jest ciemna, Odłożyłam więc przepis. Następnego dnia zakupiłam oliwę, zabrałam się do robienia - okazało się, że musztarda w słoiku w ilości mikro zabarwia tylko ścianki. Warknęłam pod nosem, odłożyłam na dzień następny (zakupy brakujących produktów zrobiłam) - okazało się, że chłopy nagle zatęskniły za rzodkiewkami i całość tuż przed moim przyjściem z pracy zjadły. Odłożyłam na następny dzień, zrobiłam zakupy, przystąpiłam do wyjmowania potrzebnych składników - w słoiku z ogórkami warszawskimi (dużym), kupionym w dniu pierwszego podejścia została tylko woda i przyprawy, słoik nadal stał w lodówce :evil: Odłożyłam na następny dzień, zakupy zrobiłam, zabrakło sera, wysłałam chłopów do sklepu, napadła mnie kichawica i machnęłam ręką na wymyślne dressingi.
Dzisiaj poczułam się lepiej - w lodówce jest chleb i oliwa..... :mrgreen:

Bolkowa znowu rozwaliłaś mnie na maksa :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:
Jestes rewelacyjna :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:
Obrazek

Danusia

Post » Pon wrz 27, 2010 13:21 Re: Moje trzynaście łapek i cztery ogony, czyli klub bezlapków:)

idę robic ciasto marchewkowe :wink:
Obiecalam siostrze,a właśnie na jutro sie zapowiedziala :mrgreen:
Obrazek

Danusia

Post » Pon wrz 27, 2010 15:28 Re: Moje trzynaście łapek i cztery ogony, czyli klub bezlapków:)

czarnuchy dwa 8)

Obrazek
Obrazek

Danusia

Post » Pon wrz 27, 2010 16:17 Re: Moje trzynaście łapek i cztery ogony, czyli klub bezlapków:)

Jak tam ciasto marchewkowe :?:
Obudziłam się z ostatniej chorobowej drzemki i ruszam na zakupy i do porządków. Zamiast piec coś sobie słodkiego kupię, zresztą smak z węchem jeszcze do mnie nie powróciły tak więc tylko oczy będą miały z ciastka przyjemność.
Na sobotę muszę coś młodemu do szkoły upiec, i to hiszpańskiego :crying: Helpunku :strach:

Bolkowa

Od: Pon gru 03, 2007 20:29

Post » Pon wrz 27, 2010 16:19 Re: Moje trzynaście łapek i cztery ogony, czyli klub bezlapków:)

Bolkowa pisze:Jak tam ciasto marchewkowe :?:
Obudziłam się z ostatniej chorobowej drzemki i ruszam na zakupy i do porządków. Zamiast piec coś sobie słodkiego kupię, zresztą smak z węchem jeszcze do mnie nie powróciły tak więc tylko oczy będą miały z ciastka przyjemność.
Na sobotę muszę coś młodemu do szkoły upiec, i to hiszpańskiego :crying: Helpunku :strach:

ciasto juz gotowe, w lodówce sie chłodzi :wink:
Obrazek

Danusia

[poprzednia][następna]