Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Hannah12 pisze:Koniecznie zakładać nowy watek, nie sugerować się nową modą na nie imanie wonta
bubor pisze:Hannah12 pisze:Koniecznie zakładać nowy watek, nie sugerować się nową modą na nie imanie wonta
Dokładnie, to samo dotyczy sie także tych namawiających do "nie ociągania sie "
![]()
kalair pisze:bubor pisze:Hannah12 pisze:Koniecznie zakładać nowy watek, nie sugerować się nową modą na nie imanie wonta
![]()
![]()
Buborku, to jakaś żaluzja?
My się tak poociągamy jeszcze.
bubor pisze:kalair pisze:bubor pisze:Hannah12 pisze:Koniecznie zakładać nowy watek, nie sugerować się nową modą na nie imanie wonta
![]()
![]()
Skądrze znowu Kalair, zakładać mi tu kretkowy wątek ras ras
kalair pisze:bubor pisze:kalair pisze:bubor pisze:Hannah12 pisze:Koniecznie zakładać nowy watek, nie sugerować się nową modą na nie imanie wonta
![]()
![]()
Zawsze można sobie ostatni poczytać!![]()
![]()
Jeszcze odpoczywamy. Buborku,a zaglądaj czasem do swojego,bo on jest,a jakoby go nie było..
bubor pisze:kalair pisze:bubor pisze:kalair pisze:bubor pisze:Hannah12 pisze:Koniecznie zakładać nowy watek, nie sugerować się nową modą na nie imanie wonta
![]()
![]()
Zawsze można sobie ostatni poczytać!![]()
![]()
Jeszcze odpoczywamy. Buborku,a zaglądaj czasem do swojego,bo on jest,a jakoby go nie było..
Smutny jest nasz wątek , Kropcia wygląda bardzo źle a ja czuję sie bezsilny , o czym tu pisać
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 30 gości