Amberka szylkretowa Lady[`],Rudiś[`] Szejna,James,Shilla

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt sie 17, 2012 8:13 Re: Amberka szylkretowa Lady[`] Szejna,James,Rudiś, Shilla D

magdaradek pisze:piękne fotki w trawie :D

nooo, cudny, szczęśliwy kociasty :1luvu:
Obrazek

pisiokot

Od: Śro maja 03, 2006 15:37

Post » Pon sie 20, 2012 0:00 Re: Amberka szylkretowa Lady[`] Szejna,James,Rudiś, Shilla D

Asiu, wybiła setka, czas na nowy wątek :)

znalazłaś już opiekunkę do dziecka?

gosiaa

Od: Sob lut 10, 2007 18:59

Post » Śro sie 22, 2012 21:06 Re: Amberka szylkretowa Lady[`] Szejna,James,Rudiś, Shilla D

komp mi się popsuł :evil: jestem na gościnnych występach na kompie TŻa

Rudiś-grubiś fajny kot jest :1luvu:
jakaś ręka w zasięgu łebka - walnięty baranek. myziaj!
jakaś stopa w zasięgu łebka - walnięty baranek. myziaj!
rano mruczanko przez pół godziny i walnięty baranek prosto w twarz. myziaj! no nie śpij!
naprawdę kocham go... szczególnie o 5tej rano :D

setka wybiła, ale ciągle jeszcze trwa... poczekam z nowym wątkiem :wink:

opiekunka już znaleziona - dzisiaj odbyła się decydująca wizyta. podjęliśmy decyzję, że to już będzie TA!
oby tylko ta Pani się nie rozmyśliła, po tym dzisiejszym spotkaniu :mrgreen:
Obrazek
Obrazek

Joanna KA

Od: Nie mar 15, 2009 20:34

Post » Pt wrz 14, 2012 15:51 Re: Amberka szylkretowa Lady[`] Szejna,James,Rudiś, Shilla D

Asieńko!!! Niektórzy się stęsknili za wieściami o Waszej kociarni :D tak ładnie zawsze pisałaś, uwielbiałam czytać Twoje relacje. Dlaczego zamilkłaś??

Jak nie masz czasu na założenie nowego wątku, to pisz w tym, może modzi Cię nie powieszą za kolejne strony :ryk: Tylko PISZ!!
Obrazek

Adoptuj. Nie kupuj.

zuzia96

Od: Czw wrz 13, 2007 14:07

Post » Pt wrz 14, 2012 19:03 Re: Amberka szylkretowa Lady[`] Szejna,James,Rudiś, Shilla D

och Zuziu, Ty moja najwierniejsza czytelniczko :1luvu: dziękuję Ci za słowa pochwały. :love:
faktycznie jakoś mnie ostatnio wena opuściła... a może to po prostu brak czasu i "nie dzianie się nic ciekawego" :mrgreen:
tak szczerze mówiąc, to naprawdę nic ciekawego się nie dzieje. koty bez zmian. ja bez zmian. Oli tylko ciągle coś nowego wymyśla :mrgreen: a gada :roll: nie wiem po kim on ma to gadanie, bo ani ja, ani mój TŻ jacyś mocno gadatliwi nie jesteśmy... a ten nawija non stop :lol:
i śpiewa - ulubiona piosenka, to "Tomek i przyjaciele".
najfajniejszy jest kawałek, który w wykonaniu Olgierda brzmi tak: poprzez pola, niasta, psie ... a w oryginale: poprzez pola, miasta, wsie :ryk:
drugi kawałek, który mnie rozwala w jego wykonaniu to: czerwień, błękit, zieleń, gromz - w oryginale ostatnie słowo, to brąz :mrgreen:
tak to właśnie się u nas życie toczy :wink:
Obrazek
Obrazek

Joanna KA

Post » Pt wrz 14, 2012 19:44 Re: Amberka szylkretowa Lady[`] Szejna,James,Rudiś, Shilla D

gromz :ryk:
ale jak on ładnie już mówi z tego co piszesz :)
super :ok:
Obrazek

magdaradek

Od: Pon kwi 14, 2008 9:24

Post » Pt wrz 14, 2012 20:33 Re: Amberka szylkretowa Lady[`] Szejna,James,Rudiś, Shilla D

faktycznie, że gadać to on już potrafi :D boki można zrywać jak coś powie :mrgreen:
czasami to mi trochę żal, że mówi coraz bardziej poprawnie :wink:
muszę zacząć spisywać jego śmieszne "słowa"
Obrazek
Obrazek

