Anja pisze:
bedziemy szarpac Marcelibu![]()
![]()

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
skaskaNH pisze:Femka pisze:4. psikasz lakierem do włosów
Koniecznie takim z nabłyszczaczem, czy jak sie to nazywa
Anja pisze:CoToMa pisze:Widzę, że ktoś tutaj ma Hrupkę, a my mamy Chrupkębo nasza Hrupka jest jest troche wybrakowana przez "C"
a inni maja Meo i Hugo, albo futrzaki pod sztandarem Doroty czy Femki, skaski ...etc.
dobrze, ze futrem sie nie obrasta po kocich watkachaniaposz pisze:Anja pisze:CoToMa pisze:Widzę, że ktoś tutaj ma Hrupkę, a my mamy Chrupkębo nasza Hrupka jest jest troche wybrakowana przez "C"
a inni maja Meo i Hugo, albo futrzaki pod sztandarem Doroty czy Femki, skaski ...etc.
Człowiek się naczyta tych Hrupek i innych w necie, a potem się robi wtórnym dyslektykiem.
Anja pisze:dobrze, ze futrem sie nie obrasta po kocich watkach![]()
Marcelibu pisze:Nio... p-k-p!!!! Nie będę rozwijać tego skrótu, bo w środku jest brzydki wyraz. Ja ciężko pracowałam, dopiero do domu wróciłam, a tu takie historie???!!!
![]()
Ale przynajmniej dwie strony natłukłyście![]()
!
aniaposz pisze:Anja pisze:CoToMa pisze:Widzę, że ktoś tutaj ma Hrupkę, a my mamy Chrupkębo nasza Hrupka jest jest troche wybrakowana przez "C"a inni maja Meo i Hugo, albo futrzaki pod sztandarem Doroty czy Femki, skaski ...etc.
Człowiek się naczyta tych Hrupek i innych w necie, a potem się robi wtórnym dyslektykiem.
Dorota pisze:aniaposz pisze:Anja pisze:CoToMa pisze:Widzę, że ktoś tutaj ma Hrupkę, a my mamy Chrupkębo nasza Hrupka jest jest troche wybrakowana przez "C"a inni maja Meo i Hugo, albo futrzaki pod sztandarem Doroty czy Femki, skaski ...etc.
C znalazlo sie u Chipolita
aniaposz pisze:Dorota pisze:aniaposz pisze:Anja pisze:CoToMa pisze:Widzę, że ktoś tutaj ma Hrupkę, a my mamy Chrupkębo nasza Hrupka jest jest troche wybrakowana przez "C"a inni maja Meo i Hugo, albo futrzaki pod sztandarem Doroty czy Femki, skaski ...etc.
Miejcie litość![]()
aniaposz pisze:Dorota pisze:aniaposz pisze:Anja pisze:CoToMa pisze:Widzę, że ktoś tutaj ma Hrupkę, a my mamy Chrupkębo nasza Hrupka jest jest troche wybrakowana przez "C"a inni maja Meo i Hugo, albo futrzaki pod sztandarem Doroty czy Femki, skaski ...etc.
Miejcie litość![]()
Dorota pisze:C znalazlo sie u Chipolita
Zdrobniale Chipi
aniaposz pisze:Dorota pisze:C znalazlo sie u Chipolita
Zdrobniale Chipi
Hipopotam, hipopotam, hipopotam...
aniaposz pisze::crying: Ja zawsze byłam najlepsza w klasie z ortografii!!!
Użytkownicy przeglądający ten dział: crisan, Lifter, Nul i 29 gości