kristinbb pisze:kalair pisze:A tak w ogóle, to ciekawe, komu Dorotka zjadła nerkę...Ale w końcu z jedną też można żyć...
Nie dam Ci więcej czytać żadnych artykułów...

Myślisz, że tak mnie zdeprawował?!

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kristinbb pisze:kalair pisze:A tak w ogóle, to ciekawe, komu Dorotka zjadła nerkę...Ale w końcu z jedną też można żyć...
kalair pisze:trawa11 pisze:kalair pisze:
Tak, już po. Teraz ja mówię, JESTEM OBżARTA! Wstyd mi..![]()
a ja ,jeszcze nie
Zazdroszczę..
kalair pisze:kristinbb pisze:kalair pisze:A tak w ogóle, to ciekawe, komu Dorotka zjadła nerkę...Ale w końcu z jedną też można żyć...
![]()
![]()
Myślisz, że tak mnie zdeprawował?!![]()
kristinbb pisze:kalair pisze:kristinbb pisze:kalair pisze:A tak w ogóle, to ciekawe, komu Dorotka zjadła nerkę...Ale w końcu z jedną też można żyć...
![]()
![]()
Myślisz, że tak mnie zdeprawował?!![]()
A bo to wiadomo....![]()
kothka pisze:Wyszłam z domu na chwilę i ledwo się załapałam na setkę![]()
Ale jestem
Dorota pisze:kristinbb pisze:kalair pisze:A tak w ogóle, to ciekawe, komu Dorotka zjadła nerkę...Ale w końcu z jedną też można żyć...
Nie zjadlam!
W lodowce jest.
kalair pisze:Dorota pisze:kristinbb pisze:kalair pisze:A tak w ogóle, to ciekawe, komu Dorotka zjadła nerkę...Ale w końcu z jedną też można żyć...
Nie zjadlam!
W lodowce jest.
Ale zjesz!![]()
A po za tym, jak leży w Twojej lodówce, to myślisz, że ktoś z niej korzysta?![]()
kalair pisze:Dorota pisze:kristinbb pisze:kalair pisze:A tak w ogóle, to ciekawe, komu Dorotka zjadła nerkę...Ale w końcu z jedną też można żyć...
Nie zjadlam!
W lodowce jest.
Ale zjesz!![]()
A po za tym, jak leży w Twojej lodówce, to myślisz, że ktoś z niej korzysta?![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Lifter, zuza i 59 gości