moś pisze:dakota pisze:moś pisze:chcecie mi setke nabic? sio do swoich watkow..skaska moze zostac z zaopatrzeniem bo swojego watku nie ma
a ja?
ja mam tylko o kawce
ty tez mozesz zostac bo na kawke wlasnie musisz zarobic
no to lecimy do setki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
moś pisze:dakota pisze:moś pisze:chcecie mi setke nabic? sio do swoich watkow..skaska moze zostac z zaopatrzeniem bo swojego watku nie ma
a ja?
ja mam tylko o kawce
skaskaNH pisze:No żeszzzz, kurka wodnaFemka pisze:moś pisze:chcecie mi setke nabic? sio do swoich watkow..skaska moze zostac z zaopatrzeniem bo swojego watku nie ma
a jeśli Skaska zaopatrzenie zostawi a sama pójdzie to też będzie dobrze?![]()
Musze szybko napluć do puszki, żeby sie nikt nią nie zaopiekował
dakota pisze:moś pisze:dakota pisze:moś pisze:chcecie mi setke nabic? sio do swoich watkow..skaska moze zostac z zaopatrzeniem bo swojego watku nie ma
a ja?
ja mam tylko o kawce
no to lecimy do setki
skaskaNH pisze:Dakota, zdejm tę czapeczkę, bo przy tych temperaturach włosy Ci sie zaczną przetłuszczaćdakota pisze:no to lecimy do setki
moś pisze:dakota pisze:moś pisze:dakota pisze:moś pisze:chcecie mi setke nabic? sio do swoich watkow..skaska moze zostac z zaopatrzeniem bo swojego watku nie ma
a ja?
ja mam tylko o kawce
no to lecimy do setki
![]()
dakota pisze:moś pisze:dakota pisze:moś pisze:dakota pisze:moś pisze:chcecie mi setke nabic? sio do swoich watkow..skaska moze zostac z zaopatrzeniem bo swojego watku nie ma
a ja?
ja mam tylko o kawce
no to lecimy do setki
![]()
świnki były trzy
Użytkownicy przeglądający ten dział: Majestic-12 [Bot] i 40 gości