MYSZKA - STRZAŁ W DZIESIĄTKĘ

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw maja 27, 2010 19:55 Re: MYSZKA - STRZAŁ W DZIESIĄTKĘ - JUBILEUSZ

WITAMY TAIZKU SERDECZNIE :1luvu:
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Czw maja 27, 2010 20:17 Re: MYSZKA - STRZAŁ W DZIESIĄTKĘ - JUBILEUSZ

Jest i nasz skarb najdroższy , Piotruś :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek

Danusia

Od: Pon kwi 02, 2007 11:56

Post » Czw maja 27, 2010 21:19 Re: MYSZKA - STRZAŁ W DZIESIĄTKĘ - JUBILEUSZ

trawa11 pisze:Jest i nasz skarb najdroższy , Piotruś :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Musiałam poprawić,żeby byl.Bez sensu,bo zdjęcia wziełam z galerii na nk,a rozdzielczość ta sama jest co tu wstawiam,no ale nic,grunt że są
Obrazek

Myszolandia

Post » Czw maja 27, 2010 21:39 Re: MYSZKA - STRZAŁ W DZIESIĄTKĘ - JUBILEUSZ

kurde, ja z jedna roza to sie moge przy kretkach schowac hehe :oops: Wyskoczyly z setka roz.... :oops:

Mysiuniu, to juz 10 czesc! Jak to przelecialo! Czas z Toba spedzony, na Twoim wacie biegnie tak szybko i tak milo, ze ani sie czlowiek obejrzy... 8O 8) A mi sie wydaje, jakbym niedawno do was dopiero dolaczyla hehehe :ok:

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Czw maja 27, 2010 21:44 Re: MYSZKA - STRZAŁ W DZIESIĄTKĘ - JUBILEUSZ

Kociara82 pisze:kurde, ja z jedna roza to sie moge przy kretkach schowac hehe :oops: Wyskoczyly z setka roz.... :oops:

Mysiuniu, to juz 10 czesc! Jak to przelecialo! Czas z Toba spedzony, na Twoim wacie biegnie tak szybko i tak milo, ze ani sie czlowiek obejrzy... 8O 8) A mi sie wydaje, jakbym niedawno do was dopiero dolaczyla hehehe :ok:

:ryk: :ryk: :ryk: :ryk: no troszeczku Cię Kretki z letka przygwoździły :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:

mmmrrraauuuu :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Ale tak powiem Sis,że jak kombinowałam w międzyczasie pierwszą stronę nowego wąta,to też się glapiłam z kilka razy czy aby dobrze piszę że to "dziesiąta 8O 8O 8O 8O część"
W życiu bym nie pomyślała,ze dociągniemy do dychy

Obrazek
Obrazek

Myszolandia

Post » Czw maja 27, 2010 21:49 Re: MYSZKA - STRZAŁ W DZIESIĄTKĘ - JUBILEUSZ

Mysia zdobyla swoich fanow w postaci forumowych cioteczek :ok: Jest lubiana i kochana przez wiele ciotek, wiec jak inaczej?! Jak czlowiek poczyta o kocich biedach szukajacych domow, w jakich tarapatach sa czy byly, to potem na oslode biegnie na Mysi watek, bo jak sie zobaczy jej slodki pysio i filmiki z jej wariacjami, to od razu na sercu cieplej i ma sie nadzieje, ze kocie biedy tez tak kiedys beda mialy :)

Kociara82

Post » Czw maja 27, 2010 21:54 Re: MYSZKA - STRZAŁ W DZIESIĄTKĘ - JUBILEUSZ

Oj tak,tak mi szkoda tych kocich bied jest.Koło mnie niedaleko mojego bloku są kociambery,to na tyle ile moge podrzucam im żarełko,widac,że je ktoś dokarmia.Ale niestety żadnego chociażby na tymczas nie moge wziąć,tych ,czy innych bied.Już nie chodzi teraz o małego,ale Mycha jest bardzo zazdrosna o zwierzaki i boję się,że byłaby wojna,a na pewno by była,więc niestety

Ale cieszę się ogromnie,że Mychę Cioteczki lubią.Daje mi to dużą radochę przy otwieraniu kolejnych części :1luvu: :piwa:
Obrazek

