shira3 pisze:Słyszałem, że kołdry ci nie daje...AYO pisze:Ja z Wami!
Z tą moją Mam to już całkiem nie idzie wytrzymać![]()
![]()
i Ty kocie B jeszcze funkcjonujesz

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
shira3 pisze:Słyszałem, że kołdry ci nie daje...AYO pisze:Ja z Wami!
Z tą moją Mam to już całkiem nie idzie wytrzymać![]()
![]()
agul-la pisze:jakub ta znajomośc zabaw łóżkowych to chyba masz po ojcu rudolfie![]()
rysiek bardzo dowcipny
Żeby tylko cichcem czegośnie zmalowaliagul-la pisze:będą z bezikiem biegać po flaszki do sklepuw końcu od tego młodzi są
![]()
rysiek pomysłowy
A gdzie link do nowej???Duża von Focha pisze:Witam Szanownych Gości na moim party z okazji 100. strony moje wątku![]()
Szybko przeleciałoDziękuję, że ze mną byliście
![]()
![]()
![]()
Duża ostatnio zalatana i rzadko kiedy z lapkota mogę korzystać, ale tak sobie myślę, że kolejny wątek to jednak założę - co o tym sądzicie?
Mir dziękujący koleżankom i kolegom
shira3 pisze: Duże coś dzisiaj o rogalach piszą co u was są - dobre to? PS. Oczywiście, będę...Rudi ciekawski
Zlizywać to ja lubię...śmietankęDuża von Focha pisze:shira3 pisze: Duże coś dzisiaj o rogalach piszą co u was są - dobre to? PS. Oczywiście, będę...Rudi ciekawski
Rudi, schowałem parę dla Ciebie na spróbowanie, te rogale to takie ciasto, francuskie chyba, z makiem, dobre bardzo ... tak przynajmniej twierdzi Rudolf, który dał dzisiaj przy sąsiadce pokaz dobrego wychowania, gdy wdrapał się na stół w jej obecności i zaczął z jednego zlizywać lukier...ja bym tak nigdy nie postąpił, lukier w samotności zlizywać należyMniam!
Mir fan rogali
Użytkownicy przeglądający ten dział: muza_51 i 1149 gości