Ptachu 2, Ptachu leje, zamorduję go. Biedaki na działkach

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto mar 15, 2011 21:37 Re: Ptachu 2, Ptachu leje, zamorduję go. Biedaki na działkach

MalgWroclaw pisze:
iwcia pisze:Mru,
Duży w poniedziałek idzie na zmianę opatrunku i sprawdzą mu dwa teraz usztywnione palce, czy będzie nimi mógł ruszać, jak na razie Duży się wkurza, bo wymiana kontaktu jedną ręką zajęła mu pół dnia :twisted:
Ptachu informujący

Musiał ten kontakt wymieniać? U nas, jak coś się zepsuje, to jest zepsute.
Fasolka

Fasolka, jakbyś znała naszą Duża dobrze to byś wiedziała, że musiał :twisted:
Ten kontakt jest przerabiany po raz trzeci, Duża zmienia koncepcje :roll:

Ptachu
„Dla zwierząt wszyscy ludzie to naziści, a ich życie – to wieczna Treblinka”. -Isaac Bashevis Singer

"Zawsze warto być człowiekiem,
Choć tak łatwo zejść na psy!"
- Ryszard Riedel, Mirosław Bochenek

“Kupujemy rzeczy, których nie potrzebujemy, za pieniądze, których nie mamy, żeby zaimponować ludziom, których nie lubimy.” — Dave Ramsey
https://www.gismeteo.ru/weather-lodz-3203/

iwcia

Od: Czw kwi 28, 2005 6:52

Post » Wto mar 15, 2011 22:23 Re: Ptachu 2, Ptachu leje, zamorduję go. Biedaki na działkach

iwcia pisze:Fasolka, jakbyś znała naszą Duża dobrze to byś wiedziała, że musiał :twisted:
Ten kontakt jest przerabiany po raz trzeci, Duża zmienia koncepcje :roll:
Ptachu

Acha :wink: To Duża jest trochę terrorystką? :mrgreen:
Fasolka, która niczego nie sugeruje
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Wto mar 15, 2011 22:28 Re: Ptachu 2, Ptachu leje, zamorduję go. Biedaki na działkach

No i setka pekla :)

Zycze wielu nastepnych, Ptaszku :piwa: :mrgreen:
Obrazek

Gem

Od: Czw paź 12, 2006 16:37

Post » Wto mar 15, 2011 22:31 Re: Ptachu 2, Ptachu leje, zamorduję go. Biedaki na działkach

Ptachu stawia miseczkę z czymś pysznym?
Fasolka :wink:
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Post » Wto mar 15, 2011 22:44 Re: Ptachu 2, Ptachu leje, zamorduję go. Biedaki na działkach

Seteczki kociego mleka bym nie odmówił

korzystający z okazji Badyl
ObrazekObrazekObrazek
Kotu jest wszystko jedno co o nim myślisz. Jakiego władcę kuwety i okolic interesuje co myślą o nim poddani?

caldien

Od: Nie gru 12, 2010 17:19

Post » Śro mar 16, 2011 3:29 Re: Ptachu 2, Ptachu leje, zamorduję go. Biedaki na działkach

caldien pisze:Seteczki kociego mleka bym nie odmówił

korzystający z okazji Badyl

Ptachu, wszyscy wpraszają się na imprezę
Fasolka :D
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Post » Śro mar 16, 2011 10:25 Re: Ptachu 2, Ptachu leje, zamorduję go. Biedaki na działkach

i my też! i my też
Obrazek Obrazek

bagheera

Od: Pt mar 11, 2011 20:22

Post » Śro mar 16, 2011 10:27 Re: Ptachu 2, Ptachu leje, zamorduję go. Biedaki na działkach

Haker1 pisze:Kuchenkę elektryczną, tylko? Mój Duży jak się bierze do takich prac to potrafi cały pion pozbawić prądu.
Haker

eeerrr... to było już po tym jak trzasł pion bo wyleciał w powietrze parowar z nieźle pachnącą rybką
Principessa
Obrazek Obrazek

bagheera

Post » Śro mar 16, 2011 10:57 Re: Ptachu 2, Ptachu leje, zamorduję go. Biedaki na działkach

Ptachu, gdzie masz nowy wątek? Bym pobrykacisiała, a tu już mało miejsca jest...
Inka

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Czw mar 17, 2011 20:11 Re: Ptachu 2, Ptachu leje, zamorduję go. Biedaki na działkach

Ptachu. Co z nowym wątkiem. :?: :!:
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Post » Pt mar 18, 2011 11:14 Re: Ptachu 2, Ptachu leje, zamorduję go. Biedaki na działkach

Ptachuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu?

