Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
trawa11 pisze:Jest i nasz skarb najdroższy , Piotruś![]()
![]()
Kociara82 pisze:kurde, ja z jedna roza to sie moge przy kretkach schowac heheWyskoczyly z setka roz....
Mysiuniu, to juz 10 czesc! Jak to przelecialo! Czas z Toba spedzony, na Twoim wacie biegnie tak szybko i tak milo, ze ani sie czlowiek obejrzy...![]()
A mi sie wydaje, jakbym niedawno do was dopiero dolaczyla hehehe
trawa11 pisze:No jak tu nie lubiec takiej ślicznej buraski![]()
![]()
![]()
Kociara82 pisze:trawa11 pisze:No jak tu nie lubiec takiej ślicznej buraski![]()
![]()
![]()
a raczej jak tu nie kochac takiej kici
kociczka39 pisze:A dzisiaj się uśmialiśmy,bo przychodzi co do kąpania małego,a Miśce się strasznie jego wanienka spodobała.I tż wziąl wanienkę razem z MYchą przyniósł mi do pokoju,a ta za ch..nie chciała z niej wyjść.Tż próbował ją "wysypać" z tej wanienki a ta jak przyklejona.jutro wstawię fotkę,bo cyknęłam jej,dzisiaj nie chce mi się sięgac po aparat i kabel,bo mam w drugim końcu biurka,a fajnie mi się leży teraz
Kociara82 pisze:kociczka39 pisze:A dzisiaj się uśmialiśmy,bo przychodzi co do kąpania małego,a Miśce się strasznie jego wanienka spodobała.I tż wziąl wanienkę razem z MYchą przyniósł mi do pokoju,a ta za ch..nie chciała z niej wyjść.Tż próbował ją "wysypać" z tej wanienki a ta jak przyklejona.jutro wstawię fotkę,bo cyknęłam jej,dzisiaj nie chce mi się sięgac po aparat i kabel,bo mam w drugim końcu biurka,a fajnie mi się leży teraz
to musialo strasznie fajnie wygladac
Kociara82 pisze:kociczka39 pisze:A dzisiaj się uśmialiśmy,bo przychodzi co do kąpania małego,a Miśce się strasznie jego wanienka spodobała.I tż wziąl wanienkę razem z MYchą przyniósł mi do pokoju,a ta za ch..nie chciała z niej wyjść.Tż próbował ją "wysypać" z tej wanienki a ta jak przyklejona.jutro wstawię fotkę,bo cyknęłam jej,dzisiaj nie chce mi się sięgac po aparat i kabel,bo mam w drugim końcu biurka,a fajnie mi się leży teraz
to musialo strasznie fajnie wygladac
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Hana, muza_51 i 1071 gości