W rok 2009 weszłam z czterema tymczasami:
Iglak spod tui
Świerczek spod tui
Limba spod tui
Młoda z Ochoty

A potem jeszcze doszły:
Pelcusie, czyli
Mandarynek,
Zbój,
Kluska i
Małpeczka
Szansa z Boguszyc
Rózik z piwnicy przy Non Solo Pizza
Cisza, głucholec, przyrodnia siostra Rózika
Gryzia, siostra Rózika

Dźwiedź z ciemnej komórki, na placówce u Malk
Masza z dachu w Otwocku

Królewna Fanaberia, czyli
Kudłata Fredzia
Iglak znalazł forumowy dom u Manu
Świerczek jest u nas, już półtora roku i nikt o niego nawet nie zapytał... Mimo ogłoszeń. Ani jedna osoba.
Limba znalazła DS 3 stycznia 2009
Młoda poszła do domu w duecie z
Kluską z Pelcusiów, blackops czasem na forum zagląda. Niedawno widziałam Kluskę w lecznicy - jest ogromna
Mandarynek znalazł forumowy DS znienacka, u tomoe
Zbój i
Małpeczka poszły razem do adopcji, ale wróciły, potem Zbój znalazł fajny dom z kotkiem Świrkiem, chłopcy się błyskawicznie zakumplowali.
Małpeczka nadal lata po moim domu i woła swoje "uh uh!"
Szansa zrobiła się piękna i zdrowa, zamieszkała u mojej koleżanki z pracy, ma kumpla Krecika. Niedawno ją odwiedziłam i zobaczyłam szczęśliwego, ciut przytytego kota, który pięknie skacze mimo swojej niesprawności
Cisza poszła do domu z kotem Kubusiem i pieskiem Agatką. Jest bardzo kochana przez swoją opiekunkę, a ja dostaję co jakiś czas relacje telefoniczne, np. dziś rano
Dźwiedź nadal czeka na DS.
Masza była u mnie przelotem, bo zakochała się w niej iceangel
Gryzia nadal jest moim tymczasem, też jakoś nie wzbudza wielkiego zainteresowania
Rózik jest już w DS, u nas. Nie mogłam go oddać z kilku powodów. Zbieram się, żeby napisać o tym, ale trochę mi to zajmie
Kudłata Fredzia ma status nieokreślony. Z rozsądku - jest tymczasem, serce mówi, że to mój dziewiąty kot. Jeszcze nie rozstrzygnęłam czy będę rozsądna czy nie...