Moderator: Estraven
Bolkowa pisze:Ale mi się trafiło, wrzciłam ostatni post i face to face z Ptysiem się znalazłam.
Wczoraj zapomniałam u pączkach, upiekłam dzisiaj (nigdy więcej), teraz wietrzę kuchnię, pączki stygną i co widzę w korytarzu![]()
Lolka z pączkiem
Karma light jest zbyt kaloryczna dla tego kota. Powinna być karma O%tłuszczu dostępna w handlu.
Hannah12 pisze:Kasiu, lepiej od poniedziałku dietka. Tylko nie precyzować do którego poniedziałku
Bolkowa pisze:Najlepsza dieta między posiłkami.
No dobra, Moś od jutra w moim domu korytko w górę. Może na Pyrkot dojdę zamiast się dokulać. Jestem na etapie wchodzenia tylko w 1 parę spodni
zorba pisze:Ja też dietkę planujęod jutra oczywiście
moś pisze:Ty? chudzino![]()
Bolkowa pisze:Ale mi się trafiło, wrzciłam ostatni post i face to face z Ptysiem się znalazłam.
Wczoraj zapomniałam u pączkach, upiekłam dzisiaj (nigdy więcej), teraz wietrzę kuchnię, pączki stygną i co widzę w korytarzu![]()
Lolka z pączkiem
Karma light jest zbyt kaloryczna dla tego kota. Powinna być karma O%tłuszczu dostępna w handlu.
trawa11 pisze:Bolkowa pisze:Ale mi się trafiło, wrzciłam ostatni post i face to face z Ptysiem się znalazłam.
Lolka z pączkiem
Bolkowa ,ja chce pąćzka![]()
![]()
![]()
wczoraj tylko 5 zjdałam
Bolkowa pisze:trawa11 pisze:Bolkowa pisze:Ale mi się trafiło, wrzciłam ostatni post i face to face z Ptysiem się znalazłam.
Lolka z pączkiem
Bolkowa ,ja chce pąćzka![]()
![]()
![]()
wczoraj tylko 5 zjdałam
Nie ma spawy. RZuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuucaaaaaaaaaaaaaaaaaam.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Sylwia_mewka i 15 gości