Joanna KA

Post » Pt wrz 14, 2012 20:38 Re: Amberka szylkretowa Lady[`] Szejna,James,Rudiś, Shilla D

Matko, Asiu, jak ten czas leci, pamiętam jak się Olgierek urodził, jak by to było kilka miesięcy temu, a to już 2 lata i 7 miesięcy 8O

gosiaa

Od: Sob lut 10, 2007 18:59

Post » Sob wrz 15, 2012 7:47 Re: Amberka szylkretowa Lady[`] Szejna,James,Rudiś, Shilla D

ja zapisywałam słowa moich dzieci :)
do tej pory czasem do tego wracam :D
powinnaś to robić :ok:
Obrazek

magdaradek

Post » Pon gru 31, 2012 21:12 Re: Amberka szylkretowa Lady[`] Szejna,James,Rudiś, Shilla D

już za chwileczkę, już za momencik :wink:
jej jak ten rok zleciał...
w Nowym Roku - wszystkiego najlepszego życzymy :ok:
Obrazek
Obrazek

Joanna KA

Post » Wto sty 01, 2013 14:43 Re: Amberka szylkretowa Lady[`] Szejna,James,Rudiś, Shilla D

Szczęśliwego Nowego Roku Asiu dla Was!
Obrazek
Obrazek Obrazek

boniantos

Od: Śro lut 18, 2009 15:16

Post » Śro sty 02, 2013 23:19 Re: Amberka szylkretowa Lady[`] Szejna,James,Rudiś, Shilla D

Samych szczęśliwych dni w Nowym Roku życzymy Dużym, Małemu Dużemu i całej kociarni

a Dużej dodatkowo życzymy, aby w tym roku wena wróciła i powstał nowy wąteczek :lol: bo za opisami wyczynów łódzkich kotecków się stęskniłam Obrazek
Obrazek

Adoptuj. Nie kupuj.

zuzia96

Post » Pon sty 14, 2013 19:50 Re: Amberka szylkretowa Lady[`] Szejna,James,Rudiś, Shilla D

Halo, halo, Duża... :D

Dzisiaj mija pierwsza rocznica pewnego rudzielca w swoim własnym domeczku :ok: :love: Dacie znać jak minął roczek? :D A może się pokażecie? :D
Obrazek

Adoptuj. Nie kupuj.

zuzia96

Post » Pt sty 18, 2013 18:50 Re: Amberka szylkretowa Lady[`] Szejna,James,Rudiś, Shilla D

Wiesiu, no masz rację... ja niestety zapomniałam o tej rocznicy :oops:
a 21go minie rok jak Shilla-Lilla przyjechała.
oczywiście zdjęcia jakieś cyknę. postaram się w weekend.
strasznie szybko ten czas leci... aż wierzyć się nie chce.
u nas wszystko po staremu.
Rudolfo - lubi jeść i spać, a także wylegiwać się na kolanach. czyli nic się nie zmieniło.
Shilla-Lilla - w dalszym ciągu dzikusuje, aczkolwiek czyni postępy socjalizacyjne - jak jem, to podchodzi opiera łapki o krzesło i paczy mi w oczy... nakładam serek na dłoń i podstawiam jej pod mordeczkę... na początku oczywiście jest nieufna, ale po chwili podchodzi i zaczyna pałaszować. czyli robimy postępy maluśkie.
James - myziak, słodziak i koto-pies. prowadzi ciągłą wojnę podjazdową z Szejną. czyli bez zmian
Szejna - piękna i bestia - kot o dwóch (twarzach) pyszczkach. przychodzi, wali baranka, przymila się - no głaszcz. głaszczę, głaszczę - a ta jak mnie nie capnie zębiskami... ehhhh... czyli jest ciągle tak samo.

pozdrawiamy :mrgreen:
Obrazek
Obrazek

Joanna KA

Post » Nie sty 20, 2013 9:03 Re: Amberka szylkretowa Lady[`] Szejna,James,Rudiś, Shilla D

:D
Obrazek

magdaradek

[poprzednia][następna]