kalair pisze:trawa11 pisze:kalair pisze:Qrczę, i ziemniaki mi wykipiały!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
wody nie dałaś![]()
![]()
Wody odeszły..
To ziemniaki rodzą?

Kalair musisz odebrać poród.

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
![]()
![]()
![]()
![]()
wody nie dałaś![]()
![]()
Wody odeszły..
moś pisze:kalair pisze:trawa11 pisze:kalair pisze:Qrczę, i ziemniaki mi wykipiały!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
wody nie dałaś![]()
![]()
Wody odeszły..
to sie mlode..ziemniaczki urodza
![]()
![]()
![]()
![]()
wody nie dałaś![]()
![]()
Wody odeszły..
moś pisze:kalair pisze:trawa11 pisze:kalair pisze:Qrczę, i ziemniaki mi wykipiały!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
wody nie dałaś![]()
![]()
Wody odeszły..
trawa11 pisze:kalair pisze:trawa11 pisze:kalair pisze:Qrczę, i ziemniaki mi wykipiały!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
wody nie dałaś![]()
![]()
Wody odeszły..
![]()
![]()
![]()
do szpitala szybko![]()
![]()
kalair pisze:moś pisze:kalair pisze:moś pisze:kalair pisze:Qrczę, i ziemniaki mi wykipiały!![]()
![]()
to znaczy sie ze doszly
Ba! Żeby tylko..I wyszły!![]()
![]()
a nie wroca![]()
Już nie..Wtopiły się..
trawa11 pisze:kalair pisze:moś pisze:kalair pisze:moś pisze:kalair pisze:Qrczę, i ziemniaki mi wykipiały!![]()
![]()
to znaczy sie ze doszly
Ba! Żeby tylko..I wyszły!![]()
![]()
a nie wroca![]()
Już nie..Wtopiły się..
ziemniaczki topione![]()
![]()
kalair pisze:moś pisze:kalair pisze:trawa11 pisze:kalair pisze:Qrczę, i ziemniaki mi wykipiały!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
wody nie dałaś![]()
![]()
Wody odeszły..
To były młode!![]()
Czekoladka pisze:kothka pisze:Czekoladka pisze:kalair pisze:trawa11 pisze:kalair pisze:trawa11 pisze:kalair pisze:Strasznie się obżarłam..Świeżuteniuteńkim chlebkiem..
W dodatku z tej budowy przed domem,to takie wibracje idą, że się za pierwszym razem zastanawiałam,czy ciężko nie zachorowałam, ręce drżały,jak się na blacie stolika położyło.Okropność!
a co Ci budują przed domem![]()
![]()
Pisałam już parę razy.![]()
Centrum sportowe. Dostali dotacje z unii,i budują..Wokół jeden wielki syf, ,hałas, na okrągło jeżdżą koparki, ciężarówy i tym podobne gady. Ma być kryte lodowisko, i olimpiady..Teoretycznie mieliby skończyć do jesieni,ale chyba 2010 roku![]()
KOSZMAR!
no fakt![]()
pisałaś![]()
no ,ale to juz niedlugo.....
u mnie nad głową remontują,juz pare miesiecy,tylko tak z przerwami
W bloku? Też bajka..Ale przynajmniej w błocie nie chodzisz!
Jakie ja mam błoto!!!![]()
W drodze do szkoły topię się w tym błocie, obryzgują mnie samochody...
I to wszystko wina samochodów i tych maszyn budowlanych, bo rozkopują drogę, o ile to można tak nazwac, bo ani asfaltu, ani kostki brukowej.![]()
W dzielnicy Krzyki- Gaj cały czas coś budują. Ja mieszkam bardzo blisko torów ale mi już pociągi nie przyszkadzają. Natomiast teraz budują apartamentowiec jeden metr od torów.![]()
Chyba tym ludziom szklanki popękają jak będzie jechał pociąg. A węgiel z wagonów, to z balkonu łopatą sobie będą ściągać.
Jakie to praktyczne![]()
W sumie na Gaju mieszkałam prawie 6 lat, bardzo lubię tamto osiedle
A mieszkasz w tych kolorowych blokach czy dalej tam gdzie takie wyyysokie, duuże bloki???
Ja w tych nowych, kolorowych...
kalair pisze:trawa11 pisze:kalair pisze:trawa11 pisze:kalair pisze:Qrczę, i ziemniaki mi wykipiały!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
wody nie dałaś![]()
![]()
Wody odeszły..
![]()
![]()
![]()
do szpitala szybko![]()
![]()
Za późno..Zjadłam..śmy..
kalair pisze:trawa11 pisze:kalair pisze:trawa11 pisze:kalair pisze:Qrczę, i ziemniaki mi wykipiały!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
wody nie dałaś![]()
![]()
Wody odeszły..
![]()
![]()
![]()
do szpitala szybko![]()
![]()
Za późno..Zjadłam..śmy..
Użytkownicy przeglądający ten dział: Agnieszka Kaflińska, Gosiagosia, Lifter i 41 gości