MaryLux

Post » Pt mar 18, 2011 11:34 Re: Ptachu 2, Ptachu leje, zamorduję go. Biedaki na działkach

Bry,
Śpię, głównie śpię od dwóch dni.
Już od jesieni byłem bez leków, ale wiosna zbliża się dużymi krokami i Duża coraz baczniej mnie obserwowała, niestety padaczka znów się odezwała, miałem wszystkie symptomy zwiastujące atak do tego byłem bardzo nerwowy, biłem wszystkich, którzy mi weszli pod łapki :oops: i nie przestawałem biegać w kółko, w zasadzie to biegałem coraz szybciej, Duża zdecydowała się wyprzedzić atak i znów jestem na lekach.
Dziś jest już lepiej, ale przez te leki jestem senny i nic mi się nie chce.

Duża była na wizycie przedadopcyjnej, przeżyła traumę, jak tylko weszła do domu to chciała uciekać, ale obiecała, że sprawdzi ten dom to została. Przycupnęła na brzegu kanapy i próbowała nie patrzeć w oczy tym małym stworzonkom patrzącym na nią z cokołu kominka, starała się też udawać, że nie widzi tego biednego liska w kącie i bażantów na ścianach, jeleniej głowy i skór z dzików. Wytrzymała tam godzinę, ciekawe, co by Ci ludzie powiedzieli gdyby dowiedzieli się, że Duża, gdy jest na działce to kupuje kurze korpusy dla rodzinki lisów z pobliskiego lasu, tam mieszkańcy wsi dokarmiają lisy, co prawda z innych pobudek niż Duża, ale dokarmiają [ w trosce o swoje kury].

Ptachu senny
„Dla zwierząt wszyscy ludzie to naziści, a ich życie – to wieczna Treblinka”. -Isaac Bashevis Singer

"Zawsze warto być człowiekiem,
Choć tak łatwo zejść na psy!"
- Ryszard Riedel, Mirosław Bochenek

“Kupujemy rzeczy, których nie potrzebujemy, za pieniądze, których nie mamy, żeby zaimponować ludziom, których nie lubimy.” — Dave Ramsey
https://www.gismeteo.ru/weather-lodz-3203/

iwcia

Od: Czw kwi 28, 2005 6:52

Post » Pt mar 18, 2011 11:40 Re: Ptachu 2, Ptachu leje, zamorduję go. Biedaki na działkach

Biedna Duża :placz:
A kiedy nowy wątek?
Inka

MaryLux

Post » Pt mar 18, 2011 19:16 Re: Ptachu 2, Ptachu leje, zamorduję go. Biedaki na działkach

Trzymaj się Ptachu... i prosimy nowy wątek bo czeka mnie wizyta u kociego stomatologa i się boimy... :strach: :crying:
Principessa
:catmilk:
Obrazek Obrazek

bagheera

Post » Pt mar 18, 2011 22:37 Re: Ptachu 2, Ptachu leje, zamorduję go. Biedaki na działkach

iwcia pisze:Bry,
Śpię, głównie śpię od dwóch dni.

Ptachu, Kochany, dobrze, że Duża zadbała o Twoje leki. Na pewno lepiej się poczujesz. Kiedyś w naszym domu mieszkał jeden myśliwy, nienawidził kotów i mówił mi, że "też przecież dokarmia zwierzynę". No, ale tym się różniliśmy, że on dokarmiał, żeby ją potem zabić, tę zwierzynę :evil:
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

[poprzednia][następna]