Myszolandia

Post » Czw maja 27, 2010 22:05 Re: MYSZKA - STRZAŁ W DZIESIĄTKĘ - JUBILEUSZ

No jak tu nie lubiec takiej ślicznej buraski :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek

Danusia

Od: Pon kwi 02, 2007 11:56

Post » Czw maja 27, 2010 22:06 Re: MYSZKA - STRZAŁ W DZIESIĄTKĘ - JUBILEUSZ

trawa11 pisze:No jak tu nie lubiec takiej ślicznej buraski :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

a raczej jak tu nie kochac takiej kici :1luvu:

Kociara82

Post » Czw maja 27, 2010 22:13 Re: MYSZKA - STRZAŁ W DZIESIĄTKĘ - JUBILEUSZ

trawa11 pisze:No jak tu nie lubiec takiej ślicznej buraski :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

:oops: :oops: :oops: MMMRRRAAAUUU
Obrazek

Myszolandia

Post » Czw maja 27, 2010 22:14 Re: MYSZKA - STRZAŁ W DZIESIĄTKĘ - JUBILEUSZ

Kociara82 pisze:

a raczej jak tu nie kochac takiej kici :1luvu:

MMMRRRAAAUUU :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
Obrazek

Myszolandia

Post » Czw maja 27, 2010 22:17 Re: MYSZKA - STRZAŁ W DZIESIĄTKĘ - JUBILEUSZ

A dzisiaj się uśmialiśmy,bo przychodzi co do kąpania małego,a Miśce się strasznie jego wanienka spodobała.I tż wziąl wanienkę razem z MYchą przyniósł mi do pokoju,a ta za ch..nie chciała z niej wyjść.Tż próbował ją "wysypać" z tej wanienki a ta jak przyklejona.jutro wstawię fotkę,bo cyknęłam jej,dzisiaj nie chce mi się sięgac po aparat i kabel,bo mam w drugim końcu biurka,a fajnie mi się leży teraz :mrgreen:
Obrazek

Myszolandia

Post » Czw maja 27, 2010 22:19 Re: MYSZKA - STRZAŁ W DZIESIĄTKĘ - JUBILEUSZ

kociczka39 pisze:A dzisiaj się uśmialiśmy,bo przychodzi co do kąpania małego,a Miśce się strasznie jego wanienka spodobała.I tż wziąl wanienkę razem z MYchą przyniósł mi do pokoju,a ta za ch..nie chciała z niej wyjść.Tż próbował ją "wysypać" z tej wanienki a ta jak przyklejona.jutro wstawię fotkę,bo cyknęłam jej,dzisiaj nie chce mi się sięgac po aparat i kabel,bo mam w drugim końcu biurka,a fajnie mi się leży teraz :mrgreen:

to musialo strasznie fajnie wygladac :mrgreen:

Kociara82

Post » Czw maja 27, 2010 22:24 Re: MYSZKA - STRZAŁ W DZIESIĄTKĘ - JUBILEUSZ

Kociara82 pisze:
kociczka39 pisze:A dzisiaj się uśmialiśmy,bo przychodzi co do kąpania małego,a Miśce się strasznie jego wanienka spodobała.I tż wziąl wanienkę razem z MYchą przyniósł mi do pokoju,a ta za ch..nie chciała z niej wyjść.Tż próbował ją "wysypać" z tej wanienki a ta jak przyklejona.jutro wstawię fotkę,bo cyknęłam jej,dzisiaj nie chce mi się sięgac po aparat i kabel,bo mam w drugim końcu biurka,a fajnie mi się leży teraz :mrgreen:

ja myślałam,że się posikam z tego,szkoda,że oprócz zdjecia nie wpadłam,żeby filmik nagrać.W końcu tż postawił tę wanienkę i ją rękami z niej wyjął.Wanienka jak wyschnie stoi w drugim pokoju do góry dnem.Ja któregoś dzionka słysze taki hałas że szok.Idę patrzę,a wanienkowy żółw zasuwa po całym pokoju,tylko w drzwi źle wykierowała z letka :mrgreen: .Jak Mycha pod tą wannę wlazła - nie wiem
Obrazek

Myszolandia

Post » Czw maja 27, 2010 22:28 Re: MYSZKA - STRZAŁ W DZIESIĄTKĘ - JUBILEUSZ

Kociara82 pisze:

Faktycznie! :lol: :lol: Fajnie że zrobiłaś fotkę! :P
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

[poprzednia][następna]