Wątek z takimi pięknymi footrami zasmradzać starym, zużytym kaszalotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
AYO pisze:Kalair, zwariowałaś![]()
Wątek z takimi pięknymi footrami zasmradzać starym, zużytym kaszalotem
kalair pisze:kinga w. pisze:jakim cudem??kalair pisze:Owszem.Co nie znaczy, że popieram wychodzenie..
Koty Antypatycznej wychodziły TYLKO na ogród.Już jednego nie ma,i jest dramat..![]()
Wszystkie Kretki to zołzy![]()
Ale Szuje?
![]()
![]()
Oj, Szuja jest szuja... Nomen omen całym pyskiem. Najbardziej koci kot jakiego znałam. I najbardziej parszywy kociak jakiego widziałam. To była zaropiała krupina nędzy i rozpaczy. A jest mieszańcem czegoś puchatego - włos prawie krótki, ale mięciutki i "nabity".
Zwyczajnie. Wyszedł,i nie wrócił. I to ten, który NIGDY poza ogrodzenie nie wychodził. A co w tym dziwnego?![]()
Masz to jedno zdjęcie Szujki? Dobrze rozumiem,ona jes tu Twoich rodziców?
Antypatyczna pisze:![]()
Wiesz,to nie fair-kot wyszedł w nocy,gdyż myśleliśmy ,że klapka jest zablokowana (na noc żaden z kotów nie wychodził).
W dzień jeżeli on wychodził ( w odróżnieniu od drugiej kotki,która jest bardziej obeznana) wuchodził pod moją kontrolą (byłam wtedy na balkonie i obserwowałam).
To co piszesz jest bardzo nie fair-zwłaszcza,że już kilkakrotnie pisałam,że kot wymknął się w nocy -nie dlatego,że go wypuściliśmy,ale przez klapkę,którą jak myśleliśmy była zablokowana na noc (miała taką funkcję),a jak się okazało albo nie była albo koty same jakoś otwarły mimo blokady.
Mam już naprawdę dość tych ustawicznych tłumaczeń...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 60